Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוז חלומי- הכל כלול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כזאת?

attachment.php?attachmentid=210805&d=1229191525

החלום שעוד יתגשם- SUD TI QV.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי אלעד וליבן? מומלץ לכל גולשי השירשור . עכשיו יש פסקול ראוי.

אגב ,איזה שירי נהיגה אהובים עליכם? בחזק וגם ברגוע? בטח כבר היה כאן שירשור כזה?

פורסם

אה כן, איך אומרים סט טיימינג באיטלקית? תןהה איפה באזור ורונה וצפונה , בולזנו, טרנטו יש חלקים לאלפא מודרנית.

באזורים הרריים באיטליה יש שלטים שאומרים "ZONA CURVA PERICOLOZA" (אזור סיבובים מסוכנים).

באיטלקית זה מצוין, בעיברית עם קורטוב פולנית זה תמיד יוצר לי אסוציאציה של איזה סופר-שרמוטה עם סכין בין השיניים וחרב פיראטים ביד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

[פנדוב,רק תדע שאני נורא שמח על המטמורפוזה שעברת כאן

מעוף מוזר, ליקיר הפורום.שאפו אחי!

תמיד (ז"א מלפני שבועיים בערך) ידעתי שנכונו לך גדולות...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

ליבן תודה. ג'ק, זה קצת מפחיד מה שאמרת , לא אוהב קונצנזוס- קונצנזוס מביא אותנו לקרוז ושוות ערך. מה רע בעוף מוזר.פחות קוראים, אבל בראש שלי.

בגירה, מכיר השלטים וגם אני מחייך כשרואה אותם. אגב בצרפת תיתקל בשלטי כבישים"שוסה דפורמה" דהיינו: אנחנו יודעים שהכביש מעוות ומעפן, אך במקום לתקנו אנחנו מידעים אותך וזהו.כלומר אחריות עליך.

פורסם

+ 1

לא תופס איך עברו 60 שעות קיום על הת'רד הזה, ללא שנחשפתי אליו. יש אפשרות להוסיף משתמש לרשימת הנבחרים...?

פחות קוראים, אבל בראש שלי.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

שעה אחרי זה, אחרי שסיימתי איקרה, קרפלך, קוסטיצה, 2 כוסות בירה בוטיק כל שהיא ו 2 צייסרים של וודקה העולם פתאום נראה הרבה יותר אופטימי! :twisted:

איקרה, קרפלך, קוסטיצה ושתי בירות בשעה?! אני חלקתי את כל זה עם החברה במשך שעה וחצי ובקושי יכולתי ללכת.

אין על מעיין הבירה, סותם עורקים אבל מחייה נפש

פנדוב במטותא ממך, אם אתה כבר באיזור של UMI תן לנו ביקורת על שברולט ספארק

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ג'ק אמיגר ושימוניק, תודה, בשביל זה אני כאן.

קלרקסון, קיבלתי-בתיכנון.

כמה שירי נהיגה:פרנויד של בלק סבת. מה עשיתי בחופשתי בניו אורליאנס של אייאן גילאן או ריצ'י בלקמור. אני נכנע של אחד משני אלה, או של ריינבוו.לכולם, קצב מסוים. לנסיעה יותר ארוכה יש אין אה גדה דה וידה[מישהו מכיר?] אפשר להירגע עם טיים אוף דה סיזנס. העברית בגלל הרגל ישן מרשת ג. מוזמנים לבדוק.

בעברית שיר סתיו שלאריק לביא. לא לא התבלבלתי, לביא.

פינת בגירה: הקורבה מעלה בי חיוך בגלל זהו זה. עוד כותב שיצא לי להכיר[לשמחתי] אלון תובל.

ועכשיו ספור קטן, לא מצחיק אך אמיתי, השמות ושמות המכוניות שונו:

איש אחד היה בכיר במאזדה, מכרו יופי. הציעו לו לעבור ליונדאי, שקל התלבט ובדק משכורת, נשאר ואמר :מאזדה הכי טוב שיש, אני רק מאזדה. ימים חלפו ומכירות יונדאי התחזקו, מה עשה? עבר ליונדאי, אך המקומות הטובים כבר נהיו תפוסים,קורה.ואז המנהל עזב. התמודד על התפקיד, התריע ביריביו:אם תפסידו תעזבו, אינכם נאמנים ליונדאי. למרות זאת הפסיד, אז הצהיר: מאזדה ויונדאי שתיהן סתם-כל התחום לא שוה, אני עוזב. אמרו לו כולם במקהלה: תישאר תישאר תישאר... נשאר. נשאר ומירר את חיי המנהל.אפילו חשב לחזור למאזדה .

במקום לעבוד, שניהם התנגחו, המכירות ירדו.

ואז הגיע היום:הוא נבחר במקום המנהל הקודם וקרא לו להישאר כי ביחד זה כיף. עכשיו הוא ימכור לנו סחורה משובחת.

שאלה: הייתם קונים מימנו מכונית משומשת?מכירים אותו? מסתובב עם כמה סלולריים בשביל לקוחות שונים, לפעמים מתחזה למוכר פרטי. ממול מיגרש דומה, אולי תרכשו מימנו מכונית משומשת?

אנשים, בבקשה רגוע עם תגובות לעניין זה, לא רוצה לגלוש ל כיוון לא רצוי שאינו שייך לפורום. אני רק מספר סיפורים.

יום טוב

פורסם

שכחת את התקופה שהוא הפקיר מזדה למוות, ככל הנראה כי היא לא הייתה "משלנו" ואת התקופה הנפלאה שהוא חשב שהוא יודע לנהל את כל אגף התחבורה בישראל.

אין אה גדה דה וידה אחד הקטעים המעולים אי פעם אבל כבר ראינו שהאסוציאציות אצל שניינו עובדות אחרת (אני רואה מגה-קורבה עם סכינים בשיניים , אתה רואה מוני מושונוב) אז אצלי הוא יכול להיות מקסימום קטע ליווי לנהיגה במוסטנג פתוחה, בקבוק ג'ק דניאלס חצי ריק לידי וחצי ממשטרת ניו מקסיקו דולקת בעקבותיי.

למ י שלא מכיר את "בגן החיים":

http://www.youtube.com/watch?v=uGmkM4v9AaY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...