Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 טורבו

guy975
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם קיימת בארץ רנו 5 טורבו (לא ה GT של סוף שנות השמונים)?

לפני בערך 10 שנים ראיתי אחת נוסעת ליד גינתון אבל זאת היתה התצפית היחידה שהיתה לי.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן יש בארץ.

אני יודע בודאות על 2. ואני חושב שאת אחת מהם מחזיק מישהו מהפורום.

הרכב הזה כבר הזכר כאן באיזה שהו שירשור

פורסם

זה עם מנוע האחורי(מרכזי)? -אם כן לפני כמה שנים ראיתי אחת ברמת גן, בצבע אדום- אין לי מושג מה קרה לה מאז ,אבל לא ראיתי אותה יותר...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לאורך השנים היו בארץ (למיטב ידיעתי) 3 כאלו: אחת שחורה, אחת לבנה, ואחת אדומה. על הלבנה היתה כתבה (באוטו אאל"ט) לפני מספר שנים, כך שנכון לאז היא עדיין חיה. על האחרות לא שמעתי כבר המון שנים, כך שאין לי מושג מה גורלן.

פורסם

יש אחת לבנה עם ניפוחים וספויילר ענק ומכסה קרבון, נראית כאילו יצאה מרובוטריקים - היא טורבו.

היא הנעה קדמית? או אחורית עם מנוע מרכזי/אחורי?

אני רואה אותה לפעמים בנוקיה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מה שאתה רואה סביר להניח אחת משנות ה-90-סוף ה-80, היא עם הנעה קידמית ומנוע מקדימה "רגיל", ויש עוד כמה כאלה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב, חוץ מזה (פות"ש, אליו אתה מתכוון?):

renault-53.jpg

ומזה, שזכור לכולנו מסוף שנות השמונים;

00510.jpg

היה גם כזה, רנו 5 אלפין טורבו מסוף שנות השבעים;

renault-5-alpine-turbo-02.jpg

האם מישהו יודע אם הגיעו כאלו לישראל בזמן אמת? האם בכלל מסתובב פה אחד כזה?

פורסם

כן, אני מתכוון לגרסה הישנה יותר עם המנוע האחורי. האחת שאני ראיתי לפני 10 שנים הייתה באיזה צבע אפור\בג' מוזר - אולי זה היה פריימר לפני צביעה.

פורסם

הרכב נקרא renault 5 rally 2

מנוע מרכזי, הנעה אחורית כ 160 כ"ס אייייייייייייי

בהצלחה

נ.ב הייתה כתבה באוטו על אחת כזו לפני הרבה שנים

פורסם

בשרשור רכבי אספנות למכירה כאן,יש משתמש בשם DJERAN שמוכר רנו 5 אלפין מסוף שנות השבעים.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אני חושש שיש רק אחת, הלבנה-פנינה.

בשנות השמונים המוקדמות יובאו שני רכבים לישראל. אחת (שחורה) נישרפה באיילון, הלבנה עדיין איתנו.

אין יותר רכבים מקוריים, וכל הרכבים שזוהו כ 5 טורבו 2 מעבר לשתי המכוניות הנ״ל, הינן רפליקות, חלקן עשויות טוב יותר מאחרות... אבל עדיין רפליקות.

ףאלעד

פורסם
יש אחת לבנה עם ניפוחים וספויילר ענק ומכסה קרבון, נראית כאילו יצאה מרובוטריקים - היא טורבו.

היא הנעה קדמית? או אחורית עם מנוע מרכזי/אחורי?

אני רואה אותה לפעמים בנוקיה

421663_2815821203698_1503870214_32110112_316110592_n.jpg

• תוכן חדש...