Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לבניית תיבה לסאב, אני לא מבין בזה ורוצה להתייעץ אתכם על כמה אפשרויות:

במקום תא שיש לי בבגאז' (כמו מקום של גלגל רזרבי)

S2K-2.jpg

המידות של התא הזה פלוס מינוס (לפי מה שאני מדדתי):

עומק: 49 ס"מ

רוחב: 20 ס"מ

אורך" 34 ס"מ

אפשרות נוספת זה בנייה על כל הבגאז מה שאני מעדיף להימנע ביגלל חוסר מקום מוחלט בעת פתיחת הגג:

http://www.zenclosures.com/PhotoGallery.asp?ProductCode=MBSLK

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

הנפח הנל ברוטו נותן לך 33 ליטר

אני מניח שנטו הנפח יעמוד על אזור 25 ליטר

אפשר להכניס שם בקלות סאב 10 איכותי וחזק

הכול תלוי בתקציב שלך.

נב-מומלץ לא לפתוח שרשור חדש כול פעם

כך לא יודעים על מה דובר בשרשור המקורי שלך.

פורסם

יש לי אפשרות להביא את המגבר MB-QURT מונובלוק 1.600 במחיר טוב סביבות ה700 שהמחיר בזאפ עומד על 1250

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

התקציב בערך 1000 ש"ח כולל הוצאות לתיבה אני יבדוק עם היבואן שלי איזה אופציות יש לו לגבי סאבים 10" וירשום פה..

דרך אגב פירסמתי את הרמקולים שלי למכירה אם ב1000 ש"ח אם מישהו יתעניין ויקנה (המחיר המקורי 1500) אני יביא סט dynaudio esotic 242

פורסם

תשאל אותו רק עם איזה חברות\ספקים הוא עובד

ואני כבר אמליץ לך על משהוא שיכול להיכנס במחיר.

אגב אתה יודע כמה עולה Dynaudio Esotec System 242 GT

זה סט יקר בהרבה מה-T1 וברמה מאוד גבוהה

פורסם

אני יודע מישהו פירסם ביד2 במחיר של 2700 ש"ח זה ניראה לי מחיר מעולה בערך כמו שעולה בחו"ל..

אם המחיר שווה את הסט הזה אין לי בעיה להשקיע..

והספק שלי עובד הרבה עם רוקפורד הוא אחד הספקים הכי גדולים שלהם בארץ..

פורסם

רדיו דיסק של קלריון Clarion DXZ865MP

מגבר LRX 2.150 של אודיסון

שני סאבים מוגברים של אלפיין מאחורי כל כסא שלא מפריעים לי ואני ישאיר אותם בנוסף לסאב וופר שאני ירכיב..

פורסם

צריך להיזהר מאוד עם סט של DYNAUDIO. התקנה נכונה ולהזהר לא לשרוף!!! לא יתקנו לך אותו בארץ,אבל סט ממש טוב. יש לי וופרים מסט הזה (אחד שרוף מתמתום וחוסר ידע שלי בעבר) לא כדי כבר להוסיף עוד קצת ולקחת 342?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

חשבתי על זה אתמול והחלטתי שכן כי הבחור דורש סך הכל עוד 300 שקל לסט של ה342 אבל אני לא סגור על זה לא שמעתי אותם (את שני הסוגים) ואני לא כל כך רוצה להיכנס לסרט של ה3 חלקים.. בכל מקרה זאת סתם אפשרות שזרקתי פה בינתיים אני מרוצה מהרוקפורד ואם אני ימכור אותם אז אני ישדרג לרמקולים ברמה..

פורסם

ההגברה שלך LRX150.2 לא מתאימה לסט כמו 342

סט כזה ב-3000 שח זה מציאה על גבול הלא הגיוני ,אין לי מושג מי מוכר לך אבל תברר אם מדובר

במשווק מורשה,כי יש זיופים.

מעבר לזה סט 3 חלקים יאלץ אותך לבצע התקנה בקורות

וזה לבד יעלה לך עוד 1500 שח לפחות.

פורסם
ההגברה שלך LRX150.2 לא מתאימה לסט כמו 342

סט כזה ב-3000 שח זה מציאה על גבול הלא הגיוני ,אין לי מושג מי מוכר לך אבל תברר אם מדובר

במשווק מורשה,כי יש זיופים.

מעבר לזה סט 3 חלקים יאלץ אותך לבצע התקנה בקורות

וזה לבד יעלה לך עוד 1500 שח לפחות.

בידיוק ביגלל זה אני מעדיף לא ליקנות 3 חלקים..

וגם לי זה ניראה מוזר אלה רמקולים שעולים 1200 דולר וה242 עולים 800 דולר והוא מוכר את הדגם 242 ב2700 ש"ח וה342 ב3000 ש"ח מאוד מוזר.. דרך אגב הם מפורסמים ביד2..

פורסם

הקלריון שלך מכשיר טוב

אני מניח שאתה מוכר אותו כי אתה רוצה

מכשיר עם USB ,אין לך צורך בשני סאבים מוגברים של אלפיין

אם יש לך סאב 10 איכותי וחזק בבגז' זה רק יכול לגרוע

תמכור אותם בפורום מכירה כאן באתר.

בכסף תוכל לשדרג את המערכת שלך באופן טוב יותר

עוד דבר ,אל תעשה צעד בלי להתיעץ קודם בפורום חבל סתם לרכוש

מוצרים ולהפסיד עליהם כסף.

פורסם

אני לא הייתי עושה שום דבר בלי להתייעץ..

את האמת אני מוכרח לציין שאני מרוצה מהסט קומפוננט שמוגבר על יידי האודיסון..

את שני הסאבים המוגברים הלמכתי ככה שהם לא ממש מורגשים אולי בעתיד אני יפרק ויימכור אותם, בכל מקרה שלחתי למישהו הודעה שימדוד לי את התיבה שלו, תיבה כפולה ניראית קטנה בגודלה ואם היא תתאים לי מבחינת המידות אולי יהיה כידאי ללכת עלייה.. מדובר על שני סאבים של הרץ ES200 אני חושב הם 8" לפי מה שידוע לי על הדגם הזה והמכירה שלה מופיעה פה בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=423980

ואת הקלריון פירסמתי למכירה כיוון שאני רוצה מכשיר עם מסך נישלף עוד לא ביררתי לגבי אף מכשיר כיוון שכל עוד לא מכרתי את הקלריון זה לא נושא שעומד על הפרק..

• תוכן חדש...