Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט של מרב"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

לפני שלושה חודשים הלכתי למשרד הרישוי,שמה אמרו לי שאני צריך להעביר את הטופס ירוק אליהם,

כדי שהם ישלחו אותו למכון הרפואי (מרב"ד),היא אמרה לי המזכירה שעד חודשיים תינתן לי תשובה

(היא אמרה שזה יהיה חיובי לדעתה, בגלל שזה ניתוח לב שלא מפריע ושעשיתי אותו לפני 17 שנה)

אז חיכיתי וחיכיתי חודש חודשיים וכלום! לא מתקשרים, לא מודיעים, לא מעדכנים:x

אז אמרתי אני יחכה עוד שבוע לא יקרה כלום (המזכירה אמרה עד חודשיים אתה כבר הולך לתאוריה).

המצב הגיע לזה שאני מתקשר למרב"ד שחוץ ממערכת שמבינה דיבור אין כלום.

אני מנסה לברר לגבי מצב התיק וכל יום אותה תשובה כבר שלושה חודשים, אין נתונים.

נמאס לי כבר לחכות אני לא יודע מה מתקדם עם זה ,וזה שערורייה!

לחכות 3 חודשים בשביל אישור שהרופאים האלה יתנו?!:evil:

יש למישהו הצעה? רעיון? דרך לדעת מה קורה? כי אפילו מענה אנושי אין!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

כן, המערכת הקולית הזאת היא אסון. רק השד יודע איך משתמשים בה. יש איזשהו מס' טלפון ישיר (עדיף לך לחפש בגוגל, כי אם אני אחפש היכן הנחתי אותו - ובכן, יעבור המון זמן) שיכול לקרב אותך למטרה. אפילו אם תשיג מספר של המרב"ד, אבל לא למוקד עצמו, זה גם טוב - העיקר שתדבר עם מישהו כדי לצאת מהמערכת הזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה ננסה למצוא מספר ישיר.

פשוט המערכת הקולית הזאת היא בור ללא תחתית אתה לא מבין מה רוצים ממך אבל אתה חייב להשתמש בזה.

פורסם

כאן יש את הטלפונים לבירורים, של שתי השלוחות ת"א וחיפה.

כתוב כך:

"במידה שיש צורך במענה אנושי של נציג המרב"ד, יש לבקש מהמרכזייה החכמה "מענה אנושי" ויינתנו הנחיות להמשך הבירור.

מענה טלפוני אנושי: כל יום בשעות 08:00-12:00 (למעט שישי ושבת)."

פורסם

^^

תודה לך :)

בתקווה שזה יתן תקווה.

פורסם

יש אפילו קבלת קהל פעם בשבוע

קרא בקישור שהביא לך elili

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שיש קבלת קהל, לצערי אין לי כמעט בכלל זמן פנוי בימים אלה כל יומיים שלוש יש מתכונת ואין סיכוי שמישהו יתן לי לפספס את התגבורים לפני וכו...

אבל בכל זאת שאומרים לך שעד חודשיים אתה כבר מקבל תשובה,וכל יום אתה רואה חברים שעוברים טסטים והתחילו שעורים

קצת מתסכל :cry:

פורסם

גועל נפש,

אנשים שמתיימרים להיות "אלוהים" של הרשיון נהיגה, אנשים שיכולים ואף פסלו לאנשים שבכלל נורמלים אבל יש להם דפוס התנהגותי משונה, לדוגמה פחות בוגר מבנאדם X, לא מגיע לו רשיון! אתם מוזמנים לקרוא באינטרנט לא מעט על כך ולראות אפילו מה בית המשפט כתב פעם לפני שנים רבות. אני פשוט לא מאמין שנותנים במה במדינת ישראל לדבר שכזה. עכשיו תגידו לי, אתה יודע כמה הם פועלים כדי להוציא חולי נפש אמיתיים מהכבישו עשו את זה?OK, ואם אני אגיד לכם שנפסלים על סתם אנשים נורמטיביים לחלוטין לעומת החולי נפש האמיתיים פי 500?.

אם מישהו יכול להסביר לי את האי התאמה אישיותית לנהיגה, אני אשמח מאוד. (זהו הדבר שפוסל המון אנשים, ראו באינטרנט). מי הם בכלל ?!

חבר יקר, באמת שעשית טעות שדיווחת למפלצות האלה, כל עוד אתה לא מסוכן לעצמך ולאחרים לא חייב לדווח גם אם יש לך עבר.

פורסם

המרב"ד חולרות לא קטנים. הם גם אוהבים להתעלל בנכים לא מעט.

קח בחשבון שתשובות הם לא יעבירו אליך אלא למשרד הרישוי .

