Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי/שטח ב- 160K לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אבא שלי מעוניין בג'יפ באיזור ה- 160,000 ש"ח. אין לו נסיעות שטח בכלל, בעיקר עירוני. הכיוון כרגע זה הקיה ספורטאג'.

מספר נקודות חשיבות, שיהיה נוח (בעיות גב), הרגשת תא נוסעים ושיראה שופוני :)

מה דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

יש לך את הניסאן קשקאי בטווח שלך וגם את הסוזוקי גרנד ויטרה ויש לך את הפולקסווגן טיגואן קצת מעל הטווח שלך

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

היי

לחברת סובארו צפוי להגיע בתקופה הקרובה רכב פנאי עירוני וחסכוני מאוד בדלק.

הרכב יציג שלל חידושים ויתרונות רבים על פני המתחרות (לדוגמא, מרווח הגחון הגבוה בסגמנט) הישירות.

*חומר למחשבה - השוק צפוי לעבור טלטלה, עם הגעת רכבים חדשים מהסגנון הזה.

אייל מסובארו.

פורסם
לטעמי הספורטז הוא הגיפון הכי יפה בסגמנט ולא סתם הוא גם הכי נימכר בקבוצה הזו,אחלה תמורה לכסף!

הכי יפה? ללא ספק (עניין של טעם כמובן אבל אף גיפ/גיפון לא מתקרב אךין מהבחינה הזו) אבל אם אתה מחפש שמץ של הנאה מנהיגה הוא מאכזב ביותר מהבחינה הזאת.

פורסם
היי

הרכב יציג שלל חידושים ויתרונות רבים על פני המתחרות (לדוגמא, מרווח הגחון הגבוה בסגמנט) הישירות.

אייל מסובארו.

טלטלה מגיפון סובארו ?? נו טוב :roll:

אתה בטח מתכוון לXV - שנראה כאילו לקחו פרונט של פוקוס חדשה וחיברו עם תחת של דודג קליבר (לא אני המצאתי :-))

מזל שלא הצעת לו את הפורסטר גם בשירשור הזה...

פורסם
היי

אייל מסובארו.

עם הכל הכבוד טלטלה ממה מהXV החדשה עם המנוע החלש, עיצוב חיצוני מכוער והבפנים אפרורי.

ודרך אגב הסיסמה שלכם זה "בסוף הכל נמדד בביצועים", זה סלוגן שחברה שיש לה מנועים מתקדמים צריכה לעשות לא חברה שכל המנועים שלה הם החלשים בקטגורייה שלהם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ודרך אגב אני הייתי לוקח את הספורטאז בלי לחשוב פעמיים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם
היי

מותר לקרוא לילד בשמו או שזה סוד? :-D

יצא לי "לשחק" קצת עם הSV בגנבה והוא נחמד מאוד, אם כי בהשוואה לרכבים כמו ספורטז, ix35, ו3008 (כן אני יודע שזה קרוסאובר ולא גיפון) כמו גם המאזדה CX5 שאני מצפה שתנחת פה בהמשך השנה, תא המטען שלה קטן (אפילו בהשוואה לטיגואן שתא המטען שלה לא מרשים במיוחד) כך שאם אתה זקוק להרבה מקום למטען הsv לא בשבילך, מצד שני המרווח לנוסעים מצוין והיא נראית מצוין (לטעמי...).

פורסם
טלטלה מגיפון סובארו ?? נו טוב :roll:

אתה בטח מתכוון לXV - שנראה כאילו לקחו פרונט של פוקוס חדשה וחיברו עם תחת של דודג קליבר (לא אני המצאתי :-))

מבטיח לך שהיא נראית הרבה יותר טוב במציאות, אבל שוב על טעם ועל ריח...

ודרך אגב אני הייתי לוקח את הספורטאז בלי לחשוב פעמיים

באמת, מדוע?

פורסם
מבטיח לך שהיא נראית הרבה יותר טוב במציאות, אבל שוב על טעם ועל ריח...

באמת, מדוע?

עם עיצוב כזה השאר פחות משנה אבל גם בשאר היא בסדר אך לא מצטיינת

פורסם
עם עיצוב כזה השאר פחות משנה אבל גם בשאר היא בסדר אך לא מצטיינת

אתה טועה, אלא אם כן כל מה שאתה עושה עם הרכב שלך זה עומד ומסתכל עליו במקום לסוע בו, או לחילופין אתה מסוג האנשים שלא באמת מעניין אותך איך הרכב נוסע.

המזל של הספורז הוא שהיא נראית כמו שהיא נראית כי בפרמטרים החשובים לכל חובב נהיגה היא נופלת וזה חבל (אני מדבר בעיקר על המנוע/גיר).

אני עדיין מקווה שיביאו את גרסת הSX בעלת 260 כ"ס ואז נדבר...

פורסם
אתה טועה, אלא אם כן כל מה שאתה עושה עם הרכב שלך זה עומד ומסתכל עליו במקום לסוע בו, או לחילופין אתה מסוג האנשים שלא באמת מעניין אותך איך הרכב נוסע.

המזל של הספורז הוא שהיא נראית כמו שהיא נראית כי בפרמטרים החשובים לכל חובב נהיגה היא נופלת וזה חבל (אני מדבר בעיקר על המנוע/גיר).

אני עדיין מקווה שיביאו את גרסת הSX בעלת 260 כ"ס ואז נדבר...

אומנם המנוע גיר בהחלט לא מצטיינים אבל גם לא גרועים

פורסם

ברור שאני לא אובייקטיבי, אני מטעם סובארו ומעולם לא הסתרתי זאת.

ה-xv החדש יכלול שלל יתרונות הכוללים את מרווח הגחון הגבוה בסגמנט, הנעה כפולה המגיעה כסטנדרט, נתוני תצרוכת דלק נמוכים במיוחד.

הרכב החדש יציע מפרט טכנולוגי יחודי ורשימת אבזור עשירה. אבל חשוב לי לחדד, הנקודה העיקרית בתשובה שלי היא לידע שסגמנט רכבי הפנאי, בסביבת המחיר שצויין, צפוי לעבור שינוי וחידושים רבים ( ולא רק בגלל סובארו) בנקודת הזמן הזאת שווה להמתין ולראות את הדגמים החדשים שאמורים להציע חלופות חדשות לצד הגברת התחרות.

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...