Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי רכב קבריולט ואני מחפש עבורו סאב שטוח איכותי רציתי לקבל המלצות לסאבים וחוות דעת לסאב שמופיע בזאפ של רוקפורד P3 12"

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

בנוסף איך המגבר של אודיסון דגם VRX,2.150 ?

הרמקולים שהוא יגביר הם סט קומפוננט של רוקפורד T1625S

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

בעיקרון אני לא חייב שטוח אבל חשבתי אולי זה הפיתרון הכי כדאי.. זה רכב מסוג מרצדס SLK 230 בודי R170 הצורה הישנה..

השאלה היא אם עדיף סאב שטוח עם תיבה מקורית כמו הרוקפורד או ליבנות תיבה עם סאב רגיל ?

פורסם

סאב שטוח זה ברירת מחדל

אתה יכול להכניס בלי בעיות בתא המטען הזה סאב רגיל 10\12 אינצ'

עם תיבה קוסטום או תיבה אטומה מינימאלית

וזה מה שאני ממליץ לעשות.

פורסם

סבבה ובנוגע למגבר הוא שווה 2300 ש"ח למשומש ?

• תוכן חדש...