Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 2 מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין 2 מכוניות - פיג'ו 307, ופיג'ו 206 - שמצאתי למכירה.

האוטו מיועד לנסיעה לעבודה ונסיעות בעיר.

מצד אחד ה-307: שנת 2005 עם 90 אלף קילמטראז', מנוע 2000 עם תוספות בפנים הרכב, במחיר 28 אלף ש"ח.

מצד שני ה-206: שנת 2006 עם 85 אלף קילומטראז', מנוע יותר קטן 1600 ללא תוספות כלל, במחיר 30 אלף ש"ח

אני לא צריך אוטו גדול וחזק כמו ה-307, אך היא זולה יותר מה-206. גם מנוע חזק זולל יותר דלק.

ה-206 אומנם קצת יותר יקרה אבל יותר חדשה ועברה קצת פחות קילמוטרים. עם זאת המנוע שלה יותר קטן ואין לה תוספות.

אם אפשר קצת מידע על ה-2 המכוניות ועזרה בבחירה, תודה רבה!

אופיר

פורסם

בתור בעלים ל206 האוטו הוא אחד הנוחים ואחד הטובים..

שלי הוא גם חזק כי הוא בא עם 1600 ו110 כ"ס אבל הוא פחות חסכוני בדלק(במיוחד האוטומט)

אבל אוטו ששווה כל שקל.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

בתור גם בעלים של 206 מנוע 1.6 אוטו נוח מאוד אבל זולללללל דלק. ואם אתה הולך על 206 תבדוק ספר טיפולים כי יש לרכב לא קצת בעיות , אטם ראש מנוע, קלץ, ורדיאטור חימום . היתה לי אחת ובחודשים שלמתי קרוב לעשר אלף שקל תיקונים למרות שהיתי עושה טיפולים בזמן.

• תוכן חדש...