Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה לעסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להציב מצלמות בעסק שלי.

אני לא מבין בסוגים של מצלמות מה טוב ומה פחות. מה מתאים ומה לא.

מה שכן אני יודע זה שאני משתמש בלפטופ בעסק שלי ומדי פעם מוציא אותו יחד איתי הביתה להמשך עבודה.

לפי מיטב הבנתי לא ניתן לחבר מצלמות ללפ-טופ רק לנייח.

אני לא מעוניין שמחשב נייח יתפוס לי מקום בקבלה ולכן הייתי שמח אם מישהו יגיד לי שקיימות מצלמות אבטחה

השומרות את המידע בכונן הארד-דיסק בלבד ללא צורך במחשב פיזי שישב שם.

בגדול הייתי רוצה 4 מצלמות אבטחה- אין צורך באודיו שאני יכול לעקוב דרך האינטרנט בלפ-טופ ואפליקציות באייפון.

ובמידה וארצה לראות מספר ימים אחורה אחבר איכשהו את אותו הארד-דיסק שבו נשמר המידע ללפ-טופ ואצפה.

כל הכוונה ועזרה, וכמובן אם אתם מכירים אתרי אינטרנט המוכרים את המצלמות האלה במחירים אטרקטיביים אודה לכם מאוד.

פורסם

מערכת מצלמות אבטחה מכילה, 4 מצלמות, DVR זה שמקליט ואליו ניתן לחבר כל מסך.

אתה יכול לצפות במצלמות מכל מקום בעולם ללא צורך לגעת בהרד דיסק, רוב הDVR החדשים עושים את זה ולפני ההזמנה תבדוק זאת.

על מנת שאופציה זו תעבוד אתה צריך לחבר את הDVR לראוטר\סוויטצ' על מנת שתהיה גישה לאינטרנט.

אתה צריך לקבל IP קבוע מהחברה ממנה קנית את הDVR.

בשביל לצפות במשהוא שקרה בימים האחרונים רצוי לחבר מסך מחשב או כל מסך אחר כולל טלויזיה לDVR ושם אתה יכול להריץ לאן שבא שלך.

עצה שלי בתור מתקין של מצלמות (בעבר), אל תשים את הDVR במקום גלוי כמו במשרד ליד הדלת הראשית, כי אם יכנסו לעסק\ בית בלילה פשוט יפרקו ויקחו אותו ואז אין טעם במצלמות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אביתר,

יש איזה שם של ערכה כזו שאתה יכול להמליץ עליה?

יש שמות (פירמות) למצלמות ול DVR ? משהו מומלץ?

פורסם

אני התעסקתי עם המצלמות רק בקנדה ולכן החברות שיש פה אין שם והפוך, הכל עניין של מחיר, תשלם בזול והאיכות תהיה בהתאם

תשלם יותר קתבל יותר, התקנתי גם זולות גם יקרות, הפנסוניק יקרות אבל טובות, לדעתי אין צורך במשהו יקר כל כך לעסק לא גדול.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני עובד בחברת אבטחה שנותנת שירותי מוקד ואנחנו עובדים כמעט רק עם PROVISION והאיכות תלויה במצלמות.

כמה מצלמות אתה מתכוון להרכיב?

כי יש DVR של 16 של 4 ושל 8 תלוי כמה אתה צריך

פורסם

פותח הנושא כבר ציין בהתחלה שהוא מעוניין ב4 מצלמות

פורסם

היי,

גם לי בעסק יש מצלמות, כמו שהחבר אמר לך למעלה, אם תקנה זול זה יהיה זול,

אני בהתחלה רציתי להתעסק עם זול וקיבלתי איכות על הפנים, תקיעות של התמונה, נפילות,

בהתחלה התקנתי במחשב נייח כרטיס DVR (DIGITAL VIDEO RECORDE

קניתי כרטיס פשוט תוצרת סין, בקיצור היה על הפנים, אחרי שנה החלפתי וקניתי מערכת סגורה של פרווויזין,

מערכת לא רעה בכלל, יש לי אפשרות לחבר 16 מצלמות , כרגע יש לי 10 מצלמות ,

את ההתקנה של רוב המצלמות עשו לי מתקינים מקצועיים , ואני לבד התקנתי 2 מצלמות,

להגיד לך את האמת, אם יש לך קצת ידיים ואתה יודע לעבוד אתה יכול לעשות את הכל לבד ולחסוך קצת כסף ולהשקיע את

הכסף במערכת דיויאר יותר טובה.

אם אתה רוצה הסברים אז בכיף.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מה טווח המחירים הנורמאליים של מערכת אבטחה טובה המכילה 4-5 מצלמות כולל עבודה? (ללא צורך לחיבור למחשב נייח)

רק על מנת להשוות מול הצעות מחיר.

פורסם

יש הבדל גדול בין 4 מצלמות ל5, צריך להחליט על כמה אתה צריך, אם אתה חושב שיכול להיות תצתרך יותר אז כבר עדיף לקנות DVR

פורסם

יש הבדל גדול בין 4 מצלמות ל5, צריך להחליט על כמה אתה צריך, אם אתה חושב שיכול להיות תצתרך יותר אז כבר עדיף לקנות DVR של עד 8, אם 4 בטוח מספיק אז לקנות DVR של עד 4

*** מנהלים יצא לי במקום לערוך לפרסם עוד הודעה חדשה, אני מחובר דרך אנדרואיד

בבקשה למחוק את הקודמת

• תוכן חדש...