Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ניקיון רכב לקראת פסח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח ,

הייתי רוצה לדעת מה הדרך היעילה והנגישה לשאוב מקומות צרים ברכב כמו בין המושבים בהם אי אפשר להכנס עם השואב אבק של התחנות דלק?

באיזה דרכים יצרתיות אתם מנקים את המעברים האלה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

גליל קרטון של מגבות מטבח חד פעמיים. מועכים קצה אחד לפיה צרה ואת השני לצינור של השואב וזהו.

פורסם

אם זה בעיה לעשות עם הפיה הצרה של שואב אבק בייתי אפשר לעשות את זה עם שואב שמתחבר למצת סך הכול איזה 70 שקל,ועם דברים פשוטים הוא יכול להסתדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיכוון שאתה מוטרד כל כך מהכשרות של הרכב לפסח שהרי אתה רושם בפירוש בכותרת שהנקיון הוא לכבוד פסח אני הייתי ממליץ לך גם לשים מזוזה על עדן חלון הרכב. מי יודע? אולי הבד"ץ של העדה החרדית יפתח מוסכים וייתר הכשר של הבד"ץ לרכבים. אחותי הדתייה אפילו בודקת כשרות בד"ץ לסמרטוטי ריצפה.

אגב, אם יש לך באמת סבלנות, העצה שאני יכול לתת לך לניקיון הכי טוב של בין המושבים ומתחת להם הוא פשוט לפרק את המושבים מהרכב ולהגיע בנוחות למקומות שבדך כלל לא היית יכול להגיע אליהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בערך פעם בשנה אני עושה ניקיון באמת יסודי לאוטו ואז אני פשוט מפרק את המושבים החוצה. המושבים עצמם עוברים ניקוי עם חומר ובזמן הייבוש שלהם שאר הרכב עובר ניקוי. ברכב הנוכחי עוד לא יצא לי לבצע את זה, עצלנות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לכל אלה שמפרקים את המושבים מהרכב יש להזכיר שהם חייבים להתנהג במשנה זהירות. המושבים מחוברים לחיישנים של חגורת בטיחות, כריות אוויר ועד כל מיני. הוצאה של המושבים מבלי לנתק את החיישנים עלולה לגרום לנזק. יש לבחון היטב את כל חוטי החשמל והחיבורים מתחת לכסא לפני שמוציאים אותו החוצה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...