Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו שובר לקנית שי במתנות של תעשיה אוירית.

המטרה היא שואב אבק - אחד כזה שידע לאכול שערות חתולים, אבק וגם קרדיט אם אפשר.

בפרוספקטים שלהם ראיתי שיש - dyson hoover vax.

כרגע יש לנו hoover שקצת התעייף.

החסרון העיקרי שלו זה כל המיני פילטרים פנימיים שבגלל השערות של החתולים נסתם די בקלילות ועם זה כל כח היניקה שלו נדפק.

תוסיפו לזה שגם כל ריקון של המיכל שלו משאיר שובל של פודרת אבק וזה בכלל מביא את הסעיף.

לקינוח נשבר גלגל ימין מהציר שלו ולחצן הרגל שגורם לו להתכוף לשאיבה כנראה שבק חיים :/

המלצות יעזרו להשיב שמחה לחיינו המאובקים :wink:

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעיון ב"נושאים דומים" למטה ראיתי שכבר כמעט 6 שנים יש לנו את הדייסון. למעט החובט הקטן שהגיע עם השואב והתפגר מסיבה לא ברורה כל השאר עובד כמו ביום הראשון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
KIRBY

כבר 14 שנה. סוס עבודה.

סוס עבודה- אין ספק, אבל התמחור בזמנו היה מופרע לחלוטין (לא יודע איך היום).

14 שנים זה אומר בערך 1000 שקל לשנה עד כה ? :)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

שים לב שאם יש לך חתולים ושאר מזיקים :) יש לדייסון דגמים ספציפים שמיועדים להתמודד עם הפרווה וכל זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לי יש BOSCH ROXX'X, טנק גרמני במלוא מובן המילה !

הבוש הוא פשוט עולם אחר, עוצמת שאיבה מדהימה, באמת, והבונוס הוא שקט מופתי בזמן השאיבה.

החסרון היחיד שלו - משקל, הוא כבד (במיוחד לאישה) אבל מאוד קל להניע אותו במישור. כך שאם אינך גר במפלס אחד כדאי להרים אותו לפני הקניה ולבדוק האם הוא מתאים לך.

להורים שלי יש פיליפס , גם לא פראייר ועולה 30% פחות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לגבי ה- KIRBY, אם יש כזה בשובר של תע"א אני קונה...

אבל מאחר והוא והמתחרים שלו עולים 10,000 - 14,000 ש"ח - לא בתכנון הנוכחי.

תודה על ההמלצות עד כה - נהיה שם פיזית ונבדוק את הדגמים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני יכול להמליץ לך על שואב פשוט שעולה 309 שקל, שקנינו למשרד, כי יש שטיח. זה שואב חייתי,

אין לכלוך שהוא לא מרים והוא גם יכול לשאוב רטוב, שזה בונוס.

בזמנו שעברנו למשרד, כל אחד הביא שואב שנראה מה לקנות, אז הביאו קירבי, ודייסון, והובר,

וכולם בלי יוצא מן הכלל לא שאבו כמו שצריך. בסוף ראיתי באינטרנט המלצות על השואב הזה והזמנתי

כי זה כלום כסף. ואין מי שלא משבח את השואב הזה.

נכון, הוא עשוי מחומרים לא מי יודע מה, והגלגלים שלו קצת עדינים, אבל אם הוא מחזיק אצלנו במשרד

כבר שנה ומשהו, ועם עבודה קשה ואנשים שלא מרחמים עליו, נראה לי שהוא בסדר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=20521

פורסם

יש לי את הגולדליין שבלינק למעלה. באמת חיה רעה, אם כי קצת מסוכן. יש לו פריקת קבלים איטית מחשמל אחרי שמנתקים אותו מהשקע. הוא משמש לשאיבת נוזלים אם ילדים שפכו משהו על הספות, ברח פיפי בלילה וכדומה. גם העוזרת משתמשת בו כי קשה לה לטפעל את הקירבי. אבל אין מה להשוות אותו לקירבי. אני אלרגי לאבק. אחרי שאני עובר עם קירבי על שטיחים אני יכול לשכב עליהם ולעשות התעמלות. היה לי גם בוש וגם דייסון לפני כן והם לא נתנו אותה תוצאה. החובט יחד עם עוצמת יניקה מטורפת של קירבי עושה את כל ההבדל.

פורסם
KIRBY

כבר 14 שנה. סוס עבודה.

לא שווה את המחיר.

יש לי שטיח מקיר לקיר בבית ובכל זאת אני לא מנצל את כל מה שהשואב הזה מציע.

הבלאי של החלקים בשואב הזה די גדול, והמחיר שלו אסטרונומי ולא מצדיק.

קירבי זה סוג של רכב מנהלים במחיר של מכונית על, פשוט לא שווה את המחיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...