Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת מירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לא שווה לקחת צ'אנסים בשביל לחסוך 16 אחוז, ולצאת מירושלים עם מיכל פול.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
itsik, האם המחיר בטן יותר זול מהמחיר בתחנת דלק "יעד", סתם תהייה שלא קשורה לנושא :-)

תיקון קטן :oops:

התחנה שציינתי היא "יעד", "טן" נמצאת בכניסה לאיזור תעשיה המרוחק שליד המחסום, שתיהן בערך אותו מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בזמנו עם הבלנו הידנית, בנסיעה ממעלה אדומים לאילת נמדדה צריכת דלק ממוצעת של 1:15. יצאנו עם טנק מלא (40 ליטר), לאילת הגענו עם טיפה מעל חצי טנק. כנ"ל בחזור.

את רוב הנסיעה עשיתי על 90-100 קמ"ש למעט כמה קטעים באזור ים המלח כשנתקענו מאחורי משאיות איטיות. בנוסף, נסענו גם בתוך אילת נסיעות קצרות.

תהנה בנסיעה!

ליהי

פורסם

בהונדה סיויק 1800 הספיק לי קצת פחות מפול טנק הלוך וחזור עם 2 אנשים על כל ציודם ללא מזגן אגב כי לא היה צורך, אבל זה היה מאשדוד לאילת ולא מירושלים לאילת, אני מאמין שיקח לך אז טנק וחצי אם ככה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שנסעתי לאילת בפעם האחרונה (2005) נסעתי עם מכונית דיזל ידנית חסכונית בדמות פולסוואגן בורה 2002

הלך לי כשלושת-רבעי טנק מעמק חפר,

עם הרכב שיש לי כיום, אני צריך למשכן כליה כדי ליסוע איתו לאילת, (בכל זאת מנוע 5.7 בנזין)

עם אביזה אני מאמין שתהיה לך צריכה טובה, לא יודע לומר במדוייק כמה, ההמלצה שלי שתצא

עם פול טנק, וג'ריקן 4 ליטר עם תוספת דלק למקרה שתתקע חלילה ללא דלק,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

עם כל האגדות אורבניות שאנשים מספרים פה, גורמים לי להרגיש כאילו אני צריך שתהיה אחריי מתדלקת ריאו בנזין בכל נסיעה מעבר ל100 ק"מ.

ככה נתונים שלי צריכת דלק לאילת-ת"א כל הדרך 110 קמ"ש ולא צפונה מזה.

נסיעה דרך מצפה רמון בשני הכיוונים.

ירדתי עם פול טנק של 62 ליטרים, הלך חצי טנק 31.5 ליטרים כולל נסיעות בתוך העיר ושאר ירקות.

395 ק"מ על 31.5 ליטר.

בת"א חזרה הלך פחות מחצי טנק ועשיתי 360 ק"מ.

המרחק מירושלים לאילת הוא 337 ק"מ לערך.

צריכת דלק ממוצעת בנסיעה בינעירונית היא 1 ל12.5 ק"מ.

הווה אומר 27 ליטרים של דלק לכל כיוון נסיעה.

משמע עלות תדלוק בכל כיוון היא 205 ש"ח.

נסיעה טובה, דאג לבדוק את מערכות הרכב כגון קירור הימצאות שמן מנוע, כמו כן וודא אפודה זוהרת גלגל ספייר עם לחץ אוויר תקין וערכת החלפת גלגל הכוללת ג'ק ומפתח.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...