Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כבר מכר את הסאבים אז זה לא רלוונטי..

בכל מקרה רציתי לקבל פירוט קטן איך לכוון את המגבר שלי, איזה אפשרויות יש במגבר שלי (האודיסון) כי אני לא מבין אותו וכרגע הוא עובד לי יותר על הטוויטר והוואפר עובד ממש חלש ..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

איך הסאב של פוקל 33KX ? האם תיבה 25 ליטר פנימי יספיק לסאב כזה 13" ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

הייתי מציע לך לשים קומפוננט פאסיבי איכותי על מגבר איכותי ולסיים את העניין,ה HU שלך בסדר גמור ואין צורך להחליף.

ראיתי איזה אודיסון VRX נדמה לי למכירה,יתאים לכל סט מלא שתשים עליו אם זה מבחינת הספק ואם זה מבחינת איכות:wink:

Scan Speak

פורסם

במגבר כפתור הPREOUT צריך להיות לא לחוץ

כפתור ה-LP לחוץ {משמע במצב BYPASS}

כפתור ה-HP לא לחוץ ומכוון באזור 60-80הרץ לפני האוזן

ה-KX33 יכול לעבוד בתיבה אטומה מינימאלית של 30 ליטר

עם עומק התקנה של 16.1 סמ

פורסם

סבבה לא בשבילי ירדתי מזה..

בימים הקרובים אני יילך לנגר שייבנה לי תיבה מותאמת ופלטה

עוד דבר קניתי מחבר פורום בית פיוזים של קאדס (הוא שלח לי אותו היום ככה שיגיע לי עד יום ראשון) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו ויודע כמה גייג' הוא ואם הוא מחליף מפצל מתח ?

תמונה:

http://www.siz.co.il/view/dmdzmojnzwty.jpg.htm

פורסם

אני והשטויות שלי העברתי כבל 0 גייג' ואני צריך בסך הכל 8 גייג'

פורסם

יש לי שאלה לגבי הרמקולים של dynaudio esotic אם אני קונה את הסט 342 ומחבר רק את הוופר והטויוטר יענו רק שני חלקים הוא יעבוד לי כמו הסט של ה242 ?

פורסם

למרות שמדובר באותם אלמנטים בדיוק בתוספת מידריינג MD142

התשובה היא לא,כי מדובר בקרוס אובר שונה עם נקודות חיתוך שונות

במידה והייתה עובד אקטיבי זה אפשרי אבל אז הייתה צריך קרוס אקטיבי מתאים.

פורסם

אני ממש לפני קנייה של וואפרים מורל מסדרת אלייט וטוויטרים של מורל MT-23 והקרוסים של מורל מסדרת אלייט שני חלקים כל החלקים נרכשים מאנשים שונים וכמובן שהם במצב מצויין ורציתי לדעת האם כידאי לירכוש אותם למרות שאני יישאר עם המגבר שלי LRX 2.150 ?בנוסף יש לי מגבר אלפיין מסדרת V פאוור 2 ערוצים שמחובר בגישור לסאב (סאב של מערכת קולנוע ביתי של בוס זמני עד שאני יסיים את הבנייה לסאב והוא נותן אוקסטיקה מאוד יפה..)

פורסם
כן ,זה מפצל מתח "משוכלל" מ-4 גייג ל-8 גייג עם פיוזים להגנה לכול יציאה

ומד מתח מובנה "בילד אין".

תיקון קטן

למפצל הזה יש כניסה של 0 גייג' ואם אני זוכר נכון גם של 4 והיציאות שלו הם 4 יציאות של 4 גייג' עם מתאם גם ל-8 גייג'.

אז אם העברת כבל 0 גייג' אין לך בעייה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אהלן בסופו של דבר קניתי את שני האלמנטים הנ"ל וואפרים של מורל מסדרת איילט 6.5"

טוויטרים של מורל דגם MT-23

סאב וואפר של מורל 10" עם תיבה שלגביו נתייעץ במפגש..

המגברים שיש לי כרגע ברכב הם אודיסון LRX 2.150 מגבר 2 ערוצים ובנוסף מגבר של אלפיין גם 2 ערוצים מסדרת V פאוור דגם MRP-T222 ובעתיד אני ירכוש מונובלוק לסאב שכרגע לא יורכב (בעתיד הלא רחוק שבוע הבא אחרי המפגש)

רציתי להתייעץ לגבי החיבור של האלמנטים הנ"ל כי אני ממש בור בנושא של הגברה אקטיבית האם צריך לירכוש לרכיבים עוד זוג קרוסים (במידה וכן יירכשו זוג קרוסים 2 WAY של מורל מסדרת אלייט) או שניתן לחבר את האודיסון ישירות לוואפר ואת האלפיין ישירות לטוויטר (הטוויטר 6 אום אם זה משנה)

• תוכן חדש...