Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב כיפי עד 3000 ש״ח, ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני רוצה לקנות איזה אוטו ממש זול עד איזה 3000 ש״ח, רק בשביל הפרקטיקה של הנהיגה. רק כדי ללמוד להיות נהג טוב יותר, בלי הגה כוח, בלי ABS ובלי שום דבר , רק עם גיר ידני. חשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר מהנה לנהיגה, קלאץ׳ רך וכיפי וכו׳. תודה.

פורסם

בכזה תקציב אחד הדברים החשובים זה טסט כמה שיותר ארוך,כעיקרון תבדוק שרייד,אונו,גאסטי,סוויפט...

אני מציע לקנות רכבים עד שנת 92 כדי שתוכל לגרוט אותם במקרה הצורך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכזה תקציב אחד הדברים החשובים זה טסט כמה שיותר ארוך,כעיקרון תבדוק שרייד,אונו,גאסטי,סוויפט...

אני מציע לקנות רכבים עד שנת 92 כדי שתוכל לגרוט אותם במקרה הצורך.

בנוסף יש יתרונות באי בדיקת הגזים כמו ברכב עם ממיר .

אני הייתי משקיע אף עד 94 ,נוהג בו שנתיים ולומד היטב כיצד להתמודד לבד עם בעיות .

יש לא מעט רכבים ידניים חסכוניים ואמינים בקשת המחירים הזו ואף עם מעט מזל זולים יותר .

פורסם

אני אכן מסתכל על הטסט בעיקר. איזה רכב נראה לך יהיה עדיף, פיאט אונו או פורד פיאסטה?

נסעתי על איזה אונו עם 290,000 ק"מ שעלתה איזה 1800 (!), והרכב פשוט טס, יותר מהיר מאודי A3 שנת 2002 מנוע 1800 V5 שנסעתי עליה.. לא יודע, אולי זה בגלל שהרכב ממש קל. בקיצור, נהנתי כמו שבחיים לא נהנתי בחיים שלי.. אז אתה חושב שפיאסטה תוכל לספק את הסחורה יותר טוב? או שעדיף פשוט ללכת לעשות סיבוב?

פורסם

בכזה מחיר פיאסטה או פיאט אונו זה באמת כבר הרבה מזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני אכן מסתכל על הטסט בעיקר. איזה רכב נראה לך יהיה עדיף, פיאט אונו או פורד פיאסטה?

נסעתי על איזה אונו עם 290,000 ק"מ שעלתה איזה 1800 (!), והרכב פשוט טס, יותר מהיר מאודי A3 שנת 2002 מנוע 1800 V5 שנסעתי עליה.. לא יודע, אולי זה בגלל שהרכב ממש קל. בקיצור, נהנתי כמו שבחיים לא נהנתי בחיים שלי.. אז אתה חושב שפיאסטה תוכל לספק את הסחורה יותר טוב? או שעדיף פשוט ללכת לעשות סיבוב?

1800 נשמע הגיוני ,יש אף זולים מזה וטובים ,צריך סבלנות וניוד זמין בכדי להפגש עם המוכר .

יש פיאסטות טובות ,לא חסר .

בכל מקרה עדיף רכב זול ומסודר במקום לשים ברחוב עשרות אלפי שקלים ,טעות שעושים צעירים שאין להם הרבה כסף .

קח בחשבון דהר נוסף ,מה מטרת הרכישה ? כי בתוך העיר קטנוע הוא פתרון אולטימטיבי שרבים ורבות כבר הבינו שאין בילתו .

פורסם

בעקרון חשבתי לקנות איזה רכב עם טסט כמה שיותר מאוחר, לקרוע אותו כמה חודשים עד שנגמר הטסט ולגרוט. פשוט כדי להיות נהג טוב יותר, גיר ידני בלי הגה כח וכו'. ד"א, כמה בערך יעלה ביטוח חובה וטיפולים שוטפים לרכב כזה?

פורסם

סיטרואן AX! ללא ספק!

שים לב שמערכת הקרור עובדת טוב. קח אותו לאיזו עליה ארוכה, נגיד 443 בדרך לירושלים, ותראה מה שלום הרדיאטור.

האוטו לא שוקל כלום. מאיץ בטיל, ולוקח 1/15!

קצת מזל ומובטחת לך המון הנאה. (וגם רעש מהפלסטיקים..)

פורסם
פיגו 205 לדעתי בחירה מוצלחת

גם אני חושב שכדאי לך 205 1.4 . זה היה האוטו הראשון שלי. הייתי משתולל איתה ונהנה מכל רגע. "הגרוטאה הכי מהנה לנהיגה" שאני יכול לחשוב עליה. רק אל תשכח להציץ מתחת למנוע לראות שאין חור בבלוק מנוע שזו המחלה של המנוע אלומיניום 1.4 של הפיג'ו.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
סיטרואן AX! ללא ספק!

שים לב שמערכת הקרור עובדת טוב. קח אותו לאיזו עליה ארוכה, נגיד 443 בדרך לירושלים, ותראה מה שלום הרדיאטור.

האוטו לא שוקל כלום. מאיץ בטיל, ולוקח 1/15!

קצת מזל ומובטחת לך המון הנאה. (וגם רעש מהפלסטיקים..)

האם יש שיטה נוספת לבדוק רדיאטור ללא נסיעה ?

• תוכן חדש...