Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב סופרמיני


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט לגבי רכישת רכב בתקציב של כ 80,000 (פלוס מינוס 10,000 אם שווה את זה). מעוניין ברכב סופרמיני מסיבות של חיסכון. מקום עבודתי במרחק של כ 30 ק"מ.

יש לי שתי בנות (7,9 שישבו מאחור). חשוב לי בעיקר חסכוניות ומרחב נאות לילדות מאחור. כמובן שאשמח באותה קטגוריה לרכב מומלץ גם מבחינת נוחות נסיעה וכח.

אין לי בעיה עם ידנית (אפילו מעדיף), לא חשוב לי שתהייה דווקא חדשה אבל אשמח לקבל חוות דעת מה עדיף בתקציב זה.

אשמח לקבל גם חוות דעת על הפיאסטה החדשה, הקורסה החדשה והפאביה החדשה.

 

תודה מראש לעוזרים,

דרור

×
×
  • תוכן חדש...