Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50K

itay_k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב אוטומט, אמין, נוח, עם בטיחות סבירה +, וצריכת דלק טובה.

תקציב עד 50K.

חשבתי על הרכבים הבאים:

דיהטסו סיריון 2008

אלטו 2011

קיה ריו 2008

על מה אתם ממליצים, ואולי יש רכב אחר עדיף עליהם?

תודה.

פורסם
שלום,

אני מחפש רכב אוטומט, אמין, נוח, עם בטיחות סבירה +, וצריכת דלק טובה.

תקציב עד 50K.

חשבתי על הרכבים הבאים:

דיהטסו סיריון 2008

אלטו 2011

קיה ריו 2008

על מה אתם ממליצים, ואולי יש רכב אחר עדיף עליהם?

תודה.

יש פה שני סגמנטים שונים,

הריו והסיריון שייכות לסגמנט של סופר מיני,

האלטו שייכת לסגמנט של מכוניות מיני.

מבחינת אמינות כולן נחשבות למכוניות אמינות יחסית,

מבחינת נוחות אף אחת לא חזקה, אך מהניסיון שלי עם סיריון ואלטו, הסיריון נוחה יותר, על הריו לא נהגתי, נסעתי פעם אחת ולדעתי יותר טובה מסיריון.

מבחינת בטיחות אף אחת לא מצטיינת כאן, האלטו חלשה מכולן, הסיריון והריו טובות יותר אך גם לא טומנות את ידיהן בצלחת.

צריכת הדלק הטובה ביותר אמורה להגיע מהאלטו, אבל אני באמת לא מבין איך אפשר לנסוע על דבר כזה,

כדי לעמוד בקצב התנועה צריך ללחוץ הרבה על הגז, אין לי מושג איזה חסכון זה מניב...

אחר כך סיריון ואחר כך ריו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי מציע לך לשקול בחום את הסיריון 2008-9. מדובר ברכב מאוד חסכוני בדלק, אמין ובעל רמת בטיחות סבירה.

האלטו, כמו שכבר כתבו לך כאן, לא הכי בטיחותית וגם קצת חלשה עם גיר אוטומטי אבל זה כנראה הרכב הכי חדש שתצליח למצוא בתקציב הזה.

אגב, אם אתה לא חייב רכב אוטומטי אז אולי גם פיאט פנדה ידנית תוכל להיות אופציה טובה.

פורסם

נסעתי לא מאט פעמים על הריו,לדעתי האופציה הטובה כאן,תא מטען גדול יותר מסריון,היא מרגישה יותר לכיוון המשפחתית.

לדעתי כדאי לבדוק גם את הגרנדה פונטו,מבחינה בטיחותית יש 5 כריות אוויר,היא תיהיה הכי חסכונית כאן הודות לגיר הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...