Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטים חדשים מומלצים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על סרטים חדשים ששווים צפייה(אני אוהב בעיקר קומדיות אבל גם סרטים מז'אנרים אחרים יתקבלו בברכה).

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרטים בקולנוע? או הורדות מטורנטים?

ראיתי השבוע בקולנוע : טעון הגנה, סרט שבאמת אהבתי.

כוכב הקופים החדש. בהחלט שווה הורדה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אי אפשר שלא לשאול על הסרט עם הבאזז המטורף - "משחקי רעב".

מי ראה? שווה משהו?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני וחברה שלי ראינו ביום שישי את משחקי הרעב.

היא גם קראה את הספר ואומרת שהסרט מאוד קרוב למקור! אבל אני אישית לא חובב את הז'אנר הזה של הסרטים ככה שאני לא התלהבתי, אבל היא מאוד נהנתה!

בגדול הסרט עשוי טוב, המשחק לא רע בכלל והעלילה נחמדה, אבל שוב אני לא חובב את הז'אנר.

פורסם

לגבי The grey (שטח פראי) - ראיתי, לא אהבתי. אמנם מתחיל נחמד, אבל בערך בפעם השביעית שהם בורחים מזאבים מתחילים למצות:roll:

סרט שראיתי השבוע, אמנם כבר לא כ"כ חדש אבל רק לאחרונה שמעתי עליו - It's Kind of a Funny Story

סרט קומדיה-דרמה עם נגיעות רומנטיות. שונה מכל הקומדיות שרואים בזמן האחרון, אולי מוזר אבל הצלחתי למצוא קצת עומק בסרט הזה.

לא יודע אם לשם כיוונו הבמאים/תסריטאים וכנראה שישמע לכם מוזר, אבל בנוסף להנאה מהסרט יצאתי ממנו עם תובנות אמיתיות לחיים...

ממליץ

http://www.imdb.com/title/tt0804497/

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הכוונה היא ל- This means war? אם כן, על פי הטריילר נראה כמו סרט מאוד מהנה אבל כרגע לא זמין באיכות מעבר לTS.

פורסם

כוכב הקופים החדש. בהחלט שווה הורדה.

אתה לא רציני, נכון? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...