Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי פאסאט TDI 130 כ"ס שנת 2004 (210K ק"מ), יש לי כמה שאלות לגביי יישור קו וצריכת דלק.

צריכת דלק:

הרכב עושה 1 ל 9 בתוך העיר בנסיעות קצרות(20ק"מ) כל כיוון כל יום(לעבודה וחזרה).

עפ"י נתונים שקראתי מבעלי רכבים זהים הרכב אמור לעשות

בין 12 ל 14 לכל ליטר בתוך העיר, משיטוטים בפורומים החו"ל קראתי שהטרמוסטט יכול לגרום לצריכה דלק גבוהה

כאשר הוא לא תקין(נשאר פתוח) ואז הרכב נוסע עם מפת דלק בזבזנית שמתאימה לטמפרטורת

הרכב(אצלי בימים קרים הרכב היה בין 60 ל 75 מעלות מקסימום). הטרמוסטט הוחלף וטמפרטורת העבודה היא על 90 מעלות אחרי כמה דקות מרגע ההנעה, לאחר שבועיים של בדיקה(תידלקתי פול ביציאה מהמוסך ואתמול תידלקתי שוב לפול וחישבתי ק"מ על מספר הליטרים) ושוב אותה צריכה של 9 ק"מ ליטר.

חשוב לציין שבמוסך בדקו את פילטר האוויר ואמרו שהוא כמעט חדש(וגם ניקו אותו עם לחץ אוויר בכדי לשלול אותו כמקור לבעיה), בנוסף עשו בדיקת מחשב ואמרו שכל הפרמטרים תקינים(טמפרטורת עבודה,מזרקים וכ"ו).

האם יש פרמטרים נוספים שכדאי לבדוק שלא בדקתי?

חשוב לציין שיש ריח מסריח מהאגזוז אך אין עשן שחור.

תודה

פורסם

אתה נוסע 20 ק"מ בלבד - הרכב עדיין קר רוב הנסיעה ותערובת עשירה (אגב, מכאן הריח) פירושה צריכת סולר גבוהה.

1:13 - 1:14 זאת צריכת דלק משולבת לרכב כמו שלך, לא עירונית.

אני לא טוען שככה זה צריך להיות (1:9 בעיר) כי אני לא לגמרי בטוח,

אבל הציפיות שלך מפאסאט אוטומטית TDI בעיר נראות לי גבוהות מדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנסיעה אורכת כ 20 דקות אך המחוג של חום המנוע עומד על 90 כבר אחרי 5 דקות.

אני גם נוסע נסיעות ממושכות יותר במהלך היום והרכב חם כך שזו לא הבעיה לדעתי. לגבי הריח - הוא קיים גם אחרי נסיעה של שעה וגם אחרי נסיעה של 15 דקות(זה נבדק).

חשוב לציין שמאז התדלוק האחרון(התדלוק שבו נבדקה צריכת הדלק) נסעתי בלי ללחוץ ובלי לאמץ את הרכב כלל.

הציפיות שלי הם לא גבוהות מפני שרכבים כאלו לא צורכים ליטר סולר לכל 9 ק"מ גם במוסך אמרו שזו צריכה גבוהה.

• תוכן חדש...