Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת פלאפון חוצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים סגרתי עסקה לגבי מסלול בפאלפון,בסניף פלאפון חדרה

חתמתי על כל הטפסים הדרושים והנציגה אמרה לי שהעסקה נכנסה לתוקף.

לצורך העניין

X דקות

X הודעות

ב300 ש"ח .

מאז אני מקבל חיובים מטורפים של 700 ו800 ש"ח.

פניתי היום לחברת פאלפון לשאול על מה ולמה, מה עוד שהחשבונית שלי היא 300 ש"ח והחיוב בפועל 600 700.

הנציג שלהם באינטרנט (כי בטלפון ניתקו לי 3 פעמים בפנים באמצע השיחה!!!)

אמר לי שחסרות לי 2 חתימות ולכן העסקה לא נכנסה לתוקף ונישארתי עם התעריף הישן.

אף אחד לא הודיע לי כלום, לא עדכן אותי. והנציג שלהם טוען שהוא חייב את החתימות האלו ע"פ חוק משרד התקשורת,

אני מבחינתי חתמתי על כל מה שהנציגה אמרה לי, יש לי עדים לכך.

מה אני יכול לעשות בנושא? אני שוקל פנייה למשטרה או לנציב תלונות הציבור מדובר על הפרשים של 1000 ש"ח.

פורסם

גם אם היית מקליט את השיחה, מזבאלהפון היו אומרים לך ש"לא היה בסמכותה לומר לך זאת, נפלה טעות, אנא שלם את היתרה"...

ואם התייאשת אחרי רק 3 ניתוקים, זו כבר בעייה שלך חביבי. איתם רק כך זה עובד, בסוף יענו לך. בד"כ אחרי 4 עד 5 סיבובים של 30 דקות המתנה וניתוק ברגע שאתה שומע "זבאלהפון שלום מדברת ע...".

מניסיון של 15 שנה שהסתיים בינואר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני במהלך השנה האחרונה שבה הייתי מנוי בפלאפון גיליתי יותר מידיי פעמים שהם "שוכחים" לציין/לשלוח/להעביר/לאשר דברים ובסוף אני נשאר עם חשבון מנופח.

לפני חודש טסתי לעבוד בחו"ל וסגרתי איתם על חבילה של 20 ש"ח לחודש ובמהלך החצי שנה הראשונה זיכוי של 16 ש"ח.

תנחש כמה פעמים הייתי צריך להגיע למוקד השירות(שסירב לטפל בי כי "זה רק בטלפון") בחיפה כדי לסגור את החבילה הזאת.

לא. הייתי צריך לעשות את זה 4 פעמים.

פעם ראשונה, שבוע וחצי לפני הטיסה (הטיסה הייתה ביום ראשון, הגעתי ביום שלישי שבוע וחצי לפני), הגעתי ואמרו לי שזה רק בטלפון, יצאתי מהמוקד, התקשרתי, אחרי שעה ורבע בטלפון, קיבלתי את כל הפרטים על החבילה.

פעם שנייה, באותו יום, נכנסתי למוקד בבקשה להדפיס לי את פרטי החבילה כדי שיהיה לי משהו קונקרטי לבוא איתו אליהם לפני הטיסה. אחרי קרוב לשעתיים של ויכוחים לא קיבלתי שום תדפיס, התייאשתי. אמרו לי לחזור כמה ימים לפני הטיסה רק כדי לאשר את החבילה ולהכניס אותה לתוקף ולהביא איתי את אבא שלי עם תעודת זהות (החיוב התבצע מהכרטיס שלו כי את שלי סגרתי לפני הטיסה) וזה הכל.

פעם שלישית(כמעט שבוע לפני הטיסה, יום שלישי), החלטתי קודם להתקשר, כדי לוודא שהחבילה קיימת ושאני יכול לאשר אותה. אף אחד לא ענה לי, המשיבון הבטיח לחזור אליי במהלך השלוש שעות הקרובות.

יום אחרי זה, כמובן שבאמצע נהיגה, אני מקבל טלפון מפלאפון, עונה, קצת רעש ורחש, וניתוק. ככה חזרו אליי. החלטתי לנסוע אליהם. יומיים אחרי זה (יום חמישי). הגעתי לשם, החבילה קיימת, אבל אי אפשר לאשר אותה. כי אין טפסים, "אבל אל תדאג, אנחנו ניצור קשר עם המוקד הטלפוני ונחזור אלייך מקסימום היום בערב, מחר רק תגיע, תחתום, ושלום על ישראל, לא צריך להביא אף אחד, רק כרטיס אשראי". מופתע מטיב השירות והנכונות לעזור ללקוח חזרתי הבייתה שמח וטוב לבב.

יום אחרי זה, (יום שישי, הטיסה בעוד יומיים), אחרי שלא חזרו אליי כמובן לא אתמול בערב ולא היום בבוקר, שותה קפה ומתקשר למוקד של פלאפון. אחרי שלא עונים לי ומבטיחים כמובן לחזור תוך שלוש שעות ומנתקים (כן, חשבתי להתקשר שוב, אבל הם יותר חכמים ממני כנראה ואומרים ש"פנייתך התקבלה במערכת ונציגנו יחזור אליך בהקדם" ומנתקים.

צובע את הפנים בצבעי מלחמה ויוצא למוקד.

