Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוז חלומי- הכל כלול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתיבה משעשעת וחביבה, למרות שידידנו [פנדוב הוא במיטבו בביצוע מחקרים וקבלת השראה מאתר יד 2 :lol:.

וללא קשר לשברולט המשמימה, קרוז הוא אחלה חופשה - ובוודאי שאינו טיול מאורגן.

מי יודע, אולי אפילו יגישו שם כרוב כבוש :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי יודע, אולי אפילו יגישו שם כרוב כבוש :wink:

אה, בשביל זה אפשר להשאר כאן, אנחנו מומחים בכיבושים ומן הידועות הן שכל הכובש קילו מלפפונים, כאילו כבש עולם ומלואו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אה, בשביל זה אפשר להשאר כאן, אנחנו מומחים בכיבושים ומן הידועות הן שכל הכובש קילו מלפפונים, כאילו כבש עולם ומלואו.

בדרך כלל דווקא מאשימים אותנו בכיבוש זיתים :wink:

ולעניין ה-sauerkraut, לא מעט מסעדות רומניות תוכלנה להעניק תשובה קרפטית הולמת, אשר בשילוב עם פטריצ'ן(צ'וריסו רומני) ובירה צוננת ישכיחו מאיתנו את הגעגוע למקור הגרמני(ואשר גם אותו ניתן למצוא ב"פרנק" על אבן גבירול, מול בית העיתונאים).

פורסם

אם כבר כיבושים, לי יש חולשה נוראית לעגבניות וקליפות אבטיח כבושות ואני אפילו לא רומני! :shock:

פורסם
אם כבר כיבושים, לי יש חולשה נוראית לעגבניות וקליפות אבטיח כבושות ואני אפילו לא רומני! :shock:

לא כיבוש, כבישה. ולעניין הקליפות, זה בסדר. זה כנראה חלק מה-DNA היהודי מאז שנות הארבעים...

פורסם

"קרוז חלומי"... חשבתי שמדובר על קרוז בקריביים או לפחות בים התיכון.

ואז ראיתי את ה"טורבו" וחשבתי: איפה לעזאזל יש טורבו בספינת טיולים...???

עזוב את השברולט. סע לקריביים!

בעצם, אפשר להסתפק בפנלופה קרוז (או בתום קרוז, תלוי בהעדפות)...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

קח לך קרוז לאיטליה (בדיחה פרטית :-)), כנס למסעדה רומנית ותאכל כרוב כבוש גדוש בחומץ ומלח, יתכן שלאחר אכילת כמות מספקת ובעקבות פליטה אחורית מוגברת, ביצועי הנהיגה שלך בקרוז יהיו כשל Yvan Muller

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מתחיל להתפתח כאן טרנד של אוכל רומני בשירשור, אז מעתה והלאה כל מי שכותב כאן בנושא הזה מחויב בהמלצה על מיסעדה רומנית.בדיחות רומנים- אופצייה פחות מועדפת.

תחי הממליגה.

פורסם

אתה לא דב פנדה, אתה מיימוצה!

פורסם

איזו כתיבה מעולה!:-D

ומחובתי לכתוב על אוכל רומני, אומר שלא מצאתי מסעדה רומנית אמיתית טובה בישראל. רוב המסעדות מתיימרות להיות רומניות ולבסוף מגישות שיפודים...

בכל מקרה, אוכל רומני טוב תאכל בבית. את הסרמלה, ממליגה וצ'ורבה (אחד המאכלים האהובים עלי והגאווה הרומנית שלי) צריך להכין כדי שיהיה באמת טוב.

TFSI Power

פורסם

אוכל נוראי, דייסה חדגונית בצהוב חולני וקבבים עם כמויות שום מטורפות שיכולות להרוג פיל בהבל פה, שלא לדבר על האלכוהול

המחריד עם שם של קיבוצניק (במשך שנים הייתי משוכנע שהוגים אותו כמו השם צביקה)

רק הריבת שושנים שלהם שווה.

פורסם

בסך הכל זה מזנון פתוח- אתה אוכל בינוני ויוצא נפוח.

אחד החזקים שקראתי לאחרונה.:lol:

- - - -

לגבי ממליגה ופולנטה:

א. זה תכל'ס אותו דבר בדיוק.

ב. גועל נפש צרוף!

כבושים, חמוצים וקבבים? פה אין טענות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ועכשיו שילוב של אוכל רומני, קרוז וטורבו:

הקרוז טורבו אוכלת את הדאצ'יה לארוחת בוקר (גם בבוקרשט).

והממה זה ליגה אחרת...

סמפי סנטוס (זה "כל טוב" ברומנית).

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...