Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הפלאפל הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז היה לנו כאן את שרשור החומוס הגדול של חומוסיות ברחבי הארץ. נראה לי שהגיע הזמן לתת כבוד גם לבן הדוד שלו-הפלאפל. השרשור האחרון היה ב2005 ונראה לי שהגיע הזמן לרענן את השורות :wink:

נא לציין את שם הפלאפל, מיקום והאם יש בעיה של חנייה. אם זוכרים מחירים-גם טוב.

יש לי כמה פלאפליות שהייתי בהן ושאני יכול להמליץ.

1. פלאפל ברזילי בחדרה, ברחוב רוטשילד 20. במקום הראשון עם פער ניכר מהאחרים.

הפלאפל קיים כבר עשרות שנים ועבר למיקומו הנוכחי אחרי שמחבל מתאבד החליט להתפוצץ בשוק העירוני ממש על הדוכן. מאז שהוא שם, מספר הקונים בחנויות הפלאפל השכנות ירד פלאים :twisted: הוא הפלאפל היחידי שאני מוכן לנסוע מהמרכז עד חדרה בשביל לאכול שם.

הפלאפל הוא פלאפל תימני, כמעט ללא תיבול מורגש, ומוגש בדרך פשוטה וטעימה-בתוך פיתה עם סלט ירקות וחמוצים (שנעשים בדוכן עצמו) יחד עם טחינה מלמעלה. אין צ'יפס בדוכן בכלל וגם לא צריך.

מי שרוצה קצת יותר להסתכן לוקח כפית מקערת החריף שנמצא על הדוכן ושם מלמעלה. ניתן להזמין גם כדורי פלאפל לארועים. על מידת הפופולריות שלו תעיד העובדה שמ9 בבוקר מתחילים כבר להגיע אנשים לאכול שם. ב12 בצהריים התור מתחיל להתארך. יש שם הרבה מבני דודינו שקונים שם מנות וכדורי פלאפל בכמויות מאוד גדולות. המחירים למיטב זכרוני נעים בין 6 שקלים לחצי מנה ועד 12 ש"ח למנה.

יש בעיה של חניה כי המיקום נמצא ממש באזור מרכז העיר, ומרבית האנשים פשוט מעדיפים לחנות בחנייה כפולה עם וינקרים, ולרוץ מהר לקחת את הטעים-טעים הזה לפני שהפקחים באזור יסיימו את הפלאפל שלהם לפניהם ויתחילו לחלק דוחות :roll:

2. פלאפל דבורה בפרדס חנה ברח' המייסדים 30.

פלאפל בלי הרבה מניירות. באים, אוכלים, הולכים שבעים ומרוצים.

הפיתה טעימה אש. לא יצא לי לאכול פיתות כאלה בהרבה הזדמנויות. הכדורים יוצאים בזה אחר זה ושווה להגיע ואפילו לקנות עוד פיתות טעימות שיהיה בבית. כשהגעתי ללא GPS כל מי ששאלתי ידע איפה זה נמצא וכיוון אותי לשם. כשאני הייתי לא היתה בעייה של חנייה.

3. פלאפל התאומים על גבול גבעתיים, דרך בן גוריון 184.

אין צ'יפס או סלטים מתחכמים. סלט ירקות, כרוב כבוש-לדחוף הכל לפיתה, ושיהיה בתאבון. טעים ומאוד משביע.

חנייה? בגבעתיים? הצחקתם אותי 8)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פלאפל בדיחי בת"א. דיזנגוף 135, הפלאפל הכי וותיק בעיר והכי טעים ללא ספק.

אין חניה בשיט ומי שבא עם רכב נאלץ להחנות כמה מטרים אחרי תחנת האוטובוס ולהשקיף ברכב נון סטופ.

העסק קיים כבר כמעט 60 ("הטעם שלכם כבר 58 שנה" זה מה שרשום עם השלט אבל נדמה לי שזה כבר 59).

יצא לי לטעום לא מעט פלאפלים בחיי ובאמת שזה הפלאפל הכי איכותי, נקי ומקורי. בלי יותר מדי מודיפקציות ושינויים מהפכנים.

פלאפל צריך להיות פשוט וטעים. נקודה.

גילוי נאות: הבעלים של פלאפל בדיחי (יהודה בדיחי) הוא במקרה אבי. אז אתם יכולים להגיד שאני לא אובייקטיבי ומאוד משוחד

אבל אני באמת ובתמים חושב שזה נכון ויותר מדי אנשים אמרו לי אותו הדבר.

:lol:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שלי זה ג׳ינה בשוקן מול הארץ, ורק בסניף הזה. יש להם מאפיית פיתות בילטאין וזה משדרג משמעותית. חניה לא קיימת כמובן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פלאפל דבורה בפרדס חנה פיתות גדולות - פלאפל עם סלט וטחינה נטו! לא צריך יותר מזה טעים מאוד!

