Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע מתקלף יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הינו יונדאי I30 שנת 2010 שנתיים על הכביש 30 אלף קילומטר צבע כחול מטאלי

הרכב לא מבלה יותר מדיי בשמש , אבל כאמור בזמן האחרון שמתי לב לצבע שהתחיל להתקלף בדיוק באמצע הגג (תמונה 1)

השאלה עכשיו האם האחריות יבואן מכסה דברים כאלה ? לפי דעתי זה לא תקין בכלל בשביל רכב ששנתים על הכביש .

דבר שני בבניין הסמוך עשו שיפוץ וחידוש לבניין ובאחד הימים הרכב חנה בדיוק מתחת, ולמחרת הופיעו מלא נקודות של בטון / צבע על הרכב , חלק ירד בשטיפה וחלק נשאר ומסרב לעזוב (תמונה 2)-ויש כאלה שמפוזרים בכל הרכב , האם בפוליש ווקס זה ירד ? או שזה יותר בעייתי ומצריך השקעה כספית גדולה ? אם אכן זה דורש הרבה כסף ממי לדרוש את התשלום עבור התיקון הערייה או וועד הבית של הבניין שערך את השיפוץ ?

תודה לכל העונים

myqzzmmkw3g2.jpg

dmut43yqk1nz.jpg

פורסם

איכשהו שני הדברים נשמעים לי קשורים. אולי במאמץ שלך להסיר את אותו חומר שנפל על הרכב גרם לפגיעה בצבע? עם מה ניסית להסיר אותו?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אם האיכות של הצבע הייתה מספיק טובה לשלשת של ציפורים לא הייתה גורמת לקילוף של הצבע.

כול הגולפים שהיו לי לעולם צבע הרכב לא התקלף כתוצאה מלשלשת של יונים/עורבים או עטלפים שמחרבנים לי כול יום על הרכב כאשר אני חונה מתחת לעצים בפארק הלאומי ביום או בלילה.

אני על בסיס יומי עושה ספורט בפארק הלאומי ומחנה תמיד את הרכב מתחת לעצים הצמודים למדרכה ולצערי הרכב שלי לאחר יומים או שלושה נראה כמו רכב שעבר צביעה בצבע הסוואה ואין שום זכר לקילוף של צבע.

שלא נדבר שעורבים נוטים לפצח אגוזים מידי פעם על גג הרכב (פעם אני חייב לצלם זאת) ומנקרים לפעמים את הגומי של החלונות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לקחת את מרק10 כדוגמא, כל הגולפים שלו יצרו במאדים והם מאוד מיוחדים ולא כמו שאר מיליוני המכוניות בעולם.

שום צבע של רכב אינו עמיד נגד זה ואם לא מנקים שאריות לשלשלת בזמן זאת התוצאה. זאת יאמר לך כל מומחה צבע של יצרני הרכב (כולל VAG) או מומחה עצמאי.

• ספונסר פורום
פורסם

הכתם אכן נראה כמו לשלשת ציפורים שלא הזדרזו להוריד אותה.

לגבי זה ולגבי נזקי הצבע/בטון יש מה לעשות.

לכאלה בעיות יש כתובת אחת - קלין קאר פ"ת

פורסם

הצבע והבטון שהיו על הרכב הוסרו ע"י שטיפות ידניות בלבד עם ספוג וגילדה ! (מה שירד כן) ולא הופעל שום כוח

ואוקיי בהנחה שהקילוף נגרם כתוצאה משלשלת ציפורים שנוקתה נגיד במקום אחרי יומיים שלושה - אחרי שבוע שבועיים , זה עדיין לא מסביר את זה שרכב חדש עם צבע טרי מתקלף לו הצבע בגלל זה .

ואם זה היה באמת כך אז היינו רואים כל רכב שני בארץ עם קילופים בגג , שלא לדבר על רכבים ישנים .

במידה והיבואן לא ירצה לתקן את זה , האם דרושה צביעה מקומית על המקום או צביעה של כל הגג ?

פורסם

אני מציע לך לקרוא את האשכול בקישור המצורף הדן על בעיה דומה ברכב חדש מסוג סוויפט.

שים לב ! רוב המגיבים באשכול בקישור המצורף בעלי רכבים מייצרן כזה או אחר לא נתקלו בבעיה מסוג שציינת קרי התקלפות של צבע כתוצאה מלשלשת.

אולי לציפור שלך סבלה מקילקול קיבה :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217239&highlight=%D7%A6%D7%91%D7%A2+%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%A3

איזה כייף לי :)

פורסם
הצבע והבטון שהיו על הרכב הוסרו ע"י שטיפות ידניות בלבד עם ספוג וגילדה ! (מה שירד כן) ולא הופעל שום כוח

ואוקיי בהנחה שהקילוף נגרם כתוצאה משלשלת ציפורים שנוקתה נגיד במקום אחרי יומיים שלושה - אחרי שבוע שבועיים , זה עדיין לא מסביר את זה שרכב חדש עם צבע טרי מתקלף לו הצבע בגלל זה .

ואם זה היה באמת כך אז היינו רואים כל רכב שני בארץ עם קילופים בגג , שלא לדבר על רכבים ישנים .

במידה והיבואן לא ירצה לתקן את זה , האם דרושה צביעה מקומית על המקום או צביעה של כל הגג ?

התופעה לא כך כך נפוצה אך קיימת ונתקלתי בה במגוון רכב של כלי רכב.

לשלשת ציפורים לא מוכרת כפגם יצור של הצבע ולכן זה לא יוכר באחריות היצרן - ראה בספר רכב שלך הנחיות לשמירה על הצבע, אני די משוכנע שהנושא של השלשלת מוזכר שם.

אם אתה חושד שצבע הרכב אינו תקין, גש לשמאי רכב לבדיקת עובי צבע, אך אני משוכנע כי ימצא עובי צבע תקין לגמרי.

התיקון הדרוש הוא לרוב צביעת גג מלאה.

הנה מדריך שימושי לפגיעות צבע, אתה מוזמן לעיין:

http://www.spieshecker.no/spieshecker/no/no/pdfs/toolbox/TSG_ENG-INT.pdf

• תוכן חדש...