Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי מערכת חדשה לאוטו.

יחידת ראש: RFX 9000 של ROCKFORD FOSTAGE קורא מפ3.

קומפוננטים: CERWIN VEGA HED-1602

מנוסף יש לי מגבר וסאב שהם סבירים והם היו עוד קודם באוטו.

התקנתי את הקומפוננטים והמוכר בחנות אמר שעדיף לחבר אותם לHU ולא למגבר, ושזה לא ממש משנה.

ה HU נותן 40 מקסימום ו 25 רמס

הרמקולים 100 מקסימום ו 50 רמס.

מה אתם אומרים, לחבר למגבר או להשאיר מחובר ליחידת ראש?

מה אתם אומרים עחל המערכת שהבאתי? טובה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אם היית נותן קצת יותר פירוט על המגבר אפשר היה לענות לך על השאלה...

יכול להיות שהמגבר שלך לא איכותי מספיק ... ואו שהבן אדם רוצה לעשות עליך כסף ורוצה למכור לך גם מגבר ולכן אמר לך שעדיף לך לחבר ל HU ...

תספר מה עשית בסוף...

WeAnKeR

פורסם
אם היית נותן קצת יותר פירוט על המגבר אפשר היה לענות לך על השאלה...

יכול להיות שהמגבר שלך לא איכותי מספיק ... ואו שהבן אדם רוצה לעשות עליך כסף ורוצה למכור לך גם מגבר ולכן אמר לך שעדיף לך לחבר ל HU ...

תספר מה עשית בסוף...

WeAnKeR

אז ככה, המגבר הוא לא של חברה מוכרת, אני חושב שאני יחליף אותו במשהו אחר בקרוב, אולי רוקפורד.

לא נראה לי שהאופציה השניה נכונה כי אמרתי לו שאני לא קונה אצלו כלום, רק באתי להתקין.

בינתיים זה מחובר ליחידת ראש.

הוא בכלל לא ראה את המגבר - הוא אמר שהוא חושב שהיחידת ראש תצליח להחזיק את הרמקולים.

שומעים טוב, גם הבווליום גבוה יחסית, כשאני מגביה עד הסוף יש עיוותים קלים.

אם אני אחבר למגבר, האם אני יצליח להוציא מהם יותר עוצמה? האם יהיה יותר איכות בעוצמה שעכשיו זה עוצמה מלאה למשל?

מקסים.

פורסם
תחבר את הרמקולים למגבר , אפילו שהוא לא של חברה מוכרת סביר להניח שהמגבר שיש לך עכשיו יותר איכותי מהמגבר המובנה של ה HU.

למה? היחידת ראש כן של חברה - רוקפורד ולדעתי ההגברה שם טובה יותר.

בכל מקרה, בקרוב אני הולך להחליף למגבר איכותי.

ואני שואל בשביל לדעת איזה מגבר לקנות, אם רק לסאב(אולי גם לאחוריים) או שצריך לקחת בחשבון שאני אצטרך לחבר אליו את הקומפוננטים גם?

ואם התשובה היא שעדיף למגבר, הרמקולים 100MAX, 50RMS. לאיזה מגבר כדאי לחבר? כלומר איזה הספק צריך המגבר לתת?

מקסים.

פורסם

קודם כל תתחדש על המערכת!!! תראה אם המגבר שלך ממש מעפן (ברצינות) עדיף לך לחבר אותו לHU , עוד תנאי חשוב שיהיה לך קרוס מובנה על המגבר ועוצמה של לפחות 35RMS מניסיון עם הרמקולים הנ"ל.

• תוכן חדש...