Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם אני חדש בפורום.

קראתי קצת על האלפא מיטו.

אני לפני קנייה של אחת כזאת יד 2 הרכב מתאים לי אהבתי את הנסיעה ואת האיבזור.

הרבה אנשים "הזהירו" אותי מאלפא מבעיות ומעלות טיפולים ואחזקה גבוה מדיי.

אשמח לקבל קצת פרטים על עלויות טיפולים/תיקונים/מחלות קבועות של הרכב.

זה די דחוף כבר בדקתי רכב אחד היום.תודה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלפא של היום זה ממש לא דומה לאלפות של פעם.

לטוב, לרע וללא נורא.

בכלל העולם השתנה המון בשנים האחרונות- בארה"ב יש נשיא שחור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתור בעלים של מיטו, אין לך מה לדאוג. האלפות החדשות שונות לגמרי ממה שהיו בעבר...

אני עם שלי חמישה חודשים לבנתיים בלי בעיות מיוחדות, כך גם חברים שבעלי מיטו.

הדבר היחיד שכן קרה היה הגג הפנוראמי שלא נסגר, זה היה ככה כשקיבלתי את הרכב והבעיה הייתה שלא כיילו אותו כמו שצריך. טופל בעשרים דקות ומאז הכל תקין...

אתה יכול להיות שקט ולהנות מהרכישה8)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אלפא של היום זה ממש לא דומה לאלפות של פעם.

לטוב, לרע וללא נורא.

בכלל העולם השתנה המון בשנים האחרונות- בארה"ב יש נשיא שחור.

עידן

ועל כך נאמר

the americans have Obama

They had steve jobs, bob hope and johnny cash

We have BIBI

NO HOPE

NO CASH

NO JOBS

:)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדבר היחיד שכן קרה היה הגג הפנוראמי שלא נסגר, זה היה ככה כשקיבלתי את הרכב והבעיה הייתה שלא כיילו אותו כמו שצריך. טופל בעשרים דקות ומאז הכל תקין...

תודה רבה די הרגעת אותי.

הרכב שנת 2010 עם 36000 ק"מ. מחר ילך לבדיקה יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו אולי?? אגב זה הדגם הידני רמת גימור פרוגרסיו משהו כזה 120 כ"ח. וממהי עלות האחזקה שלו פחות או יותר מבחינת טיפולים ומחלות חוזרות?

פורסם

אם אני לא טועה זה מנוע מולטי-אייר?

לי יש את התלתן ירוק, הדגם עם ה170 כ"ס, אבל בגדול זה אותו בסיס של מנוע ומכלולים.

לבקר במוסך מעבר לעניין הגג הפנוראמי לא יצא לי וגם זה נעשה במסגרת האחריות בחינם.

מה שכן, שאני חושב על זה- יצא לי להכנס עוד פעם למוסך כשחשבתי שיש משהו מוזר ברכב, אחד המכונאים עשה איתי נסיעה של חצי שעה ברכב בסובלנות רבה ובסוף התגלה שזה הראש שלי שעדיין לא התרגל לעניין הHill assist :oops:

גם במקרה הזה שוחררתי ללא תשלום... בכלל, כל ההתנסויות שלי עם אלפא (בין אם זה הסוכנות או המוסך) נעשתה בחיוך, הנאה ולשביעות רצוני וכנראה שזה לא טריויאלי אחרי כל התלונות ששומעים על צ'מפיון אז מגיע להם שאפו

בכל מקרה, יצא לי לראות Mitoים שהכיסאות שלהם לא מתקפלים כמו שצריך, תוודא שהם מתקפלים בקלות (דחיפה קלה אחורה למשענת הראש והרמה של הידית) כי אני נוטה להאמין שעלות תיקון שכזה מחוץ לאחריות תהיה יקרה.

בהצלחה, תעדכן עם התפתחויות...

אתה מוזמן להצטרף למועדון שלנו בכתובת iaroc.org.il

כולם ישמחו לקבל אותך ולעזור לפי הצורך, אתה מוזמן גם לדבר איתי ישירות בה"פ/מייל/טלפון לעצות- בשמחה:wink:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

המיטו לא יקרה לאחזקה כמו ה156?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

היי, גם אני שוקל לקנות אלפא מיטו יד 2, אחרי שהתבאסתי ממבחר רכבי הסופר מיני החדשים שבמצע.

כמה שאלות בבקשה:

מהי עלות האחזקה של האלפה מיטו 120 כ"ס ידנית, למשל, האם יש הפרש משמעותי בין אחזקה של אלפא מיטו, לסקודה פאביה חדשה?

מהי עלות הביטוח של הרכב?

מהי צריכת הדלק של גרסאת ה120 כ"ס והאם יש הבדל משמעותי בין ה120 כ"ס לבין ה105 כ"ס?

תודה רבה.

פורסם

על כל השאלות האלה יהיה לי קשה לענות מאחר ואני מחזיק בגרסא שונה לחלוטין, הן ביעוד והן בתג המחיר (לא נאמר בהתנשאות אלא כדוגמא לביטוח שונה לצורך העניין)

אני ממליץ להכנס לפורום המועדון, שם יש כמה בעלי מיטו 120 כ"ס שיוכלו לענות בפירוט מעמיק יותר.

iaroc.org.il

פורסם

נראה לי שאני מוותיקי האלפא מיטו בארץ. שלי עוד מעט בת 3, יש לי את ה 155.

כמו שאמרו לך לפניי, אין לך מה לפחד. אם נהגת על הרכב ואהבת, קנה ותהנה.

המחירים של הטיפולים רגילים לסוג כזה של רכבים. זה לא מחירים פונטו או גטס אבל גם לא BMW.

אמנם לא היה לי הרבה ניסיון עם המוסכים שלהם אבל במרכזי ברמת החייל בטיפול הם עשו את מה שביקשתי בלי לשכוח שום דבר (העבירו טסט, לא שטפו, בדקו את מה שרציתי).

בפעמיים שהלכתי למוסך אמיר בסלמה בת"א (גם מורשה שלהם) וביקשתי להחליף נורות שנשרפו (בינתיים רק הקדמיות נשרפו) הוא הביא לי נורות איכותיות של פיליפס ולא הסכים לקחת כסף.

אני לקוח מרוצה.

emotion of motion

פורסם

למרבה הצער כן, ואפילו יתכן שיותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...