Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי בדיקת רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם יש דרך כלשהיא לבדוק את מצב המנוע חפני הבדיקה (כדי לא לשלם סתם...)?

2. הרכב הוא אפלאוז. אם יש בעיות במנוע יכולים לעלות על זה בבדיקה? (סליחה על הבורות)...

יום טוב, ותודה!

פורסם

קודם כל, צריך לנהוג על האוטו. להרגיש את תגובת המנוע והגיר, להקשיב לרעשים.

מומלץ לפתוח מכסה מנוע ולהסתכל עליו בפעולתו. לחפש נזילות או רעשים מיוחדים. קשה לעשות את זה אם אתה לא מבין, לכן מומלץ לקחת איתך מישהו שכן מבין משהו. חשוב גם להביט על האגזוז בעת שהמנוע מונע, ואפילו לבקש ממישהו ללחוץ על הגז בזמן שאתה מביט. אם יוצא הרבה עשן שחור - זה סימן לא טוב.

במכון בדיקה ניתן לעלות על בעיות במנוע אבל לא ניתן לתת הסבר מדויק על משמעותן. הם יכולים לומר לך שהמנוע מזייף או חלש או במצב רע, אבל לא יוכלו לומר לך בדיוק כיצד יש לתקן, ברוב המקרים. בכל מקרה צפה להוצאה של כמה אלפי שקלים בתיקון מנוע. באפלאוזים ידועה בעייה של היחלשות מנועים בני 8-10 שנים ולרוב צריך להחליף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תדאג שהמנוע דולק.

תפתח את פתח מילוי השמן בזמן שהמנוע דולק, ותבדוק אם יוצא משם עשן. אם כן, המנוע גמור.

עשן שחור מהאגזוז לא מדווח בהכרח על מנוע גמור, אלא על שריפת דלק מואצת. זאת אומרת בעייה בקרבורטור או סתימה.

תן לחיצה על הגז, אם יוצא לך עשן כחול, או טיפות מים מהאגזוז אז יש בעייה.

שים נייר לבן מתחת למנוע למשך מספר דקות, הוא יספר לך את היסטורית הנזילות של הרכב.

זה רק השלב הראשוני, אבל אם יוצא עשן מהפתח של מילוי השמן, המנוע גמור. אני, אישית

הייתי יורד מהרכב, אלא אם זה סוברו ישנה והחלפת מנוע שלה זה אלפייה וטיפה.

פורסם
אני, אישית

הייתי יורד מהרכב, אלא אם זה סוברו ישנה והחלפת מנוע שלה זה אלפייה וטיפה.

רק העבודה של החלפת מנוע זה בערך אלפיה.

לפני זמן לא רב חיפשתי מנוע לסובארו של חמי.

ההצעות הנמוכות ביותר היו 3500 ש"ח כולל מע"מ כל כולל חלקים נלווים אם צריך:

כמו ניקוי/החלפת רדיאטור, משאבת מים, אלטרנטור וכיוצ"ב...

בקיצור "מנוע באלפיה וטיפה" - רק באגדות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...