Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מנוע איביזה 99 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שרשמתי בכותרת, יש לי איביזה 99, מנוע 1600 גיר רגיל, לפני כשנתיים בערך החלפתי את המצמד(קלאץ'), מאז שמתי לב לרעש חלש ומוזר מהמנוע כשהרכב נמצא בהילוך סרק, רעש של שיפשוף או שריקה, אם אני לוחץ על המצמד הרעש נעלם, חזרתי למכונאי שהחליף לי את המצמד והוא אמר שזה בסדר גמור הרעש יעלם עם הזמן, לכן אני הפסקתי להתייחס לרעש בכלל. אבל לפני כמה ימים הרעש ממש החמיר במיוחד כשהמנוע קר, רעש של שיפשוף ביחד עם שריקה אשר נעלם אם אני לוחץ על הקלאץ' ומופיע רק בהילוך סרק, בזמן הנסיעה אני לא שומע את השיפשוף\שריקה. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

בתודה רבה מראש!

פורסם

(הקפצת הודעה)

למישהו יש מושג, הרעש קצת מזכיר עגלה של סופר, ונעלם כשהמנוע מתחמם אחרי נסיעה קצרה.

• ספונסר פורום
פורסם

הרעש שאתה מציין בהחלט לא תקין.

כנראה שהמזלג לא מכוון/לא הרוכב כמו שצריך אחרי החלפת הקלאץ.

אני ממליץ לך להיכנס לבדיקה בחינם אצל מוסך רון בת"א אשר מתמחה ברכבי הקונצרן.

• תוכן חדש...