Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא הגה- הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר בעבר שקלתי להחליף את ההגה ברכב שלי, ואח"כ החלטתי שברצוני לרכוש הגה מקורי של אלפינה, אך הם אינם שכיחים כ"כ, בטח שלא במחיר סביר.

לאחרונה יצרתי קשר עם שני מוכרים, כאשר שניהם מסכימים למכור במחיר שנראה לי הגיוני- הרי שאין פה בכלל דילמה, בדיוק מה שרציתי במחיר יותר הגון ממה שדרשתי!

אבל אז נזכרתי בכל הסיפורים של חברי הפורום, ולאחר קריאה חוזרת של כמה שרשורים פה, אני די "מפחד". האם יש דרך להכניס הגה לארץ? (להזכירכם ההגה מקורי של אלפינה ותואם לתקופה). חלק כאן דיברו על על טרטור אין-סופי במקרה הטוב, ושליחה חזרה לחו"ל בדרך כלל.

אז שאלת מיליון הדולר שלי היא- ייבוא הגה- הכיצד?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל תתייאש מראש ולא תתעצבן.

לא מאשרים להכניס הגה לארץ (נקודה), אתה לא תצליח להסביר למשרד הרישוי שמדובר ברכב אספנות ואין כרית אויר וזה מקורי כי זה לא מעניין אותם.

האופציה הטובה ביותר (שאינה עומדת בקנה אחד עם החוק אבל אפשרית) היא להביא את ההגה במזוודה של מישהו שחוזר מחו"ל..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
לא רוצה לבאס אותך אבל תתייאש מראש ולא תתעצבן.

לא מאשרים להכניס הגה לארץ (נקודה), אתה לא תצליח להסביר למשרד הרישוי שמדובר ברכב אספנות ואין כרית אויר וזה מקורי כי זה לא מעניין אותם.

האופציה היחידה היא להביא את ההגה במזוודה של מישהו שחוזר מחו"ל..

מניסיון רב בתחום, רק במזוודה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אפשרי לייבא הגה רק תייבא ללא כרית אוויר! ( אם זה רכב אספנות אז ברור שאין כרית)

אני קניתי באייביי הגה לרכב שלי.

חבר כאן בפורום עזר לי בפרוצדורה מול המשרדים השונים.

כל מה שהצטרכתי זה להוציא אישור מוסך מורשה שהחלק מתאים לרכב ולשלוח קבלות + האישור למשרד התחבורה שאישרו את הפריט ושחררו את המוצר, אצלי מדובר בהגה אומנם לא של רכב אספנות אבל אני מאמין שהפרוצדורה דומה. קניתי הגה מקורי רק של דגם אחר עם מקט של החברה והכל..

אגב כל התהליך לקח איזה חודש , ומה שמוזר זה לא חייבו אותי כלום מבחינת מכס ודמי אחסנה.

שילמתי רק לדואר על שירות עמילות בגלל שהחבילה נשלחה בems..

פורסם

אצלי הגיע עד הבית בלי שבדקו בכלל, ביקשתי מהמוכר שלא ירשום על זה שזה לרכב. לאחר שקיבלתי את החבילה התברר לי שהוא רשם Jeep CJ CHEROKEE wraped steering wheel ומשום מה זה עדיין עבר.

לך תבין איך זה עובד?:shock:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אני הייתי מנסה.

גם אני ייבאתי הגה לרכב שלי, וכאשר הגיעה הדרישה לאישור משרד התחבורה , חוץ מכל הטפסים (אישורים למינהם שנדרשים) צירפתי מכתב מהודק בראשית הערימה המסביר כי מדובר בגלגל הגה (חשוב לרשום גלגל הגה שלא יחשבו שמדובר בכל ההגה) לרכב אספנות שברשותי ואשר נמצא בתהליך שיפוץ. והוא כמובן אינו מצויד בכרית אוויר

וכמובן את כל הבקשות והתודות והכל...

והגיע אישור חתום.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הבאתי מספר הגהים

ודיברתי עם ראובן בנושא גם

ןאין בעייה להכניס הגה בתנאי שהוא לא צריך מתאם

פשוט תרשום הגה מקורי לרכב X תצרף רישיון ולדעתי קיבלת

או שתוציא אישור לפני

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ייבאתי הגה לחיפושית 1961, לאחר שליחת כל הטפסים שנדרשו, משרד התחבורה שלח לי אישור בלי שום בעיה. ראובן ברדה הוא אחלה בחור, נראה לי שהוא חובב רכבי אספנות!

פורסם
ייבאתי הגה לחיפושית 1961, לאחר שליחת כל הטפסים שנדרשו, משרד התחבורה שלח לי אישור בלי שום בעיה. ראובן ברדה הוא אחלה בחור, נראה לי שהוא חובב רכבי אספנות!

אתה אמיתי:lol:

פורסם

אתה יודע כמה אנשים חובבי רכב מקללים אותו ואת הראש של אמא שלו?

יותר גרוע מאסד, קדאפי, וסדאם ביחד, עיכב לחבר טוב חבילה חצי שנה,

שבסוף הוחזרה לשולח, ומה יצא מזה? הבחור לא רוצה לספק לישראל,

חבר הפסיד 600$ לא כולל עלויות משלוח, הפסיד ימי עבודה, והפסיד זמן,

נערמות אצל ברדה עשרות בקשות שבכלל לא רואות ממנו התייחסות,

כל מי שרוצה ליבא חלקים תלוי בחסדיו, למה זה צריך להיות ככה?

מישהו חשב לפנות למבקר המדינה? לתקשורת? תוכנית תחקירים שתקטול אותו?

למה רק הוא מאשר? למה כל נושא היבוא תלוי אצל האדם הנאלח הזה?

למה דווקא הוא? מה חסר אנשים במדינה הזאת שמביני דבר במכוניות?

נדמה לי שאפשר גם לתבוע אותו אישית על נזק נפשי וכלכלי שהוא גורם,

אותו ואת משרד התחבורה, לדעתי שווה להתיעץ עם עו"ד

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...