Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי לדעת מה ההליכים בסוג תיק שכזה, בתור הנתבע מה אני יכול לעשות, ומה מגיע לי?

המקרה הוא כזה, נהגתי על רכב טרנזיט ומסתבר שלרכב שלי נצמד רכב אחר והרכב שלו נסדק מעט , זה היה על אחריותו לשמור על המרחק והוא לא עשה זאת מכיוון ששדה הראיה שלי לא רחב מאחורה לא יכולתי לראות אותו כי הוא נצמד, נסיתי להגיע איתו לפשרה והוא דיבר לא יפה , עכשיו חברת הביטוח שלו תובעת אותי ורוצה להוציא ממני כסף .

יש לי תמונה של הנזק שנגרם ועדים.

ככל הנראה יש לו יצוג של עו"ד מהחברה ולי אין, איך אני יכול לדעת מה ניתן לעשות?

תודה רבה!

פורסם

קבל דחוף את דוח השמאי של צד ג' ?? ותראה אם התמונות שבדו"ח שמאי תואמות את התמונות שלך

ככלל יש רק להעהיר לחברת הביטוח להתגוננות

וכן יש לך יצוג מחברת הביטוח שלך שבה אתה מבוטח

פורסם

הבוס שלי שלח מכתב הגנה או משהו כזה, אני יכול לפנות על חברת הביטוח של התובע ולבקש צילומים של התיק?

נסעתי אחורה תוך שבדקתי את המראות שבהם כמובן לא ראיתי דבר.. והרגשתי מכה.. ככל הנראה נצמד אליי הרכב והרכב קיבל מכה קטנה, הרכב שלי לא נפגע כלל והוא קיבל סדק קל.

עכשיו הוא רוצה לתבוע אותי על ס"כ סכום גדול, ואני לא יודע מה לעשות.

נסיתי להגיע איתו לפרשה והוא לא הסכים הוא רוצה לעשות עליי כסף ..

פורסם
קבל דחוף את התמונות כן אתה רשאי לקבל אותם

אין מה להתגונן אלא רק חברת הביטוח תתגונן בשמך

יש לי צילום של הנזק שגרמתי, יש לי את התמונה האם זה מספיק לי?

פורסם
הבוס שלי שלח מכתב הגנה או משהו כזה, אני יכול לפנות על חברת הביטוח של התובע ולבקש צילומים של התיק?

נסעתי אחורה תוך שבדקתי את המראות שבהם כמובן לא ראיתי דבר.. והרגשתי מכה.. ככל הנראה נצמד אליי הרכב והרכב קיבל מכה קטנה, הרכב שלי לא נפגע כלל והוא קיבל סדק קל.

עכשיו הוא רוצה לתבוע אותי על ס"כ סכום גדול, ואני לא יודע מה לעשות.

נסיתי להגיע איתו לפרשה והוא לא הסכים הוא רוצה לעשות עליי כסף ..

אין לך מה להתגונן. נסעת אחורה וגרמת לתאונה האשמה הבלעדית עליך. כעת מה שנשאר זה לחברות הביטוח לשבור את הראש למה וכמה לשלם.

ארז רונן

פורסם

ארז צודק , אבל מכיוון שיש נזק קטן מאוד

צריך לראות את התמונות ולהשוות לתמונות אצלך

ואז להעביר לחברות הביטוח לטיפול

פורסם
ישה תמיד צודק ב 100%

כבר ציינתי את זה בפורום מס רב של פעמים

באמת? כנראה פספסתי את זה. לא נורא, אני מניח שהצדק יהיה איתו גם בהמשך. אל תשכח לציין.

ארז רונן

פורסם

ארז כל מה שאתה עושה וכותב כמעט ,מתאים לי .

אז תמשיך כך , ויש לך רשות מלאה אפילו לא לתת לי את הקרדיט.

איך אני בחול המועד בשבילך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ארז כל מה שאתה עושה וכותב כמעט ,מתאים לי .

אז תמשיך כך , ויש לך רשות מלאה אפילו לא לתת לי את הקרדיט.

איך אני בחול המועד בשבילך

איך אפשר לא לתת לך קרדיט? אפילו ענק הביטוח אומר שאתה תמיד צודק... (למעט בהודעה אחת שנכתבה במקביל להודעה שלך ושם דעתו שונה לחלוטין מהודעתך... איזה פספוס) :-)

אתה תותח, ישה, אפילו אם אני לא תמיד מסכים איתך או עם השקפת עולמך.

ארז רונן

• תוכן חדש...