Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ליום אחד \ 48 שעות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכון לביטוח חובה שכולל בתוכו צד ג?

יש לך את ביטוח הפול זול זה לא יהיה.

http://www.pool-act.org.il/

אני מתכוון לביטוח חובה + מקיף לאוטו ליום אחד \ 48 שעות האם קיים כזה דבר ובערך סביבות של כסף שזה יעלה ..

לא הבנתי דבר מהאתר הזה

פורסם
כנ"ל. מזה הפול הזה?

הפול זו חברה שמבטחת את כולם, ז"א הם לא יסרבו לבטח אותך גם אם אתמול הוצאת רשיון ואתה מעוניין לעשות מקיף על פורשה חדשה.

מה שכן, אני בספק אם יש אפשרות לעשות אצלם ביטוח ליום או יומיים...

פורסם
הפול זו חברה שמבטחת את כולם, ז"א הם לא יסרבו לבטח אותך גם אם אתמול הוצאת רשיון ואתה מעוניין לעשות מקיף על פורשה חדשה.

מה שכן, אני בספק אם יש אפשרות לעשות אצלם ביטוח ליום או יומיים...

אני לא אמרתי שהסוכנות ביטוח שלי מסרבת לבטח אותי , אני נהג חדש שמיום הראשון של הרישיון שלו היה מבוטח על קשקאי 2011 ואיביזה 2010 וברוך השם הכל בסדר (עברה כבר שנה וחודשיים)

הקטע הוא האם אני אפנה לסוכנות ביטוח האם קיים כזה דבר לבטח לפרק זמן כזה ?

(ואם לא איך יכול להיות שמשכירי רכב למיניהן ששוכרים רכב ליום יומיים ויש להם אופציה לעשות ביטוח )

ובערך לדעתכם כמה כסף זה הולך לעלות .. בין 100 - 300 שקל או הרבה יותר ?

פורסם

מכיוון ששאלתך לא ברורה עד סופה

להלן 2 תשובות

אם להוסיף לרכב שכבר מבוטח נהג כל שהוא ליומיים זה אפשרי

אם מדובר לבטח רכב שלא היה מבוטח כלל, ליומיים אפשרי חובה דרך חברת הפול

מקיף לדעתי אף חב ביטוח לא תבצע

פורסם
מכיוון ששאלתך לא ברורה עד סופה

להלן 2 תשובות

אם להוסיף לרכב שכבר מבוטח נהג כל שהוא ליומיים זה אפשרי

אם מדובר לבטח רכב שלא היה מבוטח כלל, ליומיים אפשרי חובה דרך חברת הפול

מקיף לדעתי אף חב ביטוח לא תבצע

אוקי , מדובר ברכב שיש לו ביטוח לכל נהג מעל גיל 24 או משהו כזה , אני בן 18.5 , ואני רוצה לעשות כמה סיבובים על הרכב , ולא רוצים להסתכן .

לא משנה , לדעתי הסיפור הזה בין כה וכה לא ייצא חסכוני .

• תוכן חדש...