בכניסה אני נתקל ב"מנהלת מוקד" (פקידת קבלה למי שלא הבין, שקיבלה הנחייה להגיד שהיא המנהלת כדי למנוע מצבי "איפה המנהל") שאומרת לי שהם לא יודעים על שום דבר, אף אחד לא שלח כלום, ושאני אלך הבייתה ויחזרו אליי תוך 24 שעות.

פה כבר באמת התעצבנתי. בסופו של דבר מה שקרה זה שישבתי במוקד ודיברתי עם המוקד הטלפוני מהטלפון במוקד (קרוב לשלוש שעות)"כי להם אסור לדבר איתם". אישרתי הכל, ביקשתי שישלחו את הטפסים בפקס ויצאתי להפסקת צהריים.

אחרי קרוב לשעה, יום שישי, שעה 12 וחצי. אני מקבל טלפון מהמוקד הטלפוני: "הפקס נשלח"

שמח וטוב לבב אני ניגש למוקד הפרונטלי, שם אני ניתקל במטים תמוהים ובמשפט "איזה פקס? לא קיבלנו שום פקס"

פה כבר נורא נורא התעצבנתי.

בסופו של דבר אחרי עוד קרוב לשעה וחצי, אחרי שכמעט כל המוקד הפרונטלי נרתם לפתרון הבעיה, הפקס הגיע, הטפסים נחתמו ועכשיו נותר רק לחכות ל28 בחודש כדי לקבל חשבון מנופח ולא נכון. :shock:

לשאלתכם, כמה נציגי פלאפון צריך כדי לשלוח פקס מתל אביב לחיפה. התשובה היא: המון, והרבה יותר מידיי זמן.

אם מישהו תוהה, אז כן, ברגע שאני נוחת חזרה בארץ, אני הולך לחזור לאורנג' בחיבוקים ודמעות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ג

אם מישהו תוהה, אז כן, ברגע שאני נוחת חזרה בארץ, אני הולך לחזור לאורנג' בחיבוקים ודמעות.

תכין הרבה דמעות. אם תהיה בר מזל תהיה לך תקופת חסד באורנג'. אבל זה לא מובטח.

לי היו כל מיני חיובים שגויים קטנים באורנג' שלא הצלחתי להפטר מהם אבל בגלל הסכום הזעום לא נלחמתי יותר מדי. אבל פעם אחת כמעט "נשרפתי " - לפני כשנתיים הציעו לי להצטרף לטלפון הביתי שלהם. דגרתי עסקה של 300 דקות בחודש, אבל דרשתי לקבלאת החוזה בדוא"ל. מה קיבלתי? חוזה של 1300 דקות. עוד פעמיים התקשרתי וניסיתי לתקן את המעוות, שוב קיבלתי את אותו חוזזה, תמיד בליווי הבטחות (בע"פ) שמדובר בתקופת ניסיון של חודשיים ובכל מקרה החיוב יהיה לפי הסגירה בע"פ. השיחה הבאה היתה הודעת ביטול מצידי. למזלי בדקתי את החוזה היטב לפני שהקו הותקן אצלי.

החברה היחידה שלא אכזבה אותי היתה סלקום - אבל לאור מה שאני קורא ברור לי היתה לכך סיבה פשוטה מאוד: הייתי מנוי רק חצי שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני סוגר משהו עם חברה כלשהי, בעיקר אם זו חברות סלולר,

אני מתקשר בימים שלאחר אותה חתימה\שינוי תכנית, מה שלא יהיה,

ומבקש מאותו נציג שעונה לי לדקלם לי איזו תכנית הוא רואה

ושיפרט מה המחיר אחרי כל משחקי הזיכויים.

ברור שאי אפשר להימנע מכל מיני נוכלויות שלהם של אי התאמות בחשבון סופי,

הרי לא נתקשר אליהם כל חודש, אבל אפשר לצמצם ככה את הסיכוי

ולמנוע חלק מהדברים האלה עוד מראש,

במיוחד מיד לאחר חתימה ומעבר לתכנית ומחירים אחרים, כדי לוודא שזה באמת התעדכן

ולא לחכות חודש ולחטוף חשבון מטורף.

so far so good so what

פורסם

זה לא ימנע שום דבר, הרי ידקלמו לך את מה שהובטח. מה שתקבל בחשבונית בפועל בסוף החודש, זה כבר סיפור אחר לגמרי, מנסיון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אצלי זה דווקא מנע בכמה מקרים את התוצאות האלה,

לדוגמה צימוד של מכשיר לניתוק זיקה, הגעתי במיוחד למרכז שירות,

עשו את התהליך, אימתו שזה המכשיר צילמו מסמכים,

וכשהתקשרתי אחרי כמה ימים כדי לבדוק אם הכל עבר בשלום

כמובן שזה לא הופיע במחשב, ברור שהכל היה אמור להיות תקין ומעודכן כבר,

זאת אומרת שאם לא הייתי בודק טלפונית אחרי כמה ימים אז היה מגיע חשבון שמן יותר.

so far so good so what

פורסם

אם לא חתמת וזה לא נכנס לתוקף אז גם אין לך שום התחייבות או קנס יציאה.

נצל את זה כדי להודיע על בריחה מהם ותראה איך החבילה פתאום תהיה בתוקף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...