Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מקווה שזה הפורום המתאים לכך,לנושא אחרי יום ארוך ומייגע החלטתי לקפוץ לביקור בים ולהתרפק על הגלים.

החניתי את "הבובה" בחנייה די פתוחה יחסית,ולהפתעתי שחזרתי גיליתי שישנו איזשהו שבר פנימי-חיצוני עמוק בשמשת הרכב שליד הנהג (כמובן שהשבר לא היה שם לפני).די נלחצתי רציתי לבדוק שהכל בסדר ולחצתי על הכפתור כלפי מטה,החלון ירד נשמע רעש תקתוקים מחריד ככל הנראה מהמנגנון והחלון פשוט עלה למעלה ומאותו הרגע הוא לא פועל(נשמע די מוזר אני יודע).ומעכשיו כל לחיצה שבא ניסיתי להפעיל את החלון ישנו איזשהו צליל רעש קטן שמתאים בד"כ לצלילי התרעה/תקלה.

ועכשיו לשאלה הרכב מבוטח בביטוח מקיף+ חובה שכולל ביטוח שמשות ותוספות כאלו ואחרות לשם העניין הרכב מבוטח בביטוח "הראל "אם זה אומר משהו ורציתי לדעת האם אופציית הביטוח "ביטוח שמשות" כוללת החלפה של זגוגית החלון עצמה ומנגנון החלון שנהרס בעקבות השבר בחלון? תודה לעוזרים מראש :?

פורסם

עד כמה שאני מכיר את התחום ונשברו לי די הרבה שמשות בעברי כנהג מונית

הביטוח מכסה את השמשות בלבד, כל פעם שנשבר חלק מהמנגנון יחד עם השמשה שילמתי עליו

פורסם

אוקיי תודה כי משום מה אמרו לי שהביטוח מכסה גם את עלות המנגנון.

רגע אז אתה אומר שזה לא כולל או ואם לא לפחות חברת הביטוח מצטרפת בעלות תיקון המנגנון?

פורסם

חברת הביטוח תחליף שמשה בלבד

מנגנון ואביזרים נוספים לא מכוסים

תלחץ את הזגג במחיר שמתקן את השמשה שיוזיל לך את תיקון המנגנון

פורסם

חברת ביטוח תספק ותחליף לך שמשה חלופית בלבד, ללא התערבות במנגנון מכאני, וזאת ללא תשלום וללא השתתפות עצמית.

הייתי ממליץ לך קודם להעריך עלות תיקון המנגנון, ואם התיקון עולה בסכום של כהשתתפות עצמית, הייתי ממליץ לך להפעיל פוליסת ביטוח. במקרה כזה חברת הביטוח תחליף לך את המנגנון וגם את השמשה לשמשה מקורית. סביר להניח כי תצטרך להביא אישור משטרה על נסיון פריצה/חבלה בזדון ברכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...