Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון - שחורה או לבנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי אינספור שיטוטים באולמות תצוגה וברשת (כמובן גם כאן), החלטנו אני ובת-זוגי לרכוש סיאט לאון 1.8 DSG.

אם לתמצת את השיקולים שלנו לפי סדר חשיבותם: עיצוב, ביצועים, ייחודיות, עיצוב פנים, 'התנהגות'.

הרכבים שהלאון ניצחה בקרב על ליבנו הם: סיטרואן c4 טורבו אקסקלוסיב, אופל אסטרה טורבו, פיאט בראבו, פורד פוקוס האצ'בק, ב.מ.ו 115, אאודי a3, אלפא רומיאו ג'ולייטה 170 כ"ס, פולקסווגן גולף.

אבל, חפרתי מספיק. הגענו בשעה טובה לשאלת מיליון הדולר - הצבע. בשחור או בלבן? זוגתי ואני חלוקים בדעותנו, ולא, לא אגלה מי מה.

אשמח ואודה להתייחסותכם.

כמו"כ, אקבל בתודה כל עצה אחרת בנוגע לסיאט או למסירתה, או בכלל בנוגע לרכישת וקבלת רכב חדש.

אשמח (טוב, אולי זו לא המילה) גם לשמוע דעות שונות משלי באשר לבחירה המושכלת מהמגוון שציינתי.

שוב, תודה רבה!

פורסם

ברכב שחור הלכלוך, השריטות ,האבק ומפגעי מזג האוויר בולטים יותר מאשר ברכב לבן, מצד שני רכב שחור אחרי שטיפה פוליש ווקס הוא הרבה יותר יפה מלבן.

ובכל זאת אני הולך עם הלבן.

פורסם

לבן.

וקח בחשבון 3 דברים:

1.בתחילת 2013 אמור לצאת הדגם החדש של הליאון.

2.כדאי לחכות למבצעים כי בסיאט יש לא מעט כאלה.

3.הרכב מאבד מערכו מהר בגלל ריבוי המבצעים של היבואן.

4.אם אתה קונה בלי מבצע מיוחד, עם כושר מיקוח את יכול להוריד אלפי שקלים ולסחוט צופרים (טיפול ראשון חינם,קודנית) ותוספות.

מהסניף ברשל"צ אפשר להוציא עסקה טובה עם מיקוח טוב.

פורסם

תודה על התגובות.

אני אכן קונה במבצע. מה הסוכנות בראשל"צ תתן לי יותר מבהרצליה?

במבצע אין מצב להוריד קצת את המחיר?

פורסם

אצל סיאט מבצע הוא המצב הרגיל ולא צריך להבהל מזה, פשוט להשתדל שלא להקלע לתקופה בה אין מבצע, אז גם אולי אפשר לקבל מחיר דומה, אבל כבר צריך להתחיל ולדבר. ולא שזה גורע מהאוטו, בהחלט בחירה טובה, במיוחד כשמדובר על חסכון רציני יחסית לחלק מהאלטרנטיבות. ולטעמי לפחות הצבע היחיד הנכון לאוטו הזה הוא לבן. השחור פשוט מבליע את הקימורים המאוד יפים שלו, נוסף להיותו פחות פרקטי.

פורסם

שנייה יש לי שאלה שקשורה לנושא אבל לא קשורה:

בדקתי להביא סיאט איביזה החדש(שנתון 2010 ככה) המחירים הכי זולים זה בערך 64K ש"ח

ועכשיו נכנסתי לאתר של סיאט ואני להפתעתי רואה איביזה חדשה 1.4 ידני 85 כ"ס, ועוד תוספות ב69 אלף ש"ח

אז כבר לא שווה להביא יד 2 אם אפשר להביא 2012 באותו מחיר.נכון?וכמו שאמרתם אפשר עוד להוריד אותם במחירים אז בכלל שווה.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

לדעתי האישית בלבד,

שחור הוא צבע מהמם אבל...

"בולע" את קווי העיצוב החיצוני של הרכב שהיצרן השקיע המון מאמצים ומשאבים על מנת לתת לרכב יחוד משלו.

48 שעות לאחר שטיפת הרכב ,האבק נראה בולט והרכב צריך שטיפה שוב...מייגע מאוד ולחוליי נקיון ללא שקט נפשי

מנסיון.שלא לדבר על שריטות שנוצרות משטיפת הרכב ע"י מכונות השטיפה ועל צבע שחור נראות בברור.

לבן הבחירה שלי !

פורסם

לגמרי לא בטוח שבתקופת מבצע אפשר לקבל עוד הנחות, אבל לנסות תמיד אפשר. והסיבה בשלה מחיר מחירון לרכב בן שנתיים דומה למחיר חדש עם ניילונים, נעוצה כנראה בכך שהמחירונים לא ממש מתייחסים למחירי המבצעים השונים, אלא למחיר המחירון הרשמי של היבואן ( לא רק אצל סיאט כמובן, אצל כולם ) וזה קצת סותר את טענתם שהמחירון משקף את מחיר השוק. וזו אולי גם הסיבה בשלה אפשר למצוא כל מיני חכות שבצידן האחד מכוניות "כמעט חדשות" במחיר מחירון ובצידן האחר דייג סבלן שמחכה לדג הנכון.

פורסם

גם אני התלבטתי לפני חצי שנה, ואתה יכול לראות את התשובה שלי. מאוד מרוצה מהבחירה. יותר פרקטי וקלאסי משחור, למרות ששחור אחרי שטיפה נראה גם כן מצוין.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
טוב, אז אחרי אינספור שיטוטים באולמות תצוגה וברשת (כמובן גם כאן), החלטנו אני ובת-זוגי לרכוש סיאט לאון 1.8 DSG.

אם לתמצת את השיקולים שלנו לפי סדר חשיבותם: עיצוב, ביצועים, ייחודיות, עיצוב פנים, 'התנהגות'.

הרכבים שהלאון ניצחה בקרב על ליבנו הם: סיטרואן c4 טורבו אקסקלוסיב, אופל אסטרה טורבו, פיאט בראבו, פורד פוקוס האצ'בק, ב.מ.ו 115, אאודי a3, אלפא רומיאו ג'ולייטה 170 כ"ס, פולקסווגן גולף.

אבל, חפרתי מספיק. הגענו בשעה טובה לשאלת מיליון הדולר - הצבע. בשחור או בלבן? זוגתי ואני חלוקים בדעותנו, ולא, לא אגלה מי מה.

אשמח ואודה להתייחסותכם.

כמו"כ, אקבל בתודה כל עצה אחרת בנוגע לסיאט או למסירתה, או בכלל בנוגע לרכישת וקבלת רכב חדש.

אשמח (טוב, אולי זו לא המילה) גם לשמוע דעות שונות משלי באשר לבחירה המושכלת מהמגוון שציינתי.

שוב, תודה רבה!

מניסיון מר - רק לבן. צבע כהה בכלל ושחור בפרט לא מתאים לאקלים הישראלי. תהנו ותתחדשו

פורסם

גם אני בתור בעלים של רכב שחור ממליץ לך ללכת על לבן.

גם בימים שבהם אין גשם או אובך הרכב מתאבק ובתוך יומיים שלושה כל זכר מהשטיפה נעלם.

אני משתדל לחדש את הווקס פעם בחודש או חודשיים אחרת הרכב נראה קצת דהוי ולא מבריק.

הלאון ספיציפית נראית לא רע בכלל בלבן ולדעתי זה הצבע שהכי מתאים לה.

תתחדש.

• תוכן חדש...