Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב .

מתלבט בין כמה hu

1) clerion 500

2) clerion 702

3) paioneer deh 6050

4) alpine 117 (אם אני לא טועה יש כמה דגמים איזה מהם מומלץ)

הדרישות שלי היא מערכת שנותנת אופציה ל3 יציאות usb חייב .

בלוטוס וכול שאר הדברים אין לי צורך בזה.

אופציה לחיתוך תדרים .

תקציב האמת לא כרגע משנה עם יש הבדל משמעותי בין הhu אז אני מוכן להשקיע.

פורסם

תמחק את הcz500 כי אין כאלו יותר בארץ. היה לי את ה117 ואני ממליץ אליו מכל המכשירים שציינת פה. קח בחשבון שהוא גם יקר בהרבה מהם.

A3

K04 Inside

פורסם

kenwood 6047 תכניס למשוואה , 3 יציאות חיתוכים נפרדים לקדימה\אחורה\סאב בסלופ משתנה בתדרים משתנים, TA , פאזות לסאב , צבעים משתנים ,ו USB .

בקיצור דיי ערבוב בין ה 9887 לבין ה 117 מבחינת אפשרויות .

סאונד ? אתה מוזמן לראשון\פ"ת\חולון (צור קשר בה"פ)

והנזק : 1600 חדש .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני חושב שאני ילך על האלפיין (יש מצב שאני מארגן ב1300 חדש מחול).

אמממ בקשר לקנווד לא שמעתי או ראיתי אנשים שיש להם אותם (לא מזלזל) אך מעדיף ללכת על אלה שכבר ניסו אותם.

בקשר לפיוניר לא הסברתה לי את ההבדל שבין שאר הhu.

בכול מקרה אני מכוון לאלפיין הוא עד שמישהו ישנה את דעתי אני מזכיר (שאם אין הבדל משמעות בין hu האלפיין לשאר המותגים אני מעדיף את המחיר הזול)

נפרט על רכיבים אולי יעזור:

מגבר עכשוי זה cerwin vega hed300 .

סט קדמי focal 165 ps .

אחורי פיוניר 400w.

סאבופר jbl GT51204BR

תכנון עתידי להביא מגבר חזק יותר שיתאימו לפוקאל והסאב .

ואת הקדמיים לחבר לhu או שאני יביא מונו שיוחבר לסאב ויעביר את האוחרי למגבר .

פורסם

אם יש לך דרך להביא את ה CZ702 של קלריון הייתי הולך על זה יש לו מפרט ממש טוב במחיר נמוך

יש לו קרוס אקטיבי 3-WAY יש לו TC יש לו PRE-OUT 5V בקיצור מכשיר מדהים, אני כבר מצאתי אותו בחו"ל (חדש כמובן) ב- $199 (כ-750 ש"ח) תוסיף משלוח ומיסים אתה לא תעבור את ה- 1100 ש"ח

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

שני מכשירים טובים מאוד שאמורים לצאת (או יצאו?) הם קלריון CZ702 ופיוניר DEH-80PRS.

שניהם מכשירים איכותיים, עם TC, קרוס 3 חלקים, BT, USB, בעצם- משלבים מכל העולמות כמעט.

האלפיין 117 לא כולל שליטה אקטיבית (מצד שני- הרוב לא צריכים את זה), והוא אפשרות לא רעה אם אתה רוצה להשקיע קרוב ל- 2000 ש"ח.

הפיוניר 9350 או 8350, הם מעט יותר בסיסיים, אין בהם BT, אין קרוס 3 חלקים, אבל יש HPF LPF, 3 יציאות למגברים, אקולייזר בינוני ו USB.

את הקלריון CZ500 כבר די קשה להשיג, אך הוא ממלא את דרישותיהם של אנשים שמחפשים מכשיר איכותי כולל 3 יציאות למגברים, USB, BT ואיכות סאונד טובה ביחס להשקעה.

יש את הפיוניר מסדרה 5 שהוא הכי בסיסי של פיוניר עם 3 יציאות.

יש קנווד 645 שהוא כולל גם כן 3 יציאות, BT, USB פילטרים הכרחיים ואפשרויות כיוון בסיסיות-בינוניות.

המלצתי האישית- אם אתה יכול להרשות לעצמך את אחד מהשניים הראשונים- לך על זה.

במידה ואתה מחפש את הכי זול שעומד בדרישות- הפיוניר מסדרה 5 הוא אופציה נחמדה.

מבחינת איכות נטו (ללא פיצ'רים) אני מאוד מתחבר לתוצאה שמושגת ע"י קלריון ופחות אוהב את הפיונירים למיניהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, הייתי רוצה לדעת איפה לדעתך ה8400BT משתלב בין כל הדגמים שציינת?

פורסם

לא יצא לי לשמוע את המכשיר, ואני לא יודע אם הוא יותר קרוב לאחיו הגדול, ה- 80PRS או לאחיו הקטן, ה 8350.

בעיקרון, הוא פחות או יותר כמו ה 8350 רק שיש בו גם BT, והכל שאלה של מחיר כמובן.

מבלי להיכנס למחירים- הייתי מעמיד אותו בין ה- 117 של אלפיין (שיש בו TC למשל ואין בפיוניר) ל- CZ500 של קלריון (שנופל באמינות מהפיוניר, למשל).

כמובן שיש המון עניין של העדפה אישית והתאמה לצרכים- אם מישהו מחפש איכות מקור מקסימלית, פיצ'רים טובים, נוחות, אמינות, יופי,- יכול להיות שאחד יתאים יותר מהאחר.

פורסם

אז ישראל ממה שישבת איתי באוטו וסיכמנו את הדרישות שלי hu הקלריון cz702 יענה על הדרישות שלי או האלפיין שפשוט עולה יותר.

פורסם

הקלריון 702 יהיה עדיף על פני האלפיין בעיניי, אם כי הוא רק יצא (או אמור לצאת), אך נראה מבטיח.

אם כי מבחינת עמידה בדרישות- כל אחד ממה שציינתי יעמוד.

הפיוניר 5 יציג תג מחיר זול.

הקנווד גם כן, בתוספת BT.

הפיונירים האחרים יציגו נוחות תפעול טובה ופיצ'רים נחמדים.

הקלריון 500 יציג איכות סאונד טובה ביחס למתחרים.

האלפיין 117, הקלריון 702 והפיוניר 80PRS יעלו יותר, ויתנו יותר.

ושוב, אני מסייג את הכל ואומר ששום דבר לא מוחלט, וכל אחד מתעדף דברים ורואה דברים באופן שונה. אני בטוח שיש מי שיחלוק עליי ויגיד שאחד נשמע יותר טוב מאחר, או יותר נוח מאחר.

פורסם

כנראה שאת הרדיו דיסק עד שאני יחסוך מקווה שיצא ה702 . דוד שלי נוסע לארהב אני יבדוק בקשר ל702 ואם הוא יוכל להביא לי אותו.

• תוכן חדש...