חניה:אין חניה מסודרת וחונים בצד הכביש גם המשטרה וגם נהגי משאיות וכולם בעצם, ככה שזה "מוסכם".

מי שרוצה להגיע בצומת כרכור שיסע לכיוון מערב, בכיכר הראשונה ישר ולחפש בצד ימין.

פלאפל עווד בכפר יאסיף-"מסעדה" שלמה שמוקדשת רק לפלאפל, מנה אחת מפוצצת אותי וטעימה מאוד.

בקשר לפלאפל ברזילי אכלתי מספר פעמים וזה תמיד היה יבש/חסר משהו.

באזור הזה הייתצי ממליץ על פלאפל מוסא שמגיע עם תוספות מעניינות כמו ביצה וגרירי חומס. וטעים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הפעמונים בסוקולוב רמת השרון מצויין. מסביב לצומת יש כמה פלאפליות וכולן בשיטת הסלטים חופשי, אתה מקבל פיתה עם חומוס ואתה מרכיב את היתר, לרבות כדורי הפלאפל. מאוד פרקטי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הפעמונים בסוקולוב רמת השרון מצויין. מסביב לצומת יש כמה פלאפליות וכולן בשיטת הסלטים חופשי, אתה מקבל פיתה עם חומוס ואתה מרכיב את היתר, לרבות כדורי הפלאפל. מאוד פרקטי.

רמיזה על כדורי פלאפל לא איכותיים במיוחד? ממתי מחלקים כדורי פלאפל (המרכיב העיקרי במנה) ללא הגבלה ועל בסיס

אכול כפי יכולתך? נשמע לי מוזר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בקשר לפלאפל ברזילי אכלתי מספר פעמים וזה תמיד היה יבש/חסר משהו.

באזור הזה הייתצי ממליץ על פלאפל מוסא שמגיע עם תוספות מעניינות כמו ביצה וגרירי חומס. וטעים.

לא מכיר את פלאפל מוסא. לגבי ברזילי יתכן שחסרה טחינה, משום מה הם לא שמים הרבה וצריך לבקש עוד כל פעם שהם דוחפים משהו לפיתה.

פורסם

פלאפל ברחוב ביצרון בתל אביב

הפלאפל נמצא ברחוב ביצרון זה מעין קיוסק פלאפל אין שם למקום

המקום פתוח איזה 40 שנה

מנה עולה 12 שח

דה בסט

קשה באימונים קל בים

פורסם
רמיזה על כדורי פלאפל לא איכותיים במיוחד? ממתי מחלקים כדורי פלאפל (המרכיב העיקרי במנה) ללא הגבלה ועל בסיס

אכול כפי יכולתך? נשמע לי מוזר.

יש ברמת השרון סביב הצומת של סוקולוב-ביאליק שלוש פלאפליות\שווארמיות, כנראה אחד התחיל עם מדיניות השירות העצמי וכולם ישרו קו. הפלאפל בפעמונים נהדר ומחולק חופשי. אתה מקבל פיתה עם\בלי חומוס ואתה מטפל ביתר.

הנה, נשמה טובה אחת עשתה מדריך מצולם

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פעם זה היה מקובל בהרבה מקומות. היית מזמין מנה ומקבל פיתה ריקה :lol: האמת ששנים רבות לא אכלתי שם.

הפלאפל האהוב עליי הוא פלאפל חיים בהרצליה, ליד צומת מגן דוד אדום. אני מניח שיש הרבה יותר טובים ממנו אבל ה"לוקאל פטריוטיות" מנצחת (גדלתי בהרצליה).

מילים טובות שמעתי על ג'ינה ועל הקוסם בשלמה המלך. טרם ניסיתי.

את הפלאפל שלי אני לא אוהב עם חומוס וסלט ירקות, אלא רק עם טחינה וחמוצים. את כל היתר אפשר להוסיף בנפרד, לפי החשק, וכמובן לא לשכוח צ'יפס חם ובקבוק ענבים בסוף (או חצי מנה נוספת אם ממש מתחשק )

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מחזק את ROEE לגבי הפעמונים ברמת השרון.

אין אף אחד שמתקרב אליו.

אני לא מבזבז מקום בבטן על פיתות וסלטים. אני קונה רק את הפלאפל בשקל לכדור.

פורסם

יש את הפלאפל שנמצא באמצע רחוב בצלאל בירושלים - שווה ועדיף בלאפה כדרכם של הירושלמים.

אבל מעל כולם - "הג'וקר" ברמת השרון ליד המשטרה/בנק הפועלים בנוה רסקו.

הכדורים כי מוצלחים שיש.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...