Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה לסופר קלאסיקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני מעונין לטוס לברצלונה בשבוע הבא למשחק הסופר קלאסיקו.

איפה אפשר לקנות כרטיסים עדיין ובמחיר זול?

איפה כדאי לברר על טיסות?

פורסם

לגבי טיסות ישירות - בדוק באתר של נתב"ג איזה חברות מבצעות טיסות ישירות המתאימות לתאריכים שלך ("לוח טיסות מתוכנן").

נסה באתרים http://www.edreams.com http://www.ebookers.com http://www.expedia.com.

עם זאת - לפני שאתה מזמין טhסה וnלון - עליך לודא כי אתה יכול לרכוש כרטיס במחיר ההולם את אפשרויותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום...

אני מעונין לטוס לברצלונה בשבוע הבא למשחק הסופר קלאסיקו.

איפה אפשר לקנות כרטיסים עדיין ובמחיר זול?

איפה כדאי לברר על טיסות?

הצחקת אותי עד לדמעות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קצת לא ניסחתי את זה טוב.

הכוונה היתה במחיר הכי זול שאפשר להשיג כמובן.

יש דילים של איסתא וכאלה שאני לא מעונין בהם והם ממש יקרים,אני בטוח שאפשר למצוא בזול יותר.

פורסם

אחד הבנים שלי טוען שמחיר כרטיס למשחק מתחיל ב-200 אירו - איני יודע מה המקור ולאיזה תאריך הוא מעודכן, אני מניח שעם התקרבות המשחק המחירים ילכו ויאמירו. בהנחה שזה מחיר הכניסה למשחק - הוסף עוד 500-600 אירו לטיסות, עוד כמה מאות למלונות ומחיה ל-2-3 ימים - תגיע בקלות ל-1000-1200 אירו. מתאים לך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרטיסים למקומות טובים אין , ואם יש, מחיריהם עוברים את ה 1000 יורו.

וזה לא משחק , זה המשחק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל משחק כולל ריאל מול ברצלונה יש כרטיסים.

אם בקופות או מחוץ לאיצטדיון גם כמה ימים לפני וגם כמה דקות לפני המשחק. המחירים קבועים כ- 20% מעל ערך נקוב בכרטיס (כיוון שיש הנחה של 20% לחברי מועדון).

לעולם אל תקנה מהארץ דרך החברות שגובות עמלה בלתי נתפסת בכלל.

למשחק הכי יקר שיכול להיות ולמקום הכי טוב באיצטדיון יעלה כ- 220 יורו אז תעשה את החשבון. למשחק ליגה רגיל מחיר כרטיס יכול להגיע עד 80 יורו.

אל תתנו שיעבדו עליך, תשתמש באינטרנט לראות את המיקום של המושבים באיצטדיון.

הערה נוספת, כרטיסים לאמצע זה או LATERAL או TRIBUNA ולקחת קומה 1 או 2 לא יותר מזה, מעל קומה 2 לא רואים דבר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

220 יורו לכרטיס של ברצלונה נגד ריאל ועוד במקומות טובים?

אתה אופטימי שלא לאמר נאיבי.

שיהיה ברור, בערב המשחק הקופות סגורות.

הסיכוי היחידי שלך הם ספסרים, והם ממש לא מדברים במחירים האלו.

אני כותב מנסיון של מי שהיה באיצטדיון בברצלונה במשחק נגד ריאל לפני כמה שנים.

אם המשחק חשוב לך, לא הייתי מציע לך לצאת לדרך לפני שאתה מסודר עם כרטיסי כניסה.

שיהיה בהצלחה.

סלע

פורסם

220 למשחק הכי טוב ובמקומות טובים? אתה באמת אופטימי

אני הלכתי לדרבי נגד אספניול והכרטיסים התחילו(!!) מ150, מקומות טובים עברו את ה400-500

לקלאסיקו ממה שראינו שנה שעברה שגם תכננו, זה התחיל מ400 אירו וטיפס מעלה, אז תתכונן

ד"א החבילות של איסתא אולי נראות יקרות, אבל אם תחשוב על הכל זה לא כל כך יקר

לנו יצא מחיר מאוד קרוב, ואולי לא היה שווה את הטרטור

פורסם

קשה לי להאמין שלמשחק הזה, שעתיד להכריע כנראה את האליפות יהיו כרטיסים בקופות ועוד במחירים שפויים.

אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון של לקנות שם.

מנסיון אישי שלי אני הצלחתי לקנות כרטיס בקופות למשחק ליגה נגד סרגוסה (האצטדיון היה מלא) במחיר סביר 20 דקות לפני השריקה.

לעומת זאת אבא שלי הזמין כרטיסים מהארץ (איסתא) לפני שנתיים למשחק של ריאל 2-3 מחזורים לסיום וקיבל כרטיסים אחרים לגמרי ממה שהובטח לו.

בקיצור, בפרק זמן שיש לך, עדיף ללכת יחסית על בטוח ולהזמין מהארץ (ואולי לקבל מקומות אחרים מההבטחה) מאשר לטוס לספרד ולגלות שאין לך כרטיס במחיר הגיוני.

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...