Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מביני העניין שלום,

לאחרונה עברתי תאונת דרכים קלה שפגעה לי ברגל שמאל, ובעקבות המוגבלות אני חייב לקנות לי רכב בעקבות בעיית ההתניידות שצצה לי.

אני סטודנט ואני מחפש רכב קטן שחשוב לי שיהיה בטיחותי, חסכוני בעל מרחב פנימי סביר (שיהיה אפשר לשים את הקביים בצורה נוחה בכיסא הנוסע)

כמו-כן בגלל הפגיעה ברגל אני חייב שיהיה אוטומט כי אני לא יכול להשתמש ברגל שמאל.

אשמח לעצות, עזרה ושאר ירקות.

כמו-כן אם יש אופציה עדיפה או טובה בהרבה ניתן להציע מכוניות אפילו באיזור ה-50 אלף ש"ח.

תודה מראש... ושבוע טוב :)

פורסם

אני חושב שהדייהטסו סיריון והפיאט גרנדה פונטו נותנות את הפיתרון הכי טוב מבחינת רכב קטן בעל מרווח פנימי מוצלח.

קח בחשבון שהפיאט היא עם גיר רובוטי שרצוי לעשות נסיעה קצרה עליו כדי להבין במה מדובר, והסיריון שייכת לחברה שכבר לא משווקת יותר בארץ (נסגרו כבר כל אולמות התצוגה).

פורסם

עוד משהו שגיליתי - רנו קליאו מהדגמים החדשים, נמכרת כבר בסביבות 35-40K לדגמי 2008-9.

אני אישית לא מתלהב מלקנות משהו שמקבל שירות מקרסו, אבל מצד שני - המחיר כ"כ זול והרכב יפה ונראה מפנק מאוד.

פורסם

הגיר לא משהו,כשנסעתי עליו ציפיתי לקבל יותר כוח והגיר מסרס אותו,מה גם שעברתי לגיר ידני ההילוכים עברו בצורה מורגשת וזה היה רכב עם 7K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עוד משהו שגיליתי - רנו קליאו מהדגמים החדשים, נמכרת כבר בסביבות 35-40K לדגמי 2008-9.

אני אישית לא מתלהב מלקנות משהו שמקבל שירות מקרסו, אבל מצד שני - המחיר כ"כ זול והרכב יפה ונראה מפנק מאוד.

מעניין מה עדיף בתקציב הזה פיאט גרנדה פונטו או קליאו.

מה שכן הקליאו היא 1600 אז היא בטח לא חסכונית כמו הפונטו.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

וחוץ מזה מה כל כך מפנק בקליאו ....התא נוסעים שלה נראה דיי אפרורי .

האמת שבקטע הזה הגרנדה פונטו נראית הרבה יותר טוב

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
מעניין מה עדיף בתקציב הזה פיאט גרנדה פונטו או קליאו.

מה שכן הקליאו היא 1600 אז היא בטח לא חסכונית כמו הפונטו.

הגרנדה חיסכונית הודות לגיר הרובוטי שהוא מבחינת החיסכון בדלק דומה לגיר ידני,לעומת הAL4 שהיא תיבה אוטומטית רגילה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קליאו נוחה מאוד (בעיקר מושב הנהג) , מרוחת, משייטת מצוין והיא כן חסכונית (לא כמו פיאט רובוטית, אבל חסכונית).

ואם בקליאו הגיר "לא משהו", הגיר הרובוטי של פיאט בהחלט לא משהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הגרנדה חיסכונית הודות לגיר הרובוטי שהוא מבחינת החיסכון בדלק דומה לגיר ידני,לעומת הAL4 שהיא תיבה אוטומטית רגילה.

אני לא חושב שבקליאו החדשה יש AL4 ,

אני חושב שהפסיקו לייצר אותו אבל לא בטוח באיזה שנה.

בכל מקרה הגרנדה תהיה יותר חסכונית גם בגלל מנוע יותר קטן....

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

AL4 נמכר גם עכשיו בקליאו ופלואנס\ מגאן 1600 סמ"ק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
AL4 נמכר גם עכשיו בקליאו ופלואנס\ מגאן 1600 סמ"ק.

באמת ?

איזה ביזיון ,

אני מקווה שהם לפחות תיקנו חלק מהמחלות שהיו בתיבה הזאת.

ומה עם פיג'ו וסיטרואן ?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

גם פה יש אותו גיר.

פורסם

עשו מהגיר הזה (AL4 ) יותר ממה שהוא באמת.

להורים של אשתי היתה מגאן 2003 8 שנים (עכשיו פלואנס-מגאן 2011), לא היו תקלות בכלל.

סיטרואן\פיג'ו עם מנועים ללא טורבו בנפח 1600 סמ"ק משתמשים בגיר AL8 (סוג של מתיחה מ AL4 ).

פורסם
אני חושב שהדייהטסו סיריון והפיאט גרנדה פונטו נותנות את הפיתרון הכי טוב מבחינת רכב קטן בעל מרווח פנימי מוצלח.

קח בחשבון שהפיאט היא עם גיר רובוטי שרצוי לעשות נסיעה קצרה עליו כדי להבין במה מדובר, והסיריון שייכת לחברה שכבר לא משווקת יותר בארץ (נסגרו כבר כל אולמות התצוגה).

מה המשמעות לכך שהסיריון שייכת לחברה שאינה משווקת יותר בארץ??

פורסם
עשו מהגיר הזה (AL4 ) יותר ממה שהוא באמת.

להורים של אשתי היתה מגאן 2003 8 שנים (עכשיו פלואנס-מגאן 2011), לא היו תקלות בכלל.

סיטרואן\פיג'ו עם מנועים ללא טורבו בנפח 1600 סמ"ק משתמשים בגיר AL8 (סוג של מתיחה מ AL4 ).

אני חושב שגם איכות פס ייצור שלהם לא הייתה אחידה לגמרי.

יש הרבה מקרים לפה ולפה, אבל בכל מקרה ניתן להסכים שהAL4 באופן כללי לא הגיר הכי מוצלח שלהם.

דווקא פיאט לעומת זאת עשו מהלך שאני פשוט לא מבין,

היה להם גיר רציף מעולה, שלא שתה דלק והיה אמין בטירוף ובמקום זה החליפו אותו בגיר הרובוטי המטומטם הזה.

וגם מנוע , היה להם מנוע 1.2 80 כוח סוס והחליפו במנועים יותר מיושנים.

אני פשוט לא מבין

PUNTO 16V

206 XS

• תוכן חדש...