Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר טס בקרוב לטיול באיטליה של 15 יום. הוא מעוניין לשכור רכב לתקופה הזו, יש למישהו הצעות/המלצות/מחירים לגבי השכרת רכב?

דבר נוסף, מישהו מכיר את האתר הזה:

http://www.rentalcars.com

ויצא לו להזמין משם רכב?

תודה מראש,

פורסם

אני ממליץ על חברה easyterra , השתמשתי כמה פעמים בשרותים שלהם, מחירים טובים, הכל עבד מצויין. זאת חברה הולנדית, הם מתווכים של חברות השכרה גדולות בדומה לאופרן. הזמנה מתבצעת דרך אתר אינטרנט שלהם, את הוואוצ'ר מקבלים בe-mail .יש להם גם אפשרות ל- refundable reducible -החזר השטטפות עצמית.

בשנה שעברה כשנסענו לדרום איטליה, הזמנו רכב בארץ ב Sixt , התנאים שלהם היו טובים וגם היה ביטול השטטפות עצמית.

כדאי להרים טלפון לכמה חברות גדולות בארץ.

פורסם

אני הזמנתי באוויס (לקיחה בונציה החזרה ברומא) ועם כרטיס מועדון המחיר היה הכי משתלם (כרטיס מועדון עושים בחינם).

כמו כן כדאי לשים לב היטב לשעות הלקיחה - החזרה. מספיק טעות הקלדה, הקדמה של שעה וכדומה בכדי לשלם עוד יום השכרה.

לי זה כמעט קרה (קרה, אבל לאחר פנייה שלי לברור הטעות שנבעה מ"קצר" בתקשורת עם הפקיד האיטלקי, שרות הלקוחות של אוויס זיכה אותי במלוא הסכום).

כמובן שאין צורך לדבר על כך שזו חברה גדולה מאוד ועל המשתמע מכך.

איזה כייף לחבר שלך.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש לי ניסיון עם הרץ, ההזמנה עדייף לבצע בארץ! המחירים הרבה יותר זולים וגם במקרה שיש בעיה יש למי לפנות.

גם אני לקחתי רכב מונציה והחזרתי ברומא, כדאי לשים לב לתוספות שונות כמו החזר במקום אחר ותוספות נהג צעיר.

ברוב המקרים חלק מהחברות גובות תשלומים שמשנים את ההשוואת מחירים בצורה ניכרת!

אשמח לענות לשאלות נוספות.

פורסם

מחזק את הממליץ מעלי, לפני חצי שנה כשטסנו לסיציליה, בדקתי ומצאתי ( בין החברות הגדולות..) כי הרץ הכי זולים.

אם מזמינים דרך האינטרנט מקבלים עוד הנחה של 5%. אם אין לך בעיה עם רכב ידני, ממליץ בחום.

שים לב לשעות הלקיחה והקבלה כי בין 14:00-16:00 אף אחד באיטליה לא עובד... בטח לא סוכנות השכרת רכב.

אה, ועוד משהו קטן, אנחנו הזמנו פוקוס, אך קבלנו C3 פיקאסו, בהתחלה קצת התאכזבתי, אבל בסופו של דבר זה היה עדיף.

צריכה של ליטר סולר לכל 24.5 ק"מ בערך, בנסיעה משולבת, המחירים כמו בארץ ואף יקרים טיפה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שני דברים שים לב :

1) לקחת ולהחזיר בשדה התעופה - יחסוך לכם נסיעות/מוניות .

2) חובה לקחת את הביטוח המקיף ביותר שיכלול ביטול השתתפות עצמית וכיסוי מלא על הכל.

• תוכן חדש...