Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 טורבו

guy975
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה מה מצבה שהיא הועמדה שם ,כי למצוא לרכב כזה מנוע ,זאת משימה בלתי אפשרית .

אכן ב 25k זאת מציאה :shock: על הלבנה הייתה כתבה בקלאסיקאר או מקום אחר ,אני זוכר שקראתי ונהנתי מכל מילה ,בכלל לקרוא כתבות על מכוניות נדירות בישראל ולשמוע סיפורים עליהם ,עושה לי את זה .

אפילו סיפורי מכירה שלא התממשו לא פחות מעניינים ,עדיף על כל דיון משעמם על רכב ליסינג ,במיוחד בארץ עם תרבות רכב ירודה וכמעט לא קיימת .

פורסם

יש עוד לא מעט כאלה בארץ, הרכבים האלה נעלמו מאז שנעלמו המפגשים. הם בטח קיימים אבל נוסעים פעם ב...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=355811

רק אצל הבעלים של זאת יש איזה 4 נוספות בחניה:

429773_359570784083898_215069341867377_1085658_594133909_n.jpg

544886_2528789318575_1818728386_1498649_1567100939_n.jpg

זאת גודשת היום*

אני מכיר עוד כמה שאין לי תמונות שלהן.

פורסם

חלק יפות וחלק קשות לצפיה!

מרוב השטויות שיש עליהם צריך חתיכת סכום בשביל להחזיר אותם למקור פחות או יותר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מכוערות זה לא מילה, אבל לבעלים יש אקדח גדול.

האדומה היתה למיטב ידיעתי במצב מחפיר והושקע בה סכום רציני, השיפוץ אם אכן נעשה בצרפת היה מקיף ובסכום גדול בהרבה ממחיר האוטו.

http://www.youtube.com/watch?v=JnNFldEWrIE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=I8Il1rInirE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

האדומה אצל הבעלים האחרון, בעשור האחרון, לא הייתה מוצעת למכירה אף פעם.

והוא אישית קנה אותה בסכום משולש מה-20 שאמרתם כאן.

אי לכך, אין לי מושג על מה אתם מדברים. כמו גם על מצבה המחפיר?! מאיפה זה עולה לכם לראש, קיבינימט?

רס"ן שמועתי נשאר שבת ועושה שעות נוספות אצלכם, שאין דברים כאלה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא הייתי אומר שהן מכוערות, יש דבר כזה טיונינג, חלק אוהבים וחלק לא. לא כולם רוצים שהרכב שלהם יראה כמו של השני. אני אישית מאוד אוהב את זוג הלבנות המנופחות. האהבה שלי לרכב הזה התחילה אחרי שראיתי את הסרט Ali G.

i007950.jpg

i003676.jpg

פורסם

הכול שאלה של טעם.

אני אישית אוהב את הרנו 5 מקורית לחלוטין.

לגבי הרנו 5 טורבו 2 רכב מדהים.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
האדומה אצל הבעלים האחרון, בעשור האחרון, לא הייתה מוצעת למכירה אף פעם.

והוא אישית קנה אותה בסכום משולש מה-20 שאמרתם כאן.

אי לכך, אין לי מושג על מה אתם מדברים. כמו גם על מצבה המחפיר?! מאיפה זה עולה לכם לראש, קיבינימט?

רס"ן שמועתי נשאר שבת ועושה שעות נוספות אצלכם, שאין דברים כאלה...

אפשר בבקשה לראות תמונה של הרנו האדומה?

מסקרן שמכונית כה מיוחדת עדיין לא ניתפסה בעדשת צילום של חובב רכב.

תודה מראש

אלעד

פורסם

זו לא טורבו 2, זו GT "רגילה"

יש כאן מישהו שמחזיק טורבו 2 אחת,

אני יודע על עוד אחת.

זוכר גם את ההיא שהייתה תקופה ארוכה במגרש המכוניות על כביש 4 איפשהו בין חדרה לנתניה(משער שהיא אחת מהנ"ל).

אשמח להוכחה ברורה לשלישית שהגיעה לארצנו...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אלעד להבנתי לא מדובר בטורבו 2 שלישית , האדומה היא בעצם השחורה ההיסטורית שיובאה לארץ ע"י אותו צרפתי שיבא ראשית את שלך, למיטב זיכרוני השחורה היא המכונית שעמדה במגרש המכוניות המצויין בהודעות הקודמות, הבעלים הנוכחי הוציא אותה לצרפת לשיפוץ והחזיר אותה אדומה, ראיתי אותה כשחזרה וזה היה די מזמן ( למיטב זיכרוני ב 2005) אני חושב שאני עדיין יודע לאתר את הבעלים, לצערי אין לי מספיק הודעות בפורום ועל כן אינני יכול לשלוח הודעות פרטיות, אם מעניין אותך שלח לי בבקשה את כתובת המייל שלך ( גם לפרסם כתובת מייל אני חסום) ואנסה לעזור

טל

• תוכן חדש...