Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הדגם שרכשתי בדיוטי פרי ב- 200 דולר ברוב טפשותי.

ממליץ בחום לא לרכוש את הברווז הצולע הזה, מרעיש כמו מנוע פראט אנד וויטני של F-16 , כבד כמו כן נחיתה של 747 , ונגרר על הרצפה כמו המטוס של LOT שנחת לאחרונה ללא גלגל קדמי.

LG דגם LG VKC902

5C319B2A3FA902.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אחרי שהוצאתי לבוש היום את המיץ, אז אני קצת מאוכזב.

בהתחלה עוצמת השאיבה אדירה, אבל אחרי 20 דקות שאיבה ממקומות ממש מלוכלכים בבית ובאוטו, יש דעיכה בעוצמה.

אז אני מנחש שתדירות ניקוי הפילטר תצטרך להיות די גבוהה.

ניקויי הפילטר עצמו בעייתי, הוא אמור להשאר יבש, וקשה שלא לנשום את הג'יפות הקטנות בצורת ענני אבק שמתרוממים ממנו בזמן הניקויי.

אבל הבעיה הכי גדולה, זה האביזרים המעפנים שמצורפים לו, עוצמת שאיבה זה דבר אחד, אבל ללא מברשות שמשחררות את האבק, והלכלוך הצמוד לריפוד הרכב שום דבר לא יעזור.

אני אפילו לא מדבר על חובט חשמלי או לא, רבאק מה זה אביזר הזה עם חתיכת בד קטיפה שתקעו שם ?

בכל שואב של 300 ש"ח יש אטצ'מנט עם שערות ניילון קשות ויעילות, וכנראה שאני הולך לבזוז מברשת כזו מאחד השואבים

הישנים בבית, כשאתעשר אלך על הדייסון DC 23.

פורסם

אם יש פה המלצות מה לא לקנות - אוסיף פה את שלי: ראסל הובס, לכאורה 500WSP, ו- 2200 וואט. בפועל חלש משמעותית מ 280WSP של הדייסון של ההורים שלי. אחרי שנה וקצת (של עבודה לא קשה) המנוע נשרף. בפירוק, התגלה מנוע סיני שעליו כתוב "2000 וואט" (וזהה למנוע של שואב ב-150 ש"ח שנקנה בסופר).

:turn-l:
פורסם

זה דווקא לא מסובך בכלל לפרק את המסננים לניקוי. בכל אופן, לשואב יש חיישן עוצמה ובכל פעם שהוא מזהה ירידה מתחת לסף מסויים, הוא מפעיל מנגנון פנימי שמנקה את המסנן הראשי.

ניתן להפעיל את המנגנון הזה בלי קשר לחיישן באמצעות הכפתור שנמצא מעל מיכל האגירה שלו.

פרוקסימה, היכן מצאת עוד תא בתחתית המכשיר?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את המסננים פירקתי בסוף ע"י משיכה, חששתי לשבור משהו והתאפקתי עד לטלפון למעבדת היבואן שנתן אור ירוק.

את התא בתחתית מצאתי בחוברת ההסבר בלבד, הבחור בצד השני גיחך כששמע על המציאה.

יתכן שהמתרגם חמד לו לצון או שיש דגם כזה בחו"ל, לא יודע.

בכל מקרה החיישן לא הודיע שהגיע הזמן לניקוי הפילטר וגם הסה"כ כמות במיכל עצמו היתה די קטנה, אם כי הבעיה במקרים כאלו

היא בחלקיקים הממש קטנים שנלכדו בפילטר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לי יש BOSCH ROXX'X, טנק גרמני במלוא מובן המילה !

הבוש הוא פשוט עולם אחר, עוצמת שאיבה מדהימה, באמת, והבונוס הוא שקט מופתי בזמן השאיבה.

החסרון היחיד שלו - משקל, הוא כבד (במיוחד לאישה) אבל מאוד קל להניע אותו במישור. כך שאם אינך גר במפלס אחד כדאי להרים אותו לפני הקניה ולבדוק האם הוא מתאים לך.

להורים שלי יש פיליפס , גם לא פראייר ועולה 30% פחות.

עדכון..

היום נרכש החבר הנ"ל. מ-2 דקות הפעלה בבית הוא בהחלט מרשים מאד.

עלה 1390 ש"ח בשי של תע"א בחנות של א.ל.מ.

מקוה שההבקשה להמלצה על שואב חדש תהיה רק עוד 5-6 שנים :wink:.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

עכשיו מתברר שיש רק שואב אחד לפי הצהרות היצרן שמסלק את קרדית האבק והפרשותיה מהמצעים וכלי המיטה.

http://www.raycop.co.il/home/artdetails.aspx?mCatID=73&artID=52

לפחות השואב בצורת חתול ים עולה רק 800 ש"ח.

http://www.youtube.com/watch?v=ktWRTHHYO2w&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יש לי את הדייסון (יש גם דגם מיוחד לבית שיש בו חיות, תבדוק באתר שלהם), הוא מומלץ מאוד חזק מאוד ובעל 5 שנות אחריות.

• תוכן חדש...