Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC - כתבה מזעזעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליואב,

לא היה כאן שום עניין להעליב אותך, מה שלי הציק שמגזים רכב "אוטו", התיימר להיות מגזין מקצועי פרסם את הכתבה/נתן במה, (עם כל הכבוד) הכתבה דיי חובבנית (בלשון המעטה), על הוט-האץ' קורסה OPC.

כתבות כמו שעשית הן נחמדות לכאלו שהוציאו בדיוק רישיון נהיגה או מהפן ההומוריסטי, אך לא כתבה מקצועית, קורא שמוצא כתבה כזו במגזין אוטו עוד יכול לחשוב שבאמת יש כאן כוונה לבחון את הרכב ויש להתייחס במלוא הרצינות לכתבה.

תחשוב על זה, אם ניקח את הכלכלה, אני אפרסם כתבה חובבנית בכלכלה באתר כלכליסט ואין לי שום מושג, איך זה ייראה מבחינת הקוראים.

דבר אחרון, לגבי סעיף 4 שרשמת, אני אישית ממליץ לך לחשוב טוב אם לקנות קורסה OPC, זה רכב שלא מתאים לכל אחד, אחד החסרונות שציינת, (שמבחינתי זה יתרון) הן הקשיחות של הרכב וכל שיבוש על הכביש תרגיש טוב טוב.

אבל זה כבר לנושא אחר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחרון, לגבי סעיף 4 שרשמת, אני אישית ממליץ לך לחשוב טוב אם לקנות קורסה OPC, זה רכב שלא מתאים לכל אחד, אחד החסרונות שציינת, (שמבחינתי זה יתרון) הן הקשיחות של הרכב וכל שיבוש על הכביש תרגיש טוב טוב.

אבל זה כבר לנושא אחר.

לגבי ה"חובבנות" אני לא יכול להתווכח כי שוב, חלק יאהבו את הסיגנון וחלק לא יתחברו אליו. אני באופן אישי מקבל המון תגובות מפרגנות של אנשים שאומרים שהם מתחברים לכתיבה. אני לא אכריח אותך לאהוב אותי, אבל אני חושב שאתר אוטו לא היה נותן סתם את הבמה אם הוא לא היה יודע שזה מספק ערך מוסף כלשהו.

בקשר לרכב - גם בבלוג טרחתי לציין שאני אישית - אוהב את הקשיחות הזו (פסקה שלמה הוקדשה לנושא) אבל מנהל שחוזר מיום קשה ורק רוצה להתרווח בנחת ולהתפנק לא בטוח יהנה מהעניין. גם המיאטה הנוכחית שלי היא לא בדיוק ספינת מנהלים.

המשך יום נפלא, סעו בזהירות לא רואים כלום עם האבק הזה באוויר.

פורסם
אכן סיפור מאוד עצוב הבלוג הזה.

הבחור אולי בחור נחמד, אבל כתב רכב הוא ממש לא.

ממש לא ברור לי למה אוטו החליטו לשים את הבלוג שלו במרכז האתר שלהם, ולהתייחס לכתבות שלו כסיקור רכבים שלהם.

די לא רציני מצידם ובזבוז זמן שלקוראים שלא שמים לב שכשהם קוראים את הכתבה הם יצאו מהאתר..

+1 :)

פורסם

יואב יש לי שאלה אלייך, אבל היא קצת תסטה מהנושא: האם הרזת (וכל הכבוד על כך) עקב צריכת כדורים פסיכיאטריים בבית האח ?

חחח סתם אני צוחק.

אני דווקא אהבתי, אני מאוד אוהב כתבות צבע. מה שכן היא קצת קלילה מידי אולי קצת יותר פירוט היה נותן לה פן טיפה יותר עמוק שהוא מבוקש פה.

בהצלחה בהמשך :-)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
דרך אגב, את הבלוג אני כותב בהתנדבות מלאה מתוך אהבה ותשוקה לכתיבה וכמובן לרכבים.

לא, אתה כותב את זה (גם) כי אתה מקבל רכבים שבדרך אחרת לא בטוח שהיית מקבל, בוודאי לא למשך זמן ואופן נסיעה כמו שאתה מקבל, ועל הדרך הם גם מגיעים עם דלק וצ'ופרים אחרים.

מזכיר לי שכתבתי בהתנדבות ביקורות על משחקי מחשב בקפטן אינטרנט, ובהס"כ קיבלתי PS2 (אז זה מה שהיה :-) ) ומשחקים, ועוד קצת מרצ'נדייז... זו לא היתה העבודה שלי, אבל זה היה מאוד נחמד :-)

בלי קשר, אני דווקא לא רואה פסול בכתיבה שכזו, אפילו אם זה ב"פינת הילד" של "אוטו" (בלי כוונה להעליב, סתם כאלגוריה להבדל מול הכתיבה של רוני נגיד). אני מניח ש"אוטו" כמגזין הפסיד וממשיך להפסיד הרבה קוראים בשנים האחרונות, בגלל מדיומים אחרים, והתבגרות טבעית של קהל הקוראים שלו, כך שאולי היום אין לו ברירה אלאל להתאים את אופן הכתיבה לרדידות התקשורתית המקובלת. שוב - אין פה כוונה להעליב, זה שיח על מצב התקשורת בכלל, והעיתונות הכתובה בפרט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
גם המיאטה הנוכחית שלי היא לא בדיוק ספינת מנהלים.

