Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה: מה קורה אם אני נוהג ללא הרישיון אלא רק עם תודה מזהה(ת.ז) והרישיון לא אצלי באותו רגע

הוא נמצא בבית/בתיק של אחד ההורים או משהו כזה,

ועוצר אותי שוטר מה יכולים לעשות לי?אמרו לי בזמנו שבמקרה וזה קורה יש לי 24 שעות להגיע לתחנת המשטרה ולהראות

את הרישיון האם זה נכון?והאם זה מלווה בקנס כספי כל שהוא?

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

אי הצגת רשיון זו עבירה על תקנה 9(א) לתקנות התעבורה שדינה קנס אך המשטרה לא נוהגת לאכוף אותה.

אם לא יהיו איתך מסמכים מזהים וגם לא תעודת ביטוח חובה ורשיון רכב, השוטר עשוי להחמיר יותר.

פורסם

לא יעשו לך שום דבר - השוטר יבדוק במחשב לפי ת.ז. את כל מה שצריך (תוקף רישיון, עבירות קודמות וכו..),

וזהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף שתיקח עימך את רשיון הנהיגה,

רשיון הוא תעודה רשמית של מדינת ישראל לכל דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה ברור שהוא תעודה רשמית אני משתמש בו למלא ווינר,

אז מה שאתם אומרים שבעצם הרוב תלוי בשוטר אם הוא בא ביום טוב הוא יבליג וייתן לי לעבור ואם

בא לו "לדפוק" אותי אז הוא יעשה משהו.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

בדיוק כך. החוק היבש קובע שעליך לשאת את רישיון הנהיגה שלך כל זמן שאתה נוהג. אם נתפסת ללא רישיון, משמעות הדבר היא שעברת עבירה.

אם השוטר רוצה לבוא לקראתך, הוא רשאי לבדוק האם יש לך רישיון באמצעות בדיקת תעודת הזהות שלך במסופון שבניידת, אולם הוא ממש לא חייב לעשות את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כבר תקופה ארוכה שלא זה המצב.

יצאה הנחייה באפריל 2009 שמבטלת את הצורך בהחזקת הרשיון עליך בזמן נהיגה, ואת הצורך להתייצב עם תעודות ולשלם קנס. זה מסתכם בבדיקה במסוף (לא יודע מה עושים אם מדובר בשוטר לא ממוחשב).

אגב, היה גם שרשור בנושא.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...