Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4204715,00.html

יאללה, רדו מהארץ כל המתייפייפים שקשה להם פה ונמאס להם לנסות ולשנות מבפנים. שמעתי ששם יותר טוב, ותמיד תוכלו לקרוא "ידיעות" ולקטר, או אפילו להיכנס לפורומים ולהטיף.

עכשיו ברצינות: ארוע מפחיד.

עכשיו בבדיחות הדעת: הבעיה היא כמובן, שזה יתחיל גל חדש של רכישות נדלן, עליית מחירים, ודריסת "פגע וברח" בישראל ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar 72 ,מה בדיוק אתה רוצה?

אתה עורך דין, לא?

קצת התלהמת, נראה לי.

הפיגוע עוד טרי, ואתה כבר נכנס למלחמות-לא מתאים.

תנסה להרגיע-תודה.

סלע

פורסם

בדיחות הדעת לא מאוד מצחיקה, ותחילת הפוסט מנותקת מהמציאות כי בעשר השנים האחרונות (שלא לאמר חמישים) נהרגו הרבה יותר יהודים בפעולות איבה בישראל מאשר בחו"ל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אתה פשוט לא מבין את זה. כשיורים על יהודים בגלל יהדותם באירופה זה מיד פותח כל מהדורת חדשות. אצלנו כשזה קורה על בסיס יומיומי בעוטף עזה זו שגרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל פעם שאומרים לי שבישראל נהרגים הרבה יותר יהודים מאשר בכל מקום אחר בעולם, אני מזכיר לאומר שכל אלו שנהרגו במלחמות ופיגועים ביחד לא מגיעים למספרים של פוגרום בינוני. ולא כל כך מזמן, לפני פחות ממאה שנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז אני אזכיר לך שבארץ באותה התקופה אחוז היהודים שנהרגו בפוגרומים היה הרבה יותר גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההיסטוריה שם אמנם קצרה יחסית, אך יש מקום אחד בעולם בו תמיד היה ליהודים טוב יותר מאשר יהודים במקומות אחרים בעולם, וזה צפון אמריקה (ארה"ב וקנדה).

גם מבחינת איכות חיים ובטח מבחינת אנטישמיות ופעולות איבה כנגד יהודים.

זה לא אומר כלום לגבי העתיד, אך בכל מקום אחר שאני חושב עליו (כולל כמובן ישראל), יהודים נהרגו ונרדפו בשל יהדותם באופן הרבה יותר משמעותי או סתם חיים הרבה פחות טוב...

פורסם

סטטיסטיקה פשוטה: לא היו יהודים באמריקה לפני 1492,

בניגוד לשאר העולם שבו נעו ונדו כמה אלפי שנים...

אה, כן! גם לא היו אירופים או ערבים או מונגולים או אפריקנים באמריקה לפני 1492!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז אני אזכיר לך שבארץ באותה התקופה אחוז היהודים שנהרגו בפוגרומים היה הרבה יותר גדול.

צודק, אבל אז גם לא הייתה ריבונות. מדינה ריבונית חזקה זה מה שעושה את ההבדל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4204715,00.html

יאללה, רדו מהארץ כל המתייפייפים שקשה להם פה ונמאס להם לנסות ולשנות מבפנים. שמעתי ששם יותר טוב, ותמיד תוכלו לקרוא "ידיעות" ולקטר, או אפילו להיכנס לפורומים ולהטיף.

עכשיו ברצינות: ארוע מפחיד.

עכשיו בבדיחות הדעת: הבעיה היא כמובן, שזה יתחיל גל חדש של רכישות נדלן, עליית מחירים, ודריסת "פגע וברח" בישראל ;-)

סר טעם, מהתחלה ועד הסוף.

הדעת (והטאקט המינימלי) לא צריכים לסבול בדיחות כשיורים בילדים למוות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז אולי כדאי לנעול?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. למרות שההודעה הפותחת הינה חסרת כבוד ונטולת רגישות למה שאירע, אני לא חושב שצריך לחסום לשאר המתדיינים את הדיון.

2. דיונים ננעלים כשהם הולכים לאיבוד לכוון קשקשת צ'אטית או שיש איתם בעיה מבחינת כללי הפורום. זה שטקסט מסויים לא לטעמי, זו לא סיבה לנעול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...