Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי מאבא טויוטה קארינה 93'

http://www.kml.co.il/Images/Cars/toyota_carina.93_97.jpg

אבל עוצמת השמע לא מספיקה לי,אני אוהב רעש,לא יכול לנהוג בלי מוזיקה.

אני לא מבין בזה כלום כלום,אשמח לעזרה המלצות ועצות :)

הציעו לי

מגבר 4 ערוצים CLARION

קומפוננט מורל פולס 6.5

רמקוליים אחוריים Hertz 6X9

מחיר 1950 ש"ח לא כולל התקנה שהם אמרו לי שזה עוד 1000 שקל על התקנה !

*מחיר ההתקנה נראה בעיני כשוד !

תודה למי שיעזור :wink:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מגבר כמה וואט? ואני מציע לך מורל טמפו זה תוספת של פחות מ100 שקל חבל.

6X9 איזה רמקולים hertz energy אם כן לך על זה אבל תשמע ליפני שאתה קונה כי הם לא ממש ממש מתאימים למורל זה סגנון שונה של צליל.

ההתקנה פשוט גניבה היום ב1000 עושים בניה למגברים ורמקולים ולא חיווט פשוט,ואתה תצטרך הרחבה לדעתי זה רמקולים לא 6.5 מקדימה בדוק זות לפני שאתה קונה

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

תודה אחי,

הציעו לי הצעה חדשה מחברה אחרת !

רדיו דיסק JVC + רמקולים פיוניר 550W + סאב מואר 800W אלפיין + מגבר 4 ערוצים 2800W

כל זה כולל סט חיווט + התקנה = 2700 שקל !

פורסם

איזה מגבר? אחי אני אישית הייתי ניזהר מהצעה זו זה נשמה טוב על הנייר אבל אני לא חובב jvc וגם לא רמקולים של פיוניר, פיוניר של היום זה של פעם הרמקולים כבר לא אותו דבר נשאר רק השם

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

אני לא הייתי מתלהב כל כך יש חברות כמו lanzar נגיד שמצהירות על הספקים מטורפים כמו 250 וואט רמס יצאה אבל אחרי 150 המגבר מתחמם ומתנתק ככה שתבדוק איזה מגבר בידיוק

פורסם

אומרים שזה הזוי ברמה שאי אפשר לתאר.

תגדיר לעצמך תקציב, ודפדף בפורום ותראה שירשורים שנפתחו קודם עם תקציב דומה.

אם לאחר שתקרא ותראה יהיו לך שאלות, תשאל.

בהצלחה.

פורסם
schircco v15 2800W

זה המגבר !

מגבר 4 ערוצים 2800 וואט

4X700

מה אתם אומרים??

וואו! אתה רציני? מאיפה אפשר לקנות אחד כזה? :roflmao: :roflmao: :roflmao:

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס,לא יפה! כולם מתחילים מכלום וכולם פה עשו תעיות בעבר ועוד יעשו בעתיד. בנוגע למגבר ושאר דברים, מצתרף להמלצה של שחיזו. יש פה כל כך הרבה המלצות בתווך מחיר הזה...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
וואו! אתה רציני? מאיפה אפשר לקנות אחד כזה? :roflmao: :roflmao: :roflmao:

אני יודע שהתקציב שלי מינימאלי,ומצטער שאין לי 50 אלף לבזבוזים,אבל אני ישמח שבמקום לצחוק עליי,תנסה לעזור לי ולהמליץ על משהו אחר שנכנס באותו תקציב.

פורסם

מאיזה איזור אתה? יש כאן דברים בפורום ביד שתים שאתה תוכל לבנות מערכת טובה מאוד, בתקציב נמוך יחסית. לכולנו הייה טעויות בקנית מערכת ראשונה. אבל מה דברים שהוצעיו לך הם לא ברמה טובה וחבל לבזבז על זה כסף.

אז כך..רדיו דיסק תחפש או ALPINE או CLARION עם 2 יציות RCA , לא חסר דגמים שמוחרים בפורום ב1000 - 1200 ש"ח. קומפוננט מורל טמפו סברים להתחלה, עלות חדשים בחניות בסביבות 500 ש"ח. מגבר, אישית הלכתי על Hertz HE 4.1 עלות של הגבר כזה בסביבות 1100-1200 ש"ח

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...