Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2005 או ליאנה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

יש לי התלבטות בנוגע לרכב שאני רוצה לרכוש.

הונדה סיוויק 2005 או סוזוקי ליאנה 2007.

הסיוויק עם 120 אלף קילומטר

והסוזוקי ליאנה 100 אלף.

מה אתם חושבים מה עדיף את הסיוייק או הליאנה?

השיקול העיקרי שלי הוא צריכת הדלק.

תודה רבה לכם אשמח אם תעזרו לי לבחור בין השתיים.

נ.ב

השיקול שלי הוא בין שני המכוניות הנ"ל בלבד.

ובגלל מקרה שקרה (קצת ארוך לפירוט) על שתי הרכבים אני משלם אותו מחיר

ככה שהמחיר לא כזה משנה כי את שניהם אני מביא באותו המחיר

פורסם

את הסוזוקי אני מכיר ויכול לומר לך שמבחינת עלויות אחזקה היא מנצחת בכל פרמטר את ההונדה בצריכת הדלק, בטיפולים, בחלפים ובביטוחים שבהונדה יהיו יקרים יותר.

מבחינת ההנאה בנהיגה, ביצועים וכו' סביר להניח שההונדה תפנק יותר אך אל תחשוב שהליאנה לא מפנקת גם היא... הליאנה רכב גבוהה, נעים לנסיעה, בגאז' ענק ומרווחת מאוד גם לנוסעים מאחור.

פורסם
את הסוזוקי אני מכיר ויכול לומר לך שמבחינת עלויות אחזקה היא מנצחת בכל פרמטר את ההונדה בצריכת הדלק, בטיפולים, בחלפים ובביטוחים שבהונדה יהיו יקרים יותר.

מבחינת ההנאה בנהיגה, ביצועים וכו' סביר להניח שההונדה תפנק יותר אך אל תחשוב שהליאנה לא מפנקת גם היא... הליאנה רכב גבוהה, נעים לנסיעה, בגאז' ענק ומרווחת מאוד גם לנוסעים מאחור.

כל כך הרבה יתרונות מבחינתך ציינת בסוזוקי שאינני מבין למה הינך מתלבט

• תוכן חדש...