Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב דיזל עד 35,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות עליית המחירים וכמה סיבות נוספות החלטתי לעבור לרכב דיזל חסכוני קצת.

מה ההמלצות שלכם? הדרישות לא מופרזות מדי שיהיה פשוט חסכוני, מרווח וכמה שפחות תקלות.

איזה אופציות יש לי?

תודה

פורסם

הרכב הכי תקין שתמצא.

ברצינות. בתקציב כזה ועם דרישה לרכב דיזל, כל רכב במצב צבירה סביר יהיה טוב. אין לך הרבה אפשרויות ומתוך מה שתמצא הרוב יהיה מונית/רכב עבודה/רכב הסעות/סתם רכב מוזנח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מתאים לך טנדר, תוכל לרכוש פרטנר או ברלינגו דיזל, חסכוניות פחות מפרייבט דיזל, אבל גדולות יותר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חפש מגאן 2 דיזל .

לי יש אחת עם 275,000 ק"מ היא חסכונית מאוד ( בין 18 ל20 ק"מ לליטר) נוחה ומרווחת . אמנם יצרתי קשרי ידידות אמיצים עם המוסכניקים,אבל חלק בגלל הבלאי הטבעי שנובע מהקילומטרג' הגבוהה והשאר מתקזז עם החסכון בדלק ועם מחיר הקניה הנמוך .

בקיצור אני מאוד ממליץ

רוב המכוניות ממודל 2008 מגיעות מליסינג בגרסת הביזניס שהורידו ממנה את כל האיבזורים -תנסה למצוא אחת מפרטי בגרסה המאובזרת .

במחיר שאתה רוצה אפשר למצוא עד 2007 אבל בסחירות הנמוכה של הרכבים האלו עם מיקוח נכון יכול להיות שתצליח לרכוש גם 2008

פורסם

נראה לי שיותר ריאלי שהוא יצליח לרכוש אחת מ-2009.

אלו של 2008 בנזין נמכרות ב-40K. אז נראה לך שאחת מ-2008 עם 200 אלף ק"מ תימכר קרוב לזה? אולי סביבות 25K בפועל.

עלויות השיפוץ של המכלולים היקרים בדיזל של רנו מגיעים לעשרות אלפי שקלים. אם נפלת על דבר כזה, כל החיסכון שלך מתקזז במכה אחת.

• תוכן חדש...