Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כמו שרשמתי אני מתעניין לגבי רכב קבריולט .

השנתון יכול לנוע מ 2010 ומטה עד לאיזור 2002 .

הרכב יכול להיות מיפניות כגון פיג'ו 206CC עד לרציניות יותר כמו פורד מוסטנג , BMW Z4 בוקסטר וכו' ,חשוב לי שיהיה חזק אמין ואם אפשר גם חסכוני ,הילוכים או אוטומטי זה לא משנה.

לגבי התקציב זה מימון חוץ איך אומרים, היד פתוחה והפקנס רושמת :-D

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

בלי תקציב אין טעם שתשאל. 206CC עולה כמה עשרות אלפים, מיאטה NC עולה סביב 100 אלף ומעלה, Z4 תעלה 150+ ובוקסטר תעלה פי 2. בהתאם, גם עלויות האחזקה מטפסות משמעותית. בקיצור - תן תקציב ותגיד כמה נראה לך הגיוני להוציא על אחזקה לחודש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פז'ו יצרן יפני ידוע :)

נסה להגיד לנו מעבר לתקציב,מה כוונתייך לרכב? האם אתה הולך להתנייד איתו יום יום? לעמוד הרבה בפקקים?,אתה גר על ההר ואתה צריך רכב עם התנהגות טובה?אתה יוצא עם דוגמניות ואתה מחפש משהו נוצץ?.

Porsche 944 turbo

פורסם

הייתי ממליץ שתעשה השוואה בין ה206CC לקורבט ZR1. סה"כ הרכבים דומים בביצועים תבדוק עלויות ביטוח.

את שתיהן ניתן למצוא למכירה יחסית שמורות (הרוב מוניות לשעבר) וקורבט יצרן צרפתי אמין מאוד אין מה לדאוג לגבי אמינות.

:)

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
שלום לכולם ,

כמו שרשמתי אני מתעניין לגבי רכב קבריולט .

השנתון יכול לנוע מ 2010 ומטה עד לאיזור 2002 .

הרכב יכול להיות מיפניות כגון פיג'ו 206CC עד לרציניות יותר כמו פורד מוסטנג , BMW Z4 בוקסטר וכו' ,חשוב לי שיהיה חזק אמין ואם אפשר גם חסכוני ,הילוכים או אוטומטי זה לא משנה.

לגבי התקציב זה מימון חוץ איך אומרים, היד פתוחה והפקנס רושמת :-D

בקיצור, ידידי, אם זה לא היה ברור מכל ההודעות, תערוך את ההודעה על מנת לקבל תשובה אינטליגנטית.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ביטוחים פיזו 206 CC אפשרות סבירה למצוא ביטוח

שאר האופציות של BMW, מוסטאנג מאוד מאוד יקר אם בכלל תמצא ביטוח

יבוא אישי לדעתי יגיע במחיר מטורף , שוב אם בכלל תמצא ביטוח

פורסם
הייתי ממליץ שתעשה השוואה בין ה206CC לקורבט ZR1. סה"כ הרכבים דומים בביצועים תבדוק עלויות ביטוח.

את שתיהן ניתן למצוא למכירה יחסית שמורות (הרוב מוניות לשעבר) וקורבט יצרן צרפתי אמין מאוד אין מה לדאוג לגבי אמינות.

:)

אם רצית להיות סטאנדאפיסט ,רד מזה.

תודה על התגובות חברים ,אפשר להגיד שהתקציב הוא עד 200K בערך יש אפשרות לחריגה,נסעתי על ה Z4 ומאוד אהבתי,קשה למצוא לה ביטוח ?

פורסם

לזד 4 יש סט אפ של שלדה ומיתלים מאוד נוקשים,לדעתי נסיעות בעיר על כביש שהוא פחות ממושלם וחדיש,יהיה מאוד לא נוח.

Porsche 944 turbo

פורסם

נהגתי היום על המוסטאנג 4.0 ואת האמת ציפיתי ליותר, לא אהבתי את הנסיעה בה ואת הנוחות .

יכול להיות שאני ינהג על מיאטה או 307CC לדוגמא ואני יאהב זה כנראה לא קשור למחיר שהוא עד 200K.

Z4 ומוסטאנג ירדו מהפרק,מה אתם אומרים ? כרגע יש לי בראש את מה שציינתי למעלה ואת ה TT ו SLK (?)

פורסם

תקציב?

האם מדובר בעוד ילד שצריך לחזור לבית ספר ומשועמם יתר על המידה?

תחושה שלי שהוא יקנה רכב ב200K כמו שאני אטוס מחר לירח :lol:

פורסם

תקציב עד 200K כמו שרשמתי על ידי מימון שאני מקבל במתנה ,אל תנסה להרוס פה את השרשור. אם אין לך דבר רציני לומר עדיף שתשמור אותו לעצמך בבקשה ,תודה.

• תוכן חדש...