Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לחבר שלי רנו קליאו95. והגומיה של הציריה אצלו קרועה. במוסך ביקשתי לראות. והוא הראה לי, והצביע על הגרמושקה. לא הבנתי מה הקשר בין הגרמושקה לגומית הציריה. מה זה אותו חלק? רק בשם אחר? והיה שמה חתך קטן כזה שהצביע עליו. אשמח להסבר. תודה לכולם.

פורסם

גומית הציריה אכן בצורת הגרמושקה.

אם ישנו חתך\קרע, חייבים להחליף אותה וכמה שיותר מהר (לפני שהלכלוך הורס את הציריה).

בעצם, התפקיד של הגרמושקה\גומייה זה למנוע כניסת הלכלוך .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גומית הציריה אכן בצורת הגרמושקה.

אם ישנו חתך\קרע, חייבים להחליף אותה וכמה שיותר מהר (לפני שהלכלוך הורס את הציריה).

בעצם, התפקיד של הגרמושקה\גומייה זה למנוע כניסת הלכלוך .

עלה לי בסביבות ה200 שקל להחליף את זה ברכב של אמא שלי.

כל מה שקשור לציריות לא דוחים, זה בטיחות

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

במקרה הטוב הצירייה תישבר ותישאר תקוע במקום עד שיגגרו תאוטו או יחליפו צירייה . במקרה היותר גרוע כתוב בחיפוש:"צירייה התפרקה לי באמצע נסיעה"

• תוכן חדש...