בכל מקרה כמו שכבר ענו לך פה, יש מענה קולי אנשוי והם אפילו עונים בסוף (בזלזול רב) רק צריך הרבה סבלנות.

פורסם

מה אני יעשה הרופא לא רצה לחתום לי וגם רופאים אחרים לא רצו לתת לי.

אני יודע שהם חולרות אבל מה כבר אפשר לעשות...? לפנות למפקח? ללכת למשרד הרישוי?

פורסם

תראה, לרופא יש אחריות כלפיך וכלפי שכניך לכביש. הוא מחויב, לפי חוק, לדווח לרשות הרישוי (אולי לגוף אחר, איני בקי בפרטים הטכניים) על כל אדם שמצבו הרפואי גורם לו להיות מסוכן כנהג. איני יודע איזה ניתוח עברת ואיזה ליקויים נותרו לך אחריו, וזה גם לא ענייני. אבל יש מצבים שבהם חיבים לפסול אדם מלנהוג.

סה"כ המרב"ד בד"כ דווקא די ליברלי ומרבית הנהגים מקבלים את אישורו לאחר קבלת מידע מספק מהרופא המטפל, אבל יש מקרים גבוליים שבהם נדרשת בדיקה יותר מעמיקה, או השלמת נתונים וכמובן יש אנשים שהסיכון הבריאותי שלהם גבוה ואין לאפשר להם לנהוג.

יש גם הבחנה בין רשיון לרכב פרטי לבין רשיון לרכב כבד ורכב ציבורי, ויש לא מעט מצבים בהם ניתן לאשר נהיגה ברכב פרטי אבל לא בציבורי או כבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלוואי וזה היה נכון!

כיום אני נער רגיל לכל דבר ועניין.

שום ליקויים שאמורים לסכן או משהו אפילו הרופא שלי אמר אבל הוא מבחינתו לא היה רושם.

לכן אני אומר שבסדר, אין בעיה, נלך לאן שצריך אבל למה חודשיים?:?

וזה אפילו לא חודשיים לצערי זה כבר הרבה הרבה יותר!

פורסם

והיום סיוט גדול יותר!!!

היום בבוקר ב 8 אני מתקשר עונה לי בחורה,אני שואל אותה האם יש התקדמות עם הטופס?

היא מבקשת תעודת זהות אז נתתי...

אחרי כמה שניות היא מבקשת לחזור על התעודת זהות ואני כבר הבנתי אבל היא עזרה לי להבין,

הטופס אפילו לא שםםםםם!

אני לא מאמין משרד הרישוי לפני שלושה חודשים לקח לי את הטופס והיום אני מבין שהוא עוד אפילו לא נשלח:shock:

שאלתי אותה כמה זמן מאז שמגיע הטופס זה אמור לחזור אליי והיא אמרה חודשיים, במקרה הזה כבר הייתי מאוד:evil:

והבנתי שכאן זה אומר לפחות עוד שלושה חודשים במקרה הטוב אני כבר מיואש לא ידעתי שזה ככה!

פשוט מאוד דורכים עליי ובטח גם על אחרים, ומה רציתי? רשיון!

אם למישהו יש הצעות אני אשמח לקבל אותם.

פורסם

העצה שלי במקרה הזה:

עבודת רגליים- למשרד הרישוי, למצוא את הטופס, להעביר פיזית בעצמך (בתקווה שיתנו לך, ורק מתוך התחשבות בפאשלה שלהם)

אח"כ למרב"ד, לתת למישהו עם פנים ביד. לקחת ממנו טל' ישיר ולנדנד.

התנהלות תקינה? לא.

שירות סביר לאזרח? הצחקת אותי.

בזבוז זמנך היקר על משהו שצריך לעבוד חלק במערכת משומנת ותקינה? כן, בטח. אבל אם תמתין כמו ילד טוב, תוציא רשיון בגיל שעושים בדיקות עיניים כל שנה (65) :-D .

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כן אבל הכי מעצבן זה שאפילו אחד לא טרח להודיע שזה תקוע אצלם.

אני מחר כנראה ילך למשרד הרישוי בתקווה שהיא תמצא את הטופס, כי האישה ממרב"ד שאלה אותי עם יש לי מסמך שנתתי את זה,

וששאלתי במשרד הרידוי אם הם צריכים להביא לי משהו הם אמרו לי לא אתה יכול ללכת (ואני בתור נער שלא מבין שכן צריך כנראה לקחת לא לקחתי)

אין לי מילים אחרות חוץ מבושה! אני פשוט לא מאמין שהם לא שלחו ואני כמו אדיוט מחכה לתשובה:brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...