Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי R1R איך הצמיג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רכשתי היום את הצמיג טויו R1R ורציתי לבקש חוות דעת על הצמיג ולמה הוא עד כדי כך רועש? או שזה בגלל שהוא חדש?

מידה 225\40\18

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תתחדש, סתם מעניין אותי כמה עלה לך צמיג אחד במידה הזו\או כמה שילמת על כל הרביעייה

אם הלכת וקנית כזה צמיג, למה לא בדקת קודם חוות דעת עליו ואם הוא יתאים לך ליום יום?

הוא אחלה של צמיג, אוחז מעולה ממה שאני זוכר, הבעיה בו היא האורך חיים המאד קצר שלו לעומת צמיגים אחרים

אם היית בודק לפני שקנית אותם יכול מאד להיות שהיית הולך על משהו אחר

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

עוד לא התאכזרתי לצמיג ככה שאני עדיין מתאפק שיתפוס צורה. (או שזה שמועות?)

הוא רועש לי מדי הרעש יחלוף עם הזמן?

y.bar המחיר היה 620 ש"ח לצמיג כולל הרכבה ואיזון, אני כן בדקתי עליו חוות דעת אבל לא זכור לי משהו על רעש.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אולי זה קצת ישתפר אבל זה צמיג רועש מאוד, שנגמר מהר מאוד, קשה מאוד (האוטו הרבה פחות נוח) ואוחז מאוד (בעיקר כשהוא חדש). אני משתמש בהם אבל למי שלא מחפש את זה ספציפית לא הייתי ממליץ על הצמיג הזה בשום אופן. גמרתי קדמיים ב8000 ק"מ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחלה צמיג, השאלה אם זה הצמיג שהיית צריך. צמיגים מהקליבר של R1R הם לא צמיגים שנקנים, בד"כ, בלי ידע ומחקר מוקדם ובלי שזה יהיה בדיוק הצמיג שאתה צריך. זה צמיג לביצועים והדבר מן הסתם בא על חשבון דברים אחרים ואורך חיים בראשם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בן אדם שאוהב אחיזה אם זה יעלה לי בסט חדש שנה הבאה אני לא אשבר, יש לי לאון 1.8T אז אני חושב שזה גם לא סתם בזבוז.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

צמיג מאוד דביק,נחשב לרמה מעל בעזרת אחיזה משופרת לביצועים,יש ביקורות טובות אבל בוא תגיד לנו אתה איך היה "המפגש הראשוני" שלהם עם הכביש?פרט יותר מה זאת אומרת רועשים?:-P

ואם כבר ופה אני פונה לכל חברי הפורום מה ההבדל בין t1r לבין הr1r ? (חוץ מכמובן המחיר)

פורסם

הT1R נחשב צמיג בינוני מאוד לפי מבחנים שקראתי. ממש לא מציאה גדולה, אפילו שכתוב עליו TOYO ויש לו 1R בשם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...