המיאטה היא ממש לא רכב נוקשה, וה-NC אמורה להיות עוד רכה יותר. (לי יש NB)

מצד שני אולי זה בגלל שנקודת ההשוואה שלי היא מיצובישי קולט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא יודע מה נסגר איתכם, אני אוהב מבחנים כאלה, הם מעבירים את התחושה שמקבלים מהאוטו, ואני לא נרדם מהם כמו מהמבחנים של מגזין הגה או כל מגזין רכב אחר.

כל הכבוד לבחור, אני נהנתי מההתרשמות שלו על הרכב.

Honda civic EJ6

פורסם

יואב, התלונות של האנשים פה הם ממש לא נגדך.

סה"כ אתה נראה בחור נחמד (ומצטער, לא ידעתי או שמתי לב שהיית באח הגדול), וגם מתנסח כנראה יותר טוב מ 95% מהאוכלוסיה בכתב.

הביקורת היחידה פה היא נגד "אוטו", שמתיימר להיות עיתון הרכב המוביל בארץ, ומטמיע את הכתבה שלך במרכז אתר האינטרנט שלו, כך שכל אחד שנכנס לאתר בטוח שמדובר בכתבה של כתב רכב מקצועי של העיתון, ולא בחלק מבלוג של חובבן.

אתה תמשיך בשלך, ובהחלט הישג מרשים מצידך להיכנס בשלב כזה להתפרסם באתר מוביל בארץ. שיהיה המון בהצלחה.

מגאן 265

פורסם
תגובה לא מכובדת למישהו שעובד במערכת שנתנה לבחור במה. קצת לויאליות.

הכתבה דווקא בסדר גמור לדעתי.

זה לא מתאים.

נדמה לי שאני נמנה על שיאני האתר במחלוקות ואי הסכמות עם רוני - לא מעט התפלמסתי איתו, לפעמים הסכמנו ולפעמים גם לא.

שני דברים שלדעתי אי אפשר לקחת ממנו:

1. יושר אינטלקטואלי - הבחור מביע את דעתו האמיתית בלי בולשיט ובלי ניסוחים שאינם אומרים דבר.

2. נאמנות ל'אוטו' - לא מעט התכתבתי איתו, בחלק מהמקרים בצורה גלויה ולעיתים גם בה"פ ותמיד הוא הקפיד לגונן על מקום העבודה שלו, גם אל מול ביקורת נוקבת שהעלתי (אתה מוזמן להריץ חיפוש).

פורסם

4. עם כל זאת לא יכולתי שלא להיות מוחמא מהעיסוק הזה בי ובבלוג שלי כולל נבירה בנבכי ההיסטוריה שלי. אז כן, אני נוהג על מיאטה. לא, לא אוטומטית אלא גג קשיח 2008 ידנית, וכן - אני מוכר אותה אם מישהו מעוניין. האופל היא אגב, אחת האופציות למחליפה.

הייתי מעוניין, קצת מטריד אותי סעיף ה"מוכר בצער בעקבות מעבר לליסינג." בפרסום ביד2.

מצד שני, אני בטוח שברגע שאברר כמה יעלה ביטוח עלי, נהג בן 21, על מיאטה אדומה, אני בטוח שהעניין ירד לגמרי :cry:

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

יואב,

ממה ששמעתי וראיתי (המיאטה הקודמת עם הפנים שנתפר במיוחד לפי דרישתך) וכן לפי זה שאתה כותב איזה סוג של בלוג על רכבים זה רק אומר שיש לך משיכה לרכבים כמו ל99% שנמצאים כאן אך לך ניתנה הזדמנות (הכתיבה) ולכן תנצל כל רגע בזה ללמוד עוד וכך גם תשפר את הידע ובזכות זה את הכתיבה.

תהנה !!

נ.ב

נסה להצטרף למבחני דרכים ביחד עם אנשי "אוטו" וכך תראה מהו מבחן אמיתי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
הייתי מעוניין, קצת מטריד אותי סעיף ה"מוכר בצער בעקבות מעבר לליסינג." בפרסום ביד2.

מצד שני, אני בטוח שברגע שאברר כמה יעלה ביטוח עלי, נהג בן 21, על מיאטה אדומה, אני בטוח שהעניין ירד לגמרי :cry:

אני בן 22, לא רחוק מזה. וכן, מחירי הביטוח שוחטים. במשך שנתיים אני נוהג על מיאטה (מכל זן שהוא) ומשלם הרבה, הרבה כסף. במזל (טפו טפו טפו) אין לי שום תאונה ברזומה מה שעוד משאיר את זה בגדר האסטרונומיות השפויה.

אני אכן מוכר בעקבות רצון לעבור למשהו יותר זול ונגיש, לחסוך קצת כסף, לצאת מאזור הייסורים של נהג צעיר ואז לחזור לתלם.

פורסם

דרך אגב יואב,

תעשה כמה קורסי נהיגה ,זה יחדד אותך ואת החיבור בינך לבין הרכב.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
דרך אגב יואב,

תעשה כמה קורסי נהיגה ,זה יחדד אותך ואת החיבור בינך לבין הרכב.

זו אחת המטרות שלי כבר לפסח הקרוב :)

• תוכן חדש...