Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול הגעתי לראיון עבודה בת"א. חגתי סביב הבניין מספר פעמים ולא מצאתי חניה. בלית ברירה החניתי את הרכב ליד מדרכה חצי אפורה חצי אדום-לבן, ליד רכב שהיה שם.

כשחזרתי מצאתי דוח על סך 250 שח, ולפי השעה הרשומה בדוח, הוא ניתן כרבע שעה לאחר שחניתי שם.

אף פעם לא קיבלתי דוחות חנייה. יש משהו שאני יכולה לעשות בנידון על מנת לבטל את הדוח הזה?

אני אשמח לכל עצה: בין אם זה התבכיינות על זה שאני סטודנטית שאין לה כסף, בין אם העובדה שאני גרה כרגע תחת מטר קאסמים בלתי פוסק....

תודה..

פורסם

לשלם את הדו"ח, ופעם הבאה להגיע יותר מוקדם לת"א ולחפש חניה אפילו יותר רחוק, תמיד אפשר גם לשלם על חניה בחניונים

פורסם

הגעתי 45 ד' לפני הזמן... לא היה אכפת לי לשלם אפילו 50 שח לחנייה הבעיה שלא ידעתי איפה יש חניות מסודרות באיזור. הראיון היה באיזה איזור תעשייה ליד מוסכים...

פורסם

היי

בכל מיקרה תצטרכי לשלם אבל לפי מה שאמרת זה דוח של עיריה כך שזה לא יפגע ברשיון נהיגה שלך אל תשלמי עכשיו אם אן לך כרגע כסף יעבור הזמן ואז ישלחו לך הביתה אן לך ממה לחשוש לא שולחים כפל על דוח שניתן על שימשת הרכב וכך את מושכת את התשלום משהו כמו שבעה חודשים אם לא יותר

פורסם

כםי שנאמר בהודעה מעלי אבל...

רק בתנאי שכתובתך מעודכנת, ואת נוהגת להוציא דואר רשום.

כאשר תקבלי את הדואר הרשום תוכלי לשלוח מכתב ולבקש ביטול הדו"ח מטעמי בכיינות , קסאמים ( נקווה שעד אז הם לא יימשכו כו' )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בת"א אם יש ספק, אין ספק, העירייה צריכה לאסוף כסף לצורך הזמנת אמנים לחגיגות יום העצמאות,

באמצעות דוחות על אדום לבן וגרירות.

את יכולה להגיש בקשה ולנמק את הבקשה שלך, לציין שאת סטודנטית, את גרה בדרום,

שופלים עליך קאסמים ושיתחשבו בזה.

אולי יצליח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אדום אפור אומר חניה לפריקה וטעינה.

אולי אפשר לקמבן מאחד העסקים שם חשבונית או תעודת משלוח עם התאריך של הדו"ח.

לגשת לעיריה למחלקת חניה כמעט בטוח שיבטלו את הדו"ח.

פורסם

קומבינטור

הפקח עמד ליד הרכב ראה שלא פורקים ולא טוענים ונתן דו"ח.

לא מכיר ש אדום אפור פירושו הפריקה והטעינה מותרת?

מכיר תמרור 439 שמתיר פריקה וטעינה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רגע אחד ,bigsrool , מה זאת אומרת לא שולחים כפל ? כאילו ...אם אני לא משלם במועד ה90 יום אז פשוט ישלחו לי הביתה עם ההארכה ל90 ?

-נראה לי הגיוני , כי אם הוא הצמיד לשמש אני תמיד יכול לטעון - "לא ראיתי כלום " עף ברוח , נמס בגשם ... איזה ילד בן 9 החליט לשחק עם זה , חתולה השתינה על זה ואז כלב תקף את זה וכו ...

השאלה שלי היא : אתה בטוח שזה עובד ככה ? מנסיון ? פשוט מקבלים הארכה על אותו סכום ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

היא החנתה את הרכב חציו באפור וחציו באדום לבן ועל החצי הזה, היא קבלה את הדו"ח. חניה במקום האסור לחנייה.

ארז רונן

פורסם
רגע אחד ,bigsrool , מה זאת אומרת לא שולחים כפל ? כאילו ...אם אני לא משלם במועד ה90 יום אז פשוט ישלחו לי הביתה עם ההארכה ל90 ?

-נראה לי הגיוני , כי אם הוא הצמיד לשמש אני תמיד יכול לטעון - "לא ראיתי כלום " עף ברוח , נמס בגשם ... איזה ילד בן 9 החליט לשחק עם זה , חתולה השתינה על זה ואז כלב תקף את זה וכו ...

השאלה שלי היא : אתה בטוח שזה עובד ככה ? מנסיון ? פשוט מקבלים הארכה על אותו סכום ?

דו"ח על השמשה , טוב לעשות ממנו טייארה

לכן אחרי שהמחשב רואה שלא שילמת אחרי 90 יום הוא מוציא דו"ח לפקידה שבודקת ואז נותנת הוראה למדפיס של העיריה להוציא לך דו"ח מודפס שנשלח אליך בדואר רשום.

ומכיוון שמדובר בעשרות אלפי דוחות זהו תהליך ארוך אבל בסופו של דבר אתה מקבל את הדו"ח לביתך.

כל שעליך לעשות הוא להוציא את הדואר הרשום ולהחליט אם לשלם או לערער.

הכי חשוב , לבדוק שכתובתך מעודכנת, ולהוציא את הדואר הרשום

כי אי הוצאת הדואר הרשום , כאילו הוצאת זאת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אדום אפור אומר חניה לפריקה וטעינה.

במדינת תל אביב המשמעות של אפור אדום היא "החנייה מותרת בהתאם לשעות המופיעות בתמרור בתחילת הסימון".

לפעמים זה באמת לפריקה וטעינה מסחרית ואז זה מצויין בפירוש בשלט (והחניה מותרת בשעות הלילה), לעיתים מדובר בסימון מול מוסדות חינוך להורדה והעלאת תלמידים / ילדי גן.

פורסם
דו"ח על השמשה , טוב לעשות ממנו טייארה

לכן אחרי שהמחשב רואה שלא שילמת אחרי 90 יום הוא מוציא דו"ח לפקידה שבודקת ואז נותנת הוראה למדפיס של העיריה להוציא לך דו"ח מודפס שנשלח אליך בדואר רשום.

ומכיוון שמדובר בעשרות אלפי דוחות זהו תהליך ארוך אבל בסופו של דבר אתה מקבל את הדו"ח לביתך.

כל שעליך לעשות הוא להוציא את הדואר הרשום ולהחליט אם לשלם או לערער.

הכי חשוב , לבדוק שכתובתך מעודכנת, ולהוציא את הדואר הרשום

כי אי הוצאת הדואר הרשום , כאילו הוצאת זאת.

יופי מצויין , השאלה עכשיו - איך אני בודק שהכתובת שמופיעה להם נכונה ואיפה אני בודק שהיא נכונה ?

אגב , זה נכון רק לקנסות של עירייה או גם לקנסות של שיטור משולב - שנראים כמו קנס של שוטר ?

פורסם

זה נכון לכל דו"ח שאמור להגיע בדואר רשום חנייה ודו"ח מצלמה.

כתובתך צריכה להיות מעודכנת במשרד הפנים, השאר מסתנכרנים על הכתובת הזאת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
זה נכון לכל דו"ח שאמור להגיע בדואר רשום חנייה ודו"ח מצלמה.

כתובתך צריכה להיות מעודכנת במשרד הפנים, השאר מסתנכרנים על הכתובת הזאת.

תודה חבר! כן ירבו אחים כמוך .

• תוכן חדש...