Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הפלאפל הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פלאפל דמתי-גדרה.

זה כבר מסורת אצלנו ללכת אליו, פלאפל פשוט וטעים.

99% מהפעמים שאני עובר בגדרה אני עוצר לאכול שם, רק על המדרכה ממול, בבורקס, מכור.

בהדר יוסף בת"א יש את אציר, פלאפל של פעם בלי שטויות, טעים ופשוט.

גם בהדר יוסף, במרכז המיסחרי יש חומוסיה עם פלאפל מאוד טעים אבל מגישים פיתה חצי ריקה.

לגבי דבורה בפרדס חנה, אכלתי שם פעם והגעתי למסקנה שהפיתו מעולות כל השאר טוב ולא יותר מזה.

ברחובות יש פלאפל בחמש שקל, טעים לפחות כמו 6 שקל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פלאפל ברזילי, בפער עצום מכל פלאפל שטעמתי אי פעם. עד כדי כך.

לא דבורה, לא ג'ינה, ולא מוסא. אם אתם כבר נמצאים בחדרה ואנערף למה אתם עושים זאת, קפצו לכיוון השוק שם ותשאלו איפה פלאפל ברזילי נמצא, כולם יודעים ויכוונו אתכם. באמת שהוא הכי טוב בעולם. נשבע.

הוצאת לי את המילים מהפה, הפלאפל הראשון שעמו פתחתי את השרשור :-D

גם הטרופית שם זולה :lol:

פורסם

בתור "צפתי" לשעבר..פלאפל״קליפורניה״ שנימצא מתחת לגשר קיים מאז שאני מכיר את עצמי...אלוף האלופים.אחר כך פלאפל ״אוריון״ ברחוב הנביאים בחיפה..מומלץ כדורים חמים והכל טרי.. אחריו פלאפל ״בריבוע״ בתל אביב ברחוב יד חרוצים טרי וטעים....הערה אחת יש לי לכל הפלאפליות מתי תייצרו טחינה אמיתית וטעימה???

פורסם

חג' כחיל ביפו. אמנם מלכודת תיירים אבל טעים. גם הפלאפל וגם כל השאר..

למוסא(נתניה\חדרה) יש פלאפל לא משהו+צרבת..מה שנחמד אצלו זה הפיצ'רים(פול, ביצה,כמון..).

למעשה, רוב הפלאפלים=צרבת מסוימת(לפחות אצלי)..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מה זה? ראשון לא מיוצגת כאן?

טוב, האמת היא שיש כאן מיליון ואחת פלאפליות, אבל אני חושב שהיחיד ששמר על האיכות שלו לאורך השנים הוא חתוכה בשק"ם (ז'בוטינסקי).

אני מרשה לעצמי להכניס אותו אחרי שאכלתי בחלק מהמקומות שהומלצו כאן ולדעתי הוא עדיף עליהם.

אני לא חובב פלאפל גדול, אבל כל השאר המקומות בראשון די אותו דבר במחיר ויש כאלו שנפתחים ונסגרים כל שנה-שנתיים.

עוד מקום בסדר הוא פלאפל בריבוע. למרות שאם אני כבר שמה אני הולך על מנת חומוס טובה.

יש אגדה שמספרת על הפלאפל של הזקנה בקצה המדרחוב, אבל היום אין שמה לא זקנה ולא פלאפל מצויין - סתם עוד פלאפל סטנדרטי.

בקיצור, אם אתם בראשון ובא לכם פלאפל טוב - אז חתוכה יעשה את העבודה.

שווארמות טובות לעומת זאת לא חסר בראשון :wink:

פורסם
מה זה? ראשון לא מיוצגת כאן?

טוב, האמת היא שיש כאן מיליון ואחת פלאפליות, אבל אני חושב שהיחיד ששמר על האיכות שלו לאורך השנים הוא חתוכה בשק"ם (ז'בוטינסקי).

אני מרשה לעצמי להכניס אותו אחרי שאכלתי בחלק מהמקומות שהומלצו כאן ולדעתי הוא עדיף עליהם.

אני לא חובב פלאפל גדול, אבל כל השאר המקומות בראשון די אותו דבר במחיר ויש כאלו שנפתחים ונסגרים כל שנה-שנתיים.

עוד מקום בסדר הוא פלאפל בריבוע. למרות שאם אני כבר שמה אני הולך על מנת חומוס טובה.

יש אגדה שמספרת על הפלאפל של הזקנה בקצה המדרחוב, אבל היום אין שמה לא זקנה ולא פלאפל מצויין - סתם עוד פלאפל סטנדרטי.

בקיצור, אם אתם בראשון ובא לכם פלאפל טוב - אז חתוכה יעשה את העבודה.

שווארמות טובות לעומת זאת לא חסר בראשון :wink:

ובגלל זה הנהירה המטורפת של הראשל"צים לציפורה וצחי צמרת בבת ים ? ;)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
חג' כחיל ביפו. אמנם מלכודת תיירים אבל טעים. גם הפלאפל וגם כל השאר..

למוסא(נתניה\חדרה) יש פלאפל לא משהו+צרבת..מה שנחמד אצלו זה הפיצ'רים(פול, ביצה,כמון..).

למעשה, רוב הפלאפלים=צרבת מסוימת(לפחות אצלי)..

האמת כשאכלתי בנתניה זה לא היה משהו, גם זה שהכין את המנה עשה זאת בצורה חפרית.

ואחרי מנה שלמה נשארתי רעב.

בניגוד לסניף חדרה שההפך הוא הנכון.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
ובגלל זה הנהירה המטורפת של הראשל"צים לציפורה וצחי צמרת בבת ים ? ;)

אני מניח שרוב הראשל"צים שהולכים לשמה הם בת-ימים במקור. (לא מכיר את המקומות האלו בכלל)

פורסם
הטופ 3 שלי בחיפה:

* פלאפל הזקנים - הפלאפל שהוא כבר מותג, ולשמחתי הרמה בו נותרת בעינה. כדרוי פלאפל טעימים במיוחד, טחינה אלוהית והפייבוריט שלי. נמצא בואדי ניסנאס, רוב הזמן לא תמצאו שם חניה. מחירים: 8 ש"ח לחצי מנה, 14 או 15 ש"ח למנה.

!!!!!!!!!!!!

אני עובד במרחק 5 דקות הליכה מפלאפל הזקנים ואוכל שם לפחות פעמיים בשבוע.

פשוט לא יאמן הסיפור הזה, הטחינה שלהם היא יצירת מופת. הפלאפל עצמו - מעולה ומתובל בטוב. בירקות אין שום התחכמות - חמוצים, סלט וכרוב. שלושתם ביחד בפיתה זה מעולה, כל המוסיף גורע.

חריף יש 2, חריף "פיקנטי" (חנון) והחריף החזק (הערס). הערס גורם להתקפי לב במקום על בסיס יומי.

ההורים שלי אוכלים בפלאפל הזקנים כל יום שישי כבר איזה חצי מליון שנה, גם אם חם, קר, יורד גשם או נופלים טילים.

כתיבת שורות אלה עשתה אותי רעב.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
פלאפל ברחוב ביצרון בתל אביב

הפלאפל נמצא ברחוב ביצרון זה מעין קיוסק פלאפל אין שם למקום

המקום פתוח איזה 40 שנה

מנה עולה 12 שח

דה בסט

קשה להכיר את המקום הזה כי הוא ברח׳ פנימי אין שלט וקל לפספס אותו.

אם אני זוכר נכון המקום נקרא ״קריטי״.

איך שמגיעים המוכרת שואלת אותך מה תרצה וזורקת כדורים לאש.

פלאפל מצויין וטעים אין יותר מידיי תוספות למעט סלט, טחינה , חמוצים וחריף אבל מנה מצויינת.

שווה לכל מי שאוהב פלאפל לבקר במקום ולטעום פלאפל כמו פעם.

ההכוונה היא כזו:

נוסעים ברח׳ משה דיין ברמזור שבין יצחק שדה לדרך השלום פונים או ימינה או שמאלה לאחר מכן בצומת T פונים שמאלה נוסעים ממש לאט ורואים את הדוכן מצד ימין זה חלק מבית שגרים בו אז אפשר לפספס.

אחד הפלאפלים הטעימים שיש ואכלתי בהרבה מהמקומות שהוזכרו כאן.

• תוכן חדש...