Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ג'טה עד שנה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בזמן האחרון אני מתענין מרכב מסוג ג'טה בין השנים 07-09

לפי מה שהבנתי הרכב כבד מידי עם מנוע 1600,האם באמת כדאי ללכת על מנוע 1900-2000?

או שעם גיר DSG יעשה את העבודה גם מנוע קטן יותר?

ובכלל אמשח לשמוע חוות דעת על הרכב בין השנים הנ"ל. והכי חשוב איזה גיר עדיף

תודה!

נ.ב.

רכב עם 150,000 ק"מ כדאי להתרחק למרות מחירו הנמוך משמעותית?

פורסם

כעיקרון מנוע ה-1600 עושה עבודה לא רעה,לי יש אוקטביה כזו וסה״כ השילוב של מנוע עם גיר טיפטרוניק מוצלח והגם שהרכב איננו מטוס הוא בהחלט סביר ואפילו סביר פלוס, מנגד למנוע ה-1600 שמגיע עם גיר הטיפטרוניק יש מספר יתרונות לנהג הסולידי,אין טורבו,אין dsg והאמינות מצויינת ועלות האחזקה זולה משמעותית מהדגמים החזקים יותר. לא הייתי רוכש רכב בן שנתיים שלוש עם 150000 קילומטרים אלא אם כן מדובר במחיר רצפה,יש בשוק גם ג׳טות וגם אוקטביות פרטיות עם ממוצע של 15000 קילומטר לשנה במחיר נוח למדי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הרכב עם גיר הDSG זריז יותר משמעותית וגם חסכוני יותר.

150,000 ק"מ זה המון. אמנם מדובר באחד המנועים האמינים ביותר שיש לקונצרן ויש לו עוד המון חיים שלא יסתיימו אצלך מן הסתם. אבל ל150,000 ק"מ יש בלאי על כל מכלולי הרכב. צריך לשחוט משמעותית בכדי לקחת רכב עם מיילג' כזה, כי כאמור, לא חסרות ג'טה 1.6 לקניה בחוץ.

פורסם

אתה יכולה למצוא אחת עם שילוב של DSG7 ומנוע 1.6 עם ק"מ נמוך יחסית ובמחיר סביר.

השילוב מנוע-גיר עושה עבודה לא רעה בכלל, ולכן לא הייתי ממהר ללכת על הגרסאות היקרות יותר.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...