Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי R1R איך הצמיג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הT1R דווקא צמיג מעולה הוא שמעתי שהוא מחזיק פי 2 יותר זמן מהR1R והוא גם נוח ושקט יותר.

צמיג מאוד דביק,נחשב לרמה מעל בעזרת אחיזה משופרת לביצועים,יש ביקורות טובות אבל בוא תגיד לנו אתה איך היה "המפגש הראשוני" שלהם עם הכביש?פרט יותר מה זאת אומרת רועשים?:razz:

ואם כבר ופה אני פונה לכל חברי הפורום מה ההבדל בין t1r לבין הr1r ? (חוץ מכמובן המחיר)

אני מרגיש שההגה חד יותר ושהוא לא מנסה לברוח לי מהידיים במהירויות גבוהות.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אני בן אדם שאוהב אחיזה אם זה יעלה לי בסט חדש שנה הבאה אני לא אשבר, יש לי לאון 1.8T אז אני חושב שזה גם לא סתם בזבוז.

+1.

צמיג שמבחינה פרקטית פרקטית הוא לא טוב (רעש, צריכת דלק, אורך חיים (לי יש כבר מעל ל15 א ק"מ ועוד יש הרבה בשר).

אבל הוא כ"כ כיף! אוחז מעולה בכל תנאי מזג האויר ואצלי גם שיפר משמעותית את תחושת ההיגוי.

אני לא מרגיש שהוא פחות נוח ממה שהיה על הרכב לפני כן (שקר טאיווני כלשהו).

אה ועוד דבר, אין סיכוי בעולם שבטסט בודקים אם הקוד מהירות של הצמיג תואם את הרישיון.

פורסם
הT1R דווקא צמיג מעולה הוא שמעתי שהוא מחזיק פי 2 יותר זמן מהR1R והוא גם נוח ושקט יותר.

כל צמיג, לרבות צמיגים סיניים, יחזיקו פי 2 יותר מעמד מR1R ויהיו נוחים ושקטים יותר. זו לא חוכמה. השאלה כמה הוא אוחז ואיך הוא ברטוב.

אני לא מרגיש שהוא פחות נוח ממה שהיה על הרכב לפני כן (שקר טאיווני כלשהו).

הR1R בעל דופן כלכך קשה שכשהיה לי פנצ'ר, הצמיג ירד ל11 PSI והדרך היחידה להבין את זה הייתה מההתראה על לחץ אוויר נמוך כי כשהאוטו עמד הדופן נראתה רגילה לגמרי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחיר מדהים -

אני לא חושב שיש בעיה לפרסם את השם שלהם / אתר פה - אתה לקוח מרוצה לא איש יחסי ציבור שלהם.

בכל מקרה - אשמח לקבל את הלינק לפרטי גם כן!

תודה

אה ועוד דבר, אין סיכוי בעולם שבטסט בודקים אם הקוד מהירות של הצמיג תואם את הרישיון.

אני חושב שהוא התכוון למידת הצמיג והג'אנט...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מידת הצמיג והג'אנט אכן מאושרות לי מהסוכנות בגלל שללאון קופרה יש 18' אישרו לי בלי בעיה.

הנה האתר למי שירצה יש עליהם מבצע עכשיו

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=9B61C2FC1C86285F4F747085&Type=TOYO&Attribute1=225&Attribute2=40&Attribute3=18&Attribute4=&search=%E7%F4%F9

הזמנתי והגיע אחרי 24 שעות.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
מידת הצמיג והג'אנט אכן מאושרות לי מהסוכנות בגלל שללאון קופרה יש 18' אישרו לי בלי בעיה.

בוא, אבל אתה לא עונה על השאלה. גודל הצמיג אכן מאושר, אבל קוד המהירות שרשום ברשיון הרכב אינו תואם את קוד המהירות של R1R. לך תבדוק ותראה שזה לא מתאים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...