Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15K אופל אסטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבצע טיפול תקופתי כל שנה (בד"כ פחות מ15K עוברים) , תמיד במוסך הרשמי.

לאחרונה הלך לי הסליל של המדחס מזגן, מהמוסך הרשמי קיבלתי הצעה של מעל 2000 שקל ויומיים השבתה,

הלכתי למוסך אחר תיקנו לי ב4 שעות ו950 שקל כולל תיקון ,ניקוי והשלמת גז.

לכן, אני רוצה לבדוק מחירים של טיפולים בחוץ.

מה בד"כ צריך להחליף בטיפול תקופתי (לא מיוחד) , ~67000 ק"מ.

שמנים, פילטרים, ברקסים, פלאגים?

**כמובן שאני לא מצפה שתדעו מחירים או אם יש בעיה מיוחדת, רק בערך מה אמור להתחלף/להיבדק?

• ספונסר פורום
פורסם

השאלה שלך מאוד כללית ואי אפשר לתת עליה תשובה מדויקת.

זה כמו לשאול - כמה זמן לוקח לנקות את הבית? זה תלוי, מה גודל הבית שלך? מתי ניקו אותו בפעם האחרונה? כמה יסודי אתה רוצה שינקו?

על אותו המשקל - אין דבר כזה טיפול תקופתי לא מיוחד. בכל טיפול מחליפים את מה שצריך לפי הוראות היצרן ובנוסף בודקים את שאר מכלולי הרכב כדי למצוא ליקויים נוספים. אם מדובר בטיפול שכולל רק פילטר שמן ושמן, זה יעלה לך כמה מאות בודדות של שקלים. אם צריך גם להחליף ברקסים, גומיות הגה, להוסיף קרר למזגן ולבצע כיוון פרונט - המחיר יטפס לכמה אלפים.

חוץ מזה, איזו אסטרה יש לך? איזה מנוע איזה שנה? מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אוקיי, מידע נוסף:

אופל אסטרה 2006 , 1800 .

טיפול אחרון היה לפני שנה כ-13 אלף ק"מ עברו להם.

בטיפול האחרון אני זוכר שהוחלפו כל מיני פילטירים וברקסים אחוריים.

עכשיו יש 67K ק"מ , אין לי כרגע את החוברת רכב ולכן לא יודע איזה סוג טיפול נדרש, לדעתי אין טיימינג או משהו מיוחד.

תודה.

• תוכן